icon

Sex po zmrazení krčka maternice

lucfuzka
8. feb 2015

Ahojte zienky, chcem sa spytat, bola som na zmrazeni krcka maternice, ako dlho sa po tomto zakroku neodporuca mat sex? Dakujem 🙂

sisaha
8. feb 2015

@lucfuzka lekar ti nepovedal?

lucfuzka
autor
8. feb 2015

praveze nie a nie som ani na Slovensku.. tak neviem ci mam ist za nim, len som chcela vediet ci ma niektora skusenost a ci mi neporadi ,to je vsetko ....

maminka11
8. feb 2015

6 tyznov odporucanie

nikushka8
9. feb 2015

ahoj, môžem sa opýtať prečo si podstúpila ten zákrok? aj mne ho spomínal lekár,ale váham..ďakujem

lucfuzka
autor
9. feb 2015

@nikushka8 Ahoj,mala som neprijemny vytok a obcas po sexe mierne krvacanie, co znamenalo citlivy krcok maternice. Cyto a vsetky vysledky boli OK, ale doktor mi navrhol,ze ak chcem moze mi urobit zmrazenie, tym krcok nebude taky sensibilny a predidem aj moznej rakovine. Zakrok bol v piatok (dost neprijemny,hovori sa ze zeny co rodili to ani necitia,ale ja som este nerodila), dnes je pondelok, mam vytok, tak uvidim co bude dalej. Snad sa mi to zlepsi 🙂 drzim ti palce

sorciera24
9. feb 2015

@lucfuzka mne lekarka kazala do nasledujucej menstrucaie...dovtedy som aj mala taky vodavy vytok, potom prisla MS a uz som mohla...inak mne osobne zmrazenie velmi pomohlo, mala som na krcku ranku, v kt. sa usadzali bakterie a preto som mala caste nezmyslene zapaly, zmrazenim sa ranka osetrila a odvtedy...teda uz peknych par rokov som zapal nemala!

nikushka8
10. feb 2015

@lucfuzka ďakujem.. bojím sa toho, že je to také nepríjemné, no uvidím, asi sa na to nakoniec dám..robia to len ambulantne, že? hneď sa ide domov..
@sorciera24 presne kvôli častým zápalom by som mala ísť aj ja..lebo inak mám všetky výsledky v poriadku, len sa to vkuse opakuje..

sorciera24
10. feb 2015

@nikushka8 ja som tiez vahala....ale naozaj to bolo v tom a nelutujem!...odvtedy som tip top a dokonca som v pohode aj planovane otehotnela....takze za mna, vobec nelutujem zakrok...a ano, u nas to robia ambulantne....trosku take stipanie, v ten den ma dost bolelo brucho...ale potom ok, akurat ten vytok ams este tych apr tyzdnov do menzesu....

nikushka8
10. feb 2015

@sorciera24 si ma potešila, asi sa na to naozaj dám, lebo už som zúfalá, každý mesiac v poslednom čase problém..a lekár ma nechce liečiť antibiotikami, keď mám dobré výsledky a že z čípkov, by mi za chvíľu hrabalo 🙂) bohový je..tak ja sa asi predsa len dám objednať...