icon

Serrapeptáza pri liečbe cysty na vaječníku?

vikmi
8. jan 2025

Ahojky, chcem sa opýtať, či náhodou nemáte skúsenosť s užívaním Serrapeptazy- konkrétne pri cyste na vaječníku.
Poprípade niečo iné overené?
Ďakujem 🙏

adulka07
9. jan 2025

@vikmi Serapeptazu som užívala vyše pol roka, ale ja som bola po operácii nohy a veľmi mi opuchala a ešte som mala časté zapáli dutín..

klara546
9. jan 2025

@adulka07 a ktorú si užívala? Je viac druhov. Pomohla ti?

michaela329
9. jan 2025

@vikmi nepomohla mi na cysty 🤷 Ale alergia bola znesiteľnejšia v tom čase.

adulka07
9. jan 2025

@klara546 brala som 3 druhý... Myslím ,že áno ... zvažuje začať zase brať lebo mám samé zapálené vyrážky na tvári

adulka07
9. jan 2025

Začínala som s touto

adulka07
9. jan 2025

A potom som už brala silnejšie

selenka7
9. jan 2025

Urcite nou nic nepokazis, ja som davnejsie (asi 14 rokov dozadu) brala na odporucanie hematologicky wobenzym a okrem toho, ze mi poriesil hematologicky problem, zmizla mi aj cysta v prsniku. Byvalo mi ale po nom tazko od zaludka, lebo sa berie viac tabletiek naraz. Neskor mi odporucala vyskusat serrapeptazu, ze ucinok je rovnaky, ale berie sa len jedna tabletka. Kazdopadne, ber ju vzdy nalacno, aspon pol hodinu pred jednom, inac sa ucinok strati.

adulka07
9. jan 2025

Presne ako píše mamička vyššie...ráno som si dala hneď po zobudení tabletku...potom sprcha...a až po pol hodine som si dala kávu...

taktotedanie
9. jan 2025

@vikmi nepomohla
Ak sa po menstruacii nevstrebe alebo nepraskne dlhsiu dobu treba riesit chirurgick