icon

Je krvácanie mimo cyklu dôvodom na obavy?

7. aug 2026

Čo si myslite dnes ráno mám silne kŕče v podbrušku začala som aj krvácať slabo ale menštruáciu som mala dostať až za 22 dni a malo kedy sa mi stáva že mi takto veľmi skoro začala včera som mala pohlavný styk môže to byt aj s toho čo by to mohlo byt ?

anonym_b99011
7. aug 2026

@anonym_autor ahoj , niekedy sa stáva po pohlavnom styku , že si môžeš poraniť / podráždiť krčok . Tak môžeš mať krvavý výtok a kŕče . Ja som to tak raz mala . Avšak môže to mať aj iné príčiny . Ak by sa to zhoršilo smer tvoj gynekológ .

anonym_620e24
7. aug 2026

Ovulácia?

michaela329
7. aug 2026

Niekedy sa to vyskytne aj pri nerovnováhe, cyste ovulacii...ak by sa to opakovane stalo, choď k Dr.

sense
7. aug 2026

Lekár mi povedal ak by sa to opakovalo treba prísť, ak je to jednalo o jednorazové krvácanie a bez bolesti, tak sa jedná len o hormonálnu nerovnováhu spôsobenú napr stresom, chorobou atď. Takisto sa môže jedna aj o ovulácie krvácanie, ktoré môže prísť aj keď ho bežné nemavas a dokonca sa nemusí opakovať ani každý mesiac. Ak máš bolesti alebo obavy tak kľudne zavolaj lekárovi a on ti povie či je nutné prísť alebo nie

kiki68
7. aug 2026

Za mna smer gynekolog a nic tym nepokazis vy

anonym_a056a4
7. aug 2026

mala som nedavno ten problem noa nasli mi maly polyp v maternici idem ho vybrat nech mam pokoj konecne pretoze styk bol bolestivejsi..