icon

Sex bez orgazmu

zuzanahdm
28. feb 2017

Ahojte žienky, mam 19 a niekolko mesiacov zijem pravidelnym sexualnym zivotom, ale este sa mi nepodarilo dosiahnut orgazmus. A po milovani som velmi citliva a vsetko ma boli, mam na mysli podbrusko, vajecniky a na dotyk som dole taktiez citliva. Pouzivame gely, cize v tom problem nebude. Ale uz ma to dost hneva, chcela by som zazit sex, ktory si aj uzijem, ale neviem kde je problem. Skusali sme rozne polohy a takmer ziadna mi nevyhovovala. Niekedy mam pocit akoby som bola uzka alebo nieco take. Mal niekto podobný problem? Hlupe reci si nechajte. Dakujem za kazdu dobru radu. 🙂

Strana
z2
zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@marina24 co sa toho klitorialneho tyka, tak ten trva mozno 2-3 sekundy naozaj je to slabulinke....takze ani z toho sa nemozem tesit.

snehuuulienka
1. mar 2017

@zuzanahdm si mladucka ,vidim to u Teba este len ze ste s partnerom v zaciatkoch sexual.zivota....no ale samozrejme moze ist u Teba aj o fyzicku prekazku,ze teda ak si bola v detstve na nejaky zakrok,ci nieco nezbabrali....ale vsetko su len nase dohady.....to vse musi posudit lekar

meusicka
1. mar 2017

@zuzanahdm tak potom u vas jednoznacne len nezny sex, a partner nech na teba dava pozor. ale ja by som sa asi este s lekarom na tu temu vratila, tkanivo v mieste, kde si bola rezana, moze byt citlivejsie. ja len podla seba viem, ze ked som bola po porode a zasita po nastrihu, tak to bolo tiez citlive ale nastastie sa to upravilo po cca 6 mesiacoch. ale v tvojom pripade neviem, mozno by bodlo si prezistit nieco ohladne toho. drzim palce.

p.s. pravidlo c. 1. pri sexe robim len to, co mi sposobuje potesenie, hned ako to prejde do niecoho bolestiveho, streba s tym prestat.

sunny8
1. mar 2017

Vela zien bohuzial ostava bez orgazmu (ja tiez) dakedy som sa velmi pre to trapila teraz mi je to uz jedno nema zmysel sa trapit preto co nedokazem zmenit ;) ked ti je s nim dobre to je hlavne ;)

magmolatus
1. mar 2017

@zuzanahdm Kokosak je akoze kokosovy olej?

Ja osobne by som do seba rastlinný olej nedal (ak by som bol žena), ešte ako uplne na vonkajšie použitie budiš a na druhej strane može kokosový olej vyvolávať alergiu.
Radšej si behni do Erotic City a kup s tam nejaky medicinsky lubrikant na vodnej, alebo silikonovej baze.

Určite ale choď aj k lekarovi.

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@magmolatus áno kokosový olej, kedže z lubrikantov ma trápili mykozy (aj na tuto temu už mám forum :D ), veľa žien a taktiež sestra mi odporučila kokosový olej, takže skúšame... čítala som niekde na internete, že je veľmi dobrý ako lubrikant a taktiež pôsobí proti kvasinkám a plesniam...🙂

obsadenemeno
1. mar 2017

@magmolatus kokosovy olej je naj....😉

papricka33
1. mar 2017

@magmolatus kokosový olej, olivový olej... Sa využívajú bežne aj v kozmetike. Určite je to zdravšie ako nejaké umelé alergizujuce zmesy....

3petka
1. mar 2017

Skusala si si popritom pomoct aj sama. Rucne strucne?

papricka33
1. mar 2017

@zuzanahdm hmm, k dobrému sexu sú potrebné aj "správne parametre", jednoducho aby dvaja k sebe "pasovali" ak vieš čo myslím. Na veľkosti niekedy záleží ☹ Neviem aku mas ty a priateľ konštitúciu. Mojej známej na tom padol vzťah. Ona 1,65 dievčinka, on 1,90 a ostatné "miery " s tým samozrejme korešpondovali. Niektoré veci neporieši ani lubrikant 😕

evkasa
1. mar 2017

Odporúčam zmenu ochrany aj keď HAK je dosť bezpečná,robí to,ze nevlhneš,nízke libido co môže spôsobiť ze sa tak neuvolníš a neroztiahneš...,bolesti môžu byt cysty alebo myóm. Ja som brala HAK od 17 kvôli cystám a v 22 vysadila lebo som bola uz dosť necitlivá pri milovaní a HAK sa mi prejavovala na koži ako ekzém.cysty sa nevrátili.25 som otehotnela.28 som mala malý myóm na maternici a to ma pri milovaní bolelo,opuch a bolesť podbruška...ledva som cikala, ešte aj druhý deň tak bolelo.lekár tam nie vždy všetko uvidí,chodím aj k liečiteľovi a ten ma vždy da dokopy. S tým orgazmom,možno nemáte dostatočné súkromie v obydlí,uvoľnenie sa?

tiper24
1. mar 2017

@zuzanahdm skor ide o to ze sex neprecitis

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@papricka33 Ja si vsak nemyslim, ze partner je najako zvlastne a extremne obdareni 😂

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@evkasa ja som HAK zacala brat kvoli silnej menstruacii a pleti. Obe tieto problemy sa vyriesili a nerada by som ich mala znovu, takze o vysadeni som velmi neuvazovala.

tiper24
1. mar 2017

@papricka33 to skor zalezi ako jej to partner urobí

evkasa
1. mar 2017

@zuzanahdm užívaním HAK to je ako keby si sa snažila na aute ignorovať signály,ktoré ti ukazovalo a len si pokazila pristrojovku aby si to nevidela.je to len potlačenie tvojich problémov. Ono za tými silnými menštruáciami a vyrážkami je čosi viac.co robíš/nerobíš so svojim telom.ale na to musí človek dlhšie sledovať svoje telo,jedlo,ktoré je pre neho vhodné....atď

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@evkasa ja uz niekolko rokov chodim ku koznej a ona uz tiez nevedela co.... kremy, vodicky drahe lacne nic mi nepomohlo. Stravujem sa mozem povedat, ze zdravsie, pretoze sladke mastne vyprazane nejem skoro vobec. Pokial to niekto nezazije, tak nevie....

magmolatus
1. mar 2017

@papricka33
@obsadenemeno mi mame svoju znacku, a sme spokojný, praveze som o kokosovom oleji cital skôr mozne negatíva ako alergie a podobne. Ale jasne ze záleží aj od organizmu ako to prijme.

obsadenemeno
1. mar 2017

@magmolatus citat si mohol vselico........ stale lepsie ako nejaka chemia

magmolatus
1. mar 2017

@obsadenemeno je to individualne. Som zastanca toho ze ak nieco funguje, netreba to skriabat.

Manzelka je alergik na dreviny a aj na ine veci ktore su pre beznych ludi normalne a podobne veci tak pokial je to ok experimenty nehrozia.

Nie vzdy vsetko prirodne je top.

obsadenemeno
1. mar 2017

@magmolatus pretoze prirodu sme znicili a "alergia" na umele latky sa moze prejavit ako alergia na ine...... preco neboli tieto alerie take caste 20-30 rokov dozadu?

No ale ved pouzivaj, co vyhovuje. Najlepsie mazanie je aj tak to, co si vyprodukujete sami, vy dvaja 😉

sante11
2. mar 2017

@zuzanahdm skus nechtikovy olej, ten je antibakterialny aj antimykoticky

sykorkauhliarka
2. mar 2017

@sante11 ved taky je aj kokosak

sante11
2. mar 2017

OK, urcite je ich viac, len je dobre mat viac typov, ked nieco prestane fungovat, da sa nahradit🙂

zuzanahdm
autor
3. mar 2017

Tak nakoniec som dnes bola na vysetreni, zobral mi stery a krv. Este musim cakat na vysledky, ale dal mi vaginalne tablety fluomizin potom gynoflor a Flector prasok na celkovy zapal. Uvidime co ukazu vysledky. Nakoniec to mozno bude aj zapalom. 🤔

juliet86
5. mar 2017

Tak ak mas zapal jasne ze sex boli. Pripadne si pogugli o diagnoze vaginizmus ten isty cas trapil mna. Nastastie len par mesiacov. Vznikol po kcasinkach. A dali mi nanho znecitlivujuci gel...

marina24
5. mar 2017

@juliet86 ak smiem vedieť,čo ti dali na vaginizmus? lebo aj mňa tento neduh trápi.
A neviemčo na to...:(

juliet86
6. mar 2017

@marina24 ahoj. A ako ti to vzniklo? Ma to naatastie trapilo len tri mesiace. Ako som pisala vyssie dali mi na to znecitluvuhuci gel. Ktory som sa snazila spravne davkovat. Drahy bol opatrny setili sme sa a nastastie to samo id seba vymizlo. Myslim ze vela robi aj psychika

evkasa
6. mar 2017

Ak ti to celé od gyn. nepomôže tak pi čaj z rebríčka obyčajného (myší chvost) 🙂 a aj sedacie kúpeľne si môžeš robiť

Strana
z2