icon

Silné menštruačné krvácanie

3. máj 2025

Chcem sa opýtať. Je nebezpečné,keď celý deň veľa krvácam? Nikdy sa mi to nestalo,nikdy som nemala také problémy,ale teraz sa mi to zdá veľmi veľa krvi. Mám 24rokov a je mi neustále na odpadnutie. Mám ísť na pohotovosť? Odvoz mám zabezpečený. Dá sa to niečim utlmiť? Vďaka a prepáčte,že sa pýtam,ale cítim,že niečo nie je v poriadku.

beata3232
3. máj 2025

Určite chod sa dať radšej vyšetriť

colsami
3. máj 2025

Ak citis ze nieco nie je v poriadku, velmi silno krvacas a je Ti stale na odpadnutie, chod na pohotovost. A vezmi si so sebou vodu a vela pi.

janetinka27
3. máj 2025

Ahoj, zelam ti nech natrafis na ochotny personal.kolko znamena ze vela krvacas?
Ak by ti krvacanie neprechadzalo alebo by sa take silne opakovalo, urob si caj z pastierskej kapsicky, 1 polievkova lyzica do vacsieho hrnceka, luhuj 10 minut a pi po duskoch, rob si 3x denne. Krvacanie sa vyrazne zmierni
Na volny predaj v lekarni je ascorutin, ber 3x denne po 2 tablety
Ale caj je ovela ucinnejsi

autor
3. máj 2025
@beata3232

Určite chod sa dať radšej vyšetriť

@beata3232 a nebudú po mne zazerat,že zbytočne panikárim? Akože nič ma nebolí veľmi extra,normálna bolesť brucha,ale je to naozaj veľa krvi,keď som videla záchod,ostala som zhrozená a vravím,chodím popri stene a musím sa pridržiavať,nevládzem stáť. Tak ja asi predsa len pôjdem,nie som žiadna bábovka,ale už mám strach. Ďakujem

beata3232
3. máj 2025

Nech zazeraju, ak sa ti niečo nezdá choď a budeš potom kľudnejšia
všetko dobré

autor
3. máj 2025

Ďakujem žienky. Aj priateľ povedal,keď videl,že na čo čakám. Podľa neho je to tiež veľká strata krvi,aj na bežný menzes. Pijem vodu stále.

cukroska
3. máj 2025

Ja som pravidelne, extrémne, ale naozaj extrémne a nesla som. Pretože aj tak to bolo vždy zbytočné.

lanka999
4. máj 2025

v januari som so silnou menstruaciou bola na pohotovosti predpisal mi ascorutin ale vies co mi zabralo? nechcela som tomu uverit ale vazne do 2 hodin sa kramy znormalizovali potom normalne skoncili poriadne stisni 2x po sebe na minutu tento akupunkturny bod na lavej nohe vedla vnutorneho clenku, vid obrazok 🙂

letfenixa
4. máj 2025
@lanka999

v januari som so silnou menstruaciou bola na pohotovosti predpisal mi ascorutin ale vies co mi zabralo? nechcela som tomu uverit ale vazne do 2 hodin sa kramy znormalizovali potom normalne skoncili poriadne stisni 2x po sebe na minutu tento akupunkturny bod na lavej nohe vedla vnutorneho clenku, vid obrazok 🙂

@lanka999 tento akupunkturny bod pomáha aj masírovať pri silných kŕčoch, robím to roky.

lanka999
4. máj 2025
@letfenixa

@lanka999 tento akupunkturny bod pomáha aj masírovať pri silných kŕčoch, robím to roky.

@letfenixa ja som to nahodou nasla tu na modrom koniku, neverila som ze toto moze pomoct ale je to super zalezitost. Niekedy sa stane ze kramy su silnejsie, nechcem uzivat chemiu ale toto je fakt pecka 🙂