icon

Silná menštruácia a skracovanie cyklu

17. dec 2020

Ahojte, zacinam mat dost velky problem s cyklom. Som 16 mesiacov po porode, este kojim 2x denne trosicku. Poslednych par mesiacov je takych ze jeden cyklus pride po 21 dnoch (namiesto predch. 26-28) a je extremne silny. Odhadom zo mna vytecie aj pol litra krvi. Na nedavnej prrventivke bolo na ultrazvuku vsetko ok. Dr. navrhol vnutromatern. teliesko s hormonmi ale najlepsie po odstraneni polypu z branky. Teraz je vsak korona a vsetko sa posuva. Bojim sa ze kym sa to zoperuje, tak vykrvacam alebo co... Mate skusenosti niekto s tymto a co vam pomohlo okrem toho telieska na velmi silny menzes? Vdaka za kazdu odpoved.

ovaaa
17. dec 2020

Skus pit citronovu vodu.

babydesire
20. dec 2020

Jaavam vzdy velmi silny ms...na upravu by stacila aj hak,ta sa da predpisat elektronicky..ci uz mas? Inak,asi by som pockala kym nedokojis uplne, az kym nevymizne mlieko a potom tak tri styri cykli a uz bybto mohlo byt ok

autor
20. dec 2020

@babydesire hak nemam, este za slobodna som mala aj tabletkovu aj naplast ale zle som znasala, tvorili sa mi velke podliatiny, tak som s tym sekla. A nechcem to riskovat znova, navyse som po covide tak som este opatrnejsia. Ja tiez dufam ze po odstaveni sa to upravi ale este 2-3 taketo kramy a s takym kratkym odstupom a mozem sa rovno objednat na transfuziu....este skusim nejake cajiky a mozno kvapky a uvidime... Kojit este trochu chcem praveze aj odstriekat do mraznicky lebo teraz mam protilatky covid tak pre kazdy pripad...