icon

Silná menštruácia a skracovanie cyklu

17. dec 2020

Ahojte, zacinam mat dost velky problem s cyklom. Som 16 mesiacov po porode, este kojim 2x denne trosicku. Poslednych par mesiacov je takych ze jeden cyklus pride po 21 dnoch (namiesto predch. 26-28) a je extremne silny. Odhadom zo mna vytecie aj pol litra krvi. Na nedavnej prrventivke bolo na ultrazvuku vsetko ok. Dr. navrhol vnutromatern. teliesko s hormonmi ale najlepsie po odstraneni polypu z branky. Teraz je vsak korona a vsetko sa posuva. Bojim sa ze kym sa to zoperuje, tak vykrvacam alebo co... Mate skusenosti niekto s tymto a co vam pomohlo okrem toho telieska na velmi silny menzes? Vdaka za kazdu odpoved.

ovaaa
•
17. dec 2020

Skus pit citronovu vodu.

babydesire
•
20. dec 2020

Jaavam vzdy velmi silny ms...na upravu by stacila aj hak,ta sa da predpisat elektronicky..ci uz mas? Inak,asi by som pockala kym nedokojis uplne, az kym nevymizne mlieko a potom tak tri styri cykli a uz bybto mohlo byt ok

autor
•
20. dec 2020

@babydesire hak nemam, este za slobodna som mala aj tabletkovu aj naplast ale zle som znasala, tvorili sa mi velke podliatiny, tak som s tym sekla. A nechcem to riskovat znova, navyse som po covide tak som este opatrnejsia. Ja tiez dufam ze po odstaveni sa to upravi ale este 2-3 taketo kramy a s takym kratkym odstupom a mozem sa rovno objednat na transfuziu....este skusim nejake cajiky a mozno kvapky a uvidime... Kojit este trochu chcem praveze aj odstriekat do mraznicky lebo teraz mam protilatky covid tak pre kazdy pripad...