icon

Sex po 20 rokoch. Nič som necítila

15. okt 2023

Prepáčte na anonymitu, je tu registrovaných veľa známych.
Pred časom som sa začala stretávať s bývalým priateľom. Mala som 19 on 20 keď sme sa rozišli, vzťah na diaľku nefungoval, každý študoval v inom kúte SR.
Po škole som si našla moju životnú lásku, ktorý 2mes pred svadbou náhle zomrel, bola som vtedy v prvom trimestri. Jeho rodina nás v ničom nepodporila, zostala som na všetko sama. Dnes mám dcérku v maturitnom ročníku ale stále sme samé, len my dve.
Stretli sme sa v lete, ani som netušila že je 10r rozvedený a býva v rodičovskom dome. Začalo to nostalgickými rozhovormi, pokračovalo pozvaným do kina ako v starých dobrých časoch. Pred týždňom som mala menšiu nehodu, navyše som od neho chytila.aj nejakú virózu, bola som sama doma, prišiel ma pozrieť, po pár pohároch vína sme skončili v posteli. Nič som necítila, nemala som orgazmus.Ani neviem ako to napísať, od posledného nášho styku nám pribudlo viac ako 20 rokov a možno aj toľko kg, asi som sa tvárila dosť prekvapene. Je možné že ,,vyšiel z praxe,, alebo skôr ja. . možno som sa nevedela dostatočne uvoľniť. Nikdy som o takýchto veciach verejne nepísala. On si ho musel zasunúť rukou, netrafil kam mal, aj počas toho mu vykĺzol tak si pomohol rukou. Tak sa unavil, dobre že nezaspal a veľmi sa potil, pár dní dozadu sme obaja mali teploty, ani nie ešte som ešte zdravá.
Jeho pomoc , chlapská ruka , ochota pomôcť okolo domu prišla vhod, len neviem či po tom včerajšku či vôbec mám rozmýšľať o nejakom tom vzťahu.

hanicka1995
15. okt 2023

ahoj, myslím že to chce ešte viac stretnutí, aby si si to sama uvedomila..
Možno si od toho styku po toľkých rokoch očakávala veľa.. možno sa len musíš s ním opäť zblížiť aj na tej psychickej úrovni, potom aj tá fyzická sa pridá.
Samozrejme sa ľudia menia, 20r je ozaj veľa 🙂
Ja by som mu dala šancu, stretávať sa možno niekde, kde nehrozí styk. :D
Sama si tam uvedomíš či ho chceš ešte vídavať alebo zistíš že nič necítiš a že to je strata času..

pe_mi
15. okt 2023

Ahoj,ja by som ti poradila,nehadž flintu do žita ,po prvom raze.uvidis ,keď sa viackrát zbližite a potom rozmýšľaj.
Ono ja si vždy tak poviem,jedná sa sťažuje ,že im to nefunguje v posteli,inak je super manžel,pomôže ,super otec ,zarobí.
Ďalšia sa sťažuje ,že doma nepomôže ,ale je dobrý otec.v posteli je chémia.
Tým chcem povedať ,že nájsť všetko tip top je ťažké.to by sme sa rozvadzali, rozchádzali asi každý s každým 😇😅
Akože celý život je o kompromisoch.
Toť môj skromný názor na život.

nika11103
15. okt 2023

Ahoj obdivujem tá čím si prešla . To je ako prve . A za druhé . Určite nehadz flintu do žita !!! Ten “prvy” ( a pre vás po toľkých rokoch to aj ako prvy styk môžeš brat) a niekedy keby len prvy ale aj mnoho dalších , nemusí byt vždy ideálny . Chvíľku trvá , kým sa zosuladite , nie vždy je to jak v amerických romanti filmoch . To ja keby som pre toto nedala šancu môjmu životnému vzťahu, dnes by som ani dcéru nemala . A to teda u nás trvalo tuším takmer dva mesiace , kým sme mali happy end obaja . Držím palce zaslúžiš si šťastie a lásku ! Daj tomu čas ❤️ ak sa budete ľúbiť zakazdym to bude lepšie a lepšie

autor
15. okt 2023

@pe_mi ja som toho ideálneho chlapa už našla a bohužiaľ náhle aj stratila, chlapa čo stále stál pri mne aj keď ma jeho rodičia nemuseli. Akokoľvek sa ním snažila matka manipulovať, aj z jeho smrti obviňovali mňa. Prečo nešiel k dr skorej, nikdy sa na bolesti nesťažoval. Hoc byť po ňom mala zdediť vtedy ešte nenarodené dieťa, ani tam nás nenechali na pokoji. Rozširovali o mne klamstvá, udávali po úradoch. Z dôvodu že som chodila k psychológovi mi chceli vziať dieťa, vraj som psychicky chorá. Doslova som musela s toho mesta ujsť.
Neviem či je vôbec možné druhý krát nájsť takú spriaznenú dušu. Možno nie to iba spomienkový optimizmus, že za študentských čias nám to klapalo lepšie.

autor
15. okt 2023

@nika11103 ďakujem za povzbudenie

syslik81
15. okt 2023

boli ste chory plus popijali .. zivot nieje romantika z filmu ci knihy .. hold mozno druhy x to bude ine a mozno nie- ziadna ti nepovie kym eskusis..

pe_mi
15. okt 2023

To ma.mrzi,že vám to takto dopadlo.každopadne , možno sa ohlásia ženy,ktoré sú tiež spokojne vo všetkých smeroch.je ich ale pomenej asi.tak som to chcela odľahčiť,že to asi ťažko nájsť,aby nám vo všetkom vyhovoval a my ženy mužom tiež 🤗

autor
15. okt 2023

Máta mi v hlave otázka, je možné je sa jeho prirodzenie za tie roky zcvrklo?

opica_skorica
15. okt 2023

Alebo tvoje sa za tie roky roztiahlo.. pokus o zart. Neber to vazne.
S kludom a rozvahou pokracujte v snahe o dobry vztah a uvidite. Podla mna sa zosuladite a bude vam spolu velmi dobre. S laskou.

pralinka25
15. okt 2023

podla mna za to mozu aj tie choroby aj nervozita, atmosfera. ja by som tou este dala sancu.

autor
15. okt 2023

@opica_skorica samozrejme mohlo sa stať aj to 🙂 rodila som predčasne v 34tt, dcérka bola drobnučká

opica_skorica
15. okt 2023

Neber to osobne. To bolo i na margo, ci sa jemu nezmensil. Celkovo je zaujimave, ze i chlap moze byť v strese. Chce na teba spravit dobrý dojem, moze ho to stresovat. A potom toto. Ale ako pisu vyssie, daj tomu čas.
Viac času. Nehádž do žita.

zuzanka.zuzu
15. okt 2023

no skôr je to pribúdajúcim vekom (aj tvojim 😉 ) než že sa vlastne nič nestalo a rodila si drobunké bábo 😀

janulka1802
15. okt 2023

Tak ja mám dve deti porodené prirodzene a ozaj necítim v sexe žiadny rozdiel pred a po pôrodoch. Nevravím, môže sa stať, ale určite to není pravidlo, že sa žena roztiahne v intímnych partiách. Skôr by som povedala, že možno bol v strese a či mu proste kamarát nespolupracoval. Jednoducho, pri kvalitnej erekcie netreba žiadnu asistenciu. Všetko jednoducho zapasuje tam, kde má. Ja by som tomu ešte dala šancu.

dominikamacakova
15. okt 2023

Je drevo v posteli. Čo už... 😁

miadi
15. okt 2023

Ty si mala doteraz pri kazdom sexe orgazmus? Boli ste obaja chori .. Mozno otec tvojho dietata a ini tvoji partneri boli viac obdarovani a si zabudla ako to bolo s tymto.. ? Nemusi byt prvy sex fantasticky . Skus viac x a potom ked budes stale znechutena to mozes s kludom zabalit. Ale Mozno ti celkovo nesadol to co sa ti pacilo ked si mala 19 uz nie je dolezite aj obaja ste Akoby ini ludia . Mozno ti tam chybala iskra chemia lebo k nemu necitis dost.. a tomu co uz nezije sa nema sancu nikto vyrovnat. Mozno si bola priliz dlho sama a davas tomu sancu Akoby z nudze. Lebo ti vyhovuje po inych strankach . Uvidis casom.

januska12323
15. okt 2023

Prvýkrát po toľkých rokoch a už to chceš zabaliť? Povedzme, že pár rokov si ty ani on nemali sex. Nemôžeš čakať, že hneď to pôjde ako za mladi. Plus ste boli ešte aj opití a chorí. Buduj vzťah ďalej, možno z toho niečo bude a možno aj nie.

mk1111111111
16. okt 2023

Po tej tvojej reakcii 21.54 si myslim, ze je to cele vymyslene.

barborachors
16. okt 2023

Skôr tebe sa zväčšilo tvoje prirodzenie, elasticita koze aj tkanív vekom u žien klesá a áno, aj tam dolu.
A vacsiu sprostosť som nepočula ešte, zeby sa mužovi v nestoporenom stave počas zivota skratil penis. Myslis, ako 1 cm ročne sa muzom skracuje penis, žaluď? Alebo 5,10?