Silné bolesti prsníkov počas cyklu
Ahojte babule. Mam otázočku, zažila niektorá z vas silné bolesti prsníkov (ako napr. PMS) od cca 13-14 DC?.. Dnes som 18sty den cyklu no bolesť je nenormálna odvtedy. Vždy ma boleli možno 3-4 dni pred MS, no teraz je to iné, ale masaker ako ma bolia. Brali ste niektorá lieky proti bolesti alebo ste proste len prečkali do MS, kym to prestane. No keď to ma takto bolieť ďalších 10 - 12 dní ta zbohom. :(
áno mám to ja, zvýšeným prolaktínom v prsiach
@anonym_autor tiez som to uz zazila a suhlasim, ze to nie je nic prijemne, no ja som si davala na to tabletky proti bolesti a trochu tu bolest zjemnili
áno mám to ja, zvýšeným prolaktínom v prsiach
@anonym_b82086 hej s prolaktinom aj ja mam trosku problem vdaka mikroadenomu, ale som sledovana kazde 3 mesiace a drzi sa.v norme..mala som.aj vyssie hodnoty no tak ma prsia neboleli.jak teraz... ach
Mávala som tiež hrozné bolesti prsníkov, myslela som že explodujú ale po pôrode to prešlo.
Mávala som tiež hrozné bolesti prsníkov, myslela som že explodujú ale po pôrode to prešlo.
@nesana ja som to mala len pred MS ale teraz idem zdochnuť od 13DC..... co u mna nikdy nebolo zvykom
neskutočnú bolesť mám aj ja momentálne asi od ovulácie. ani podprdu si neviem obliecť. čakám na MS a idem na hormon.profil - kázal dr. beriem mastodynon, už 2. balenie, ale zatiaľ bez zmeny.

zazila parkrat. raz v tehotenstve - bol to prvy priznak este pred terminom MS a teda aj pred testovanim, a v poslednom case 2x v ramci cyklu - neviem, ci mam nejake hormonalne vykyvy alebo co, ale inokedy ma bolievaju len par dni pred. menopauza to hadam este nie je, nemam este ani 40🙂