Silná menštruácia a krvné zrazeniny počas Covidu-19
Ahojte, chcem sa opýtať na skúsenosti. Pred pár dňami som dostala covid a v ten deň som dostala aj menštruáciu. Prišla mi načas, ale neskutočne silná a mám veľa krvných zrazenín.. doslova zhluky 😮
Takúto menštruáciu som ešte nikdy nemala.
V pondelok budem volať gynekologičke.
Stretli ste sa s tým? Prešlo to časom?
Ďakujem pekne.
@meg_junova mávala si problémy so silnou menštruáciou aj pred covidom,či len po? Chcem zistiť,či tie bilinky fungujú aj na vážnejšie problémy.
@mily7 iba po
@lupitko24 nemusí to byť covidom. Ja som raz mala takú asi 4 roky dozadu, dostala som silné bolesti brucha ale také ze som nevedela ani v kľude ležať a potom silná menštruácia s veľkými kusmi. Jedz citrusy, vitamíny, ascorutin. Nevolala by som lekárke pokým sa to nezopakuje aj budúci mesiac.
Zeny ja beriem antikoncepciu 3roky sedi mi ako uliata nikdy som problemy nemala.
Bola som pozitivna -lahky priebeh -ziadna teplota len kasel sopel.
tyzden na to ,asi v strede s tabletkami som bola, zrazu hnede spinenie bolesti brucha ako na MS.reku stopnem tabl a na druhy den uz bum Menstruacia mega silna😳😳😳😳 bolesti nemam takmer ziadne, moze to byt z covidu ci to je nahoda a mojmu telu hrablo😄
Samozrejme si to odsledujem ale velmi ma to prekvapilo😯

@maduke ahoj, tak podľa mňa môžeš mať pravdu. Ja som pri poslednom m-ku krvácala strašne silno a tých zrazenín bolo neúrekom, aj som mala v ten mesiac výnimočné stresový. Aj má napadlo, či som nepotratila náhodou, ale do mesiaca po tom som otehotnela, takže naozaj to môže byť ako píšeš 🙂