Sex pred kontrolou u gynekológa
Ahojte baby, tak ma napadlo dneska mam ísť na sono lenže včera som mala pohlavný styk. Sono mi robia na brusku len. Vadí to? Ďakujem všetkým za odpoveď
@bambulienka25 a ty nevies, ze doktor cez sono brucha uvidi plavat rybicky dnu 🙂 😂
Krasne dobre ranko prajem 🙂 dnes to tu bude zasa zaujimave 😄
@30ericka si myslia ze keď sú MK tak zozrazli všetku múdrosť sveta, neviem načo to komentujú keď normálne nevedia poradiť. Tak bud poradím a zbytočne reči si nechám pre seba aj tak som není nato zvedavá sú úplne trápne a smiešne 😀. A vám ďakujem už som myslela ze niekto normalny sa to nenájde❤
mne sa minule just stalo, ze som isla aj gynekologovi aj zubarovi. sme sa nasmiali ako kone, lebo tiez chlap vytiahol najskor tento vtip :D
To je milá otázka a snáď si to myslela aspoň troška zo srandy, keď si sa toto pýtala 🙂 Ale nie, je to úplne ok, že ste ho mali 🙂
@nicollette332 aj mne sa to stalo kedysi dávno, že to vyšlo na jeden deň.ale vtedy som bola single😃
@bambulienka25 budem vám vykat neviem koľko máte rokov ale asi dosť lebo takéto ripacne sú staré babky s dediny😘