icon

Skúsenosti s Bravelle?

amigaa22
25. mar 2010

Ahojte,
začala som túto tému s cieľom vymeniť si skúsenosti s užívaním lieku BEAVELLE. Ja s inekciami 75 UI zacinam stimulovať prve ivf zaciatkom buduceho tyzdna. Snažila som sa ziskať nejake informacie o skúsenostiach s ním a hlavne o uspešnosti ivf stimulovane tymto liekom. Zistila som vsak, ze skoro nikto ho nepozna. Zatial sa mi teda nepodarilo zistit v ktorych pripadoch sa predpisuje a preco tak malo. normalne mi to vyslo na 3%.
Nie je to malo? inak moja diagnoza je sekundarna sterilita - teda bez zistenia nejakch zavaznych pricin.
Kazdá informácia mi pomôže a verím, že pomôže aj ostatným. tak rychlo sem s infoškami 🙂

Strana
z2
diwoska
11. jan 2011

@bbtina ja mam z 1man.2 deti:17 a 14...a teraz uz z priatelom sa snazime od 2006 a neuspech,1potrat,2xmimomater.a to som prisla o obidve vajcovody,tak 1ivf-neusp.ET-neusp..teraz to bolo 2ivf.,ale mrazacikov nemame,boli 2embrie a tie vlozil a neviem co bude...nie nikto nepovedal nic,to len bol moj pre vysledok,a az v stredu to zhodnotia v nemocnici..ta tak je to na nervy..ale aspon keby koniec bol uspesny...pa

mirkatom
11. mar 2011

Ahojte, prosím o infošku, koľko ste doplácali za Bravelle 75 ?Čaká nás druhé IVF. Pri 1. ivfu som brala iné lieky a netuším prečo taká zmena, keď sa nám vtedy podarilo 11 embryjok.

nemko
11. mar 2011

@mirkatom za 10 injekcii 67 Eur, aj ja som teraz pri 3 ivf mala zmenu a Bravelle no a vyhra to teda nebola 😒

mirkatom
11. mar 2011

@nemko Prečo, nejaké vedľajšie účinky ? či málo embryií ..

nemko
11. mar 2011

@mirkatom malo vajicok a pomaly rastli, v teme Iscare nas je viac co sme stimulovali Bravelle a vsetky ten isty problem - malo vajicok, male a ohss

mirkatom
11. mar 2011

@nemko Tak som zvedavá, čo to spraví so mnou, pretože všetko čo som si popichala pred prvým ivfkom som znášala v pohode. Idem poprečítavať tému Iscare ohľadne toho bravelle.

nemko
11. mar 2011

@mirkatom ja som mala pri prvych 2 Gonal a pokial budem potrebovat 4 ivf tak uz len s Gonalom

nemko
11. mar 2011

@mirkatom ale zase kazda sme ina a kazdej sedi nieco ine tak mozno s nim budes uplne spokojna 🙂 ako sa hovori - sto ludi sto chuti 🙂

mirkatom
11. mar 2011

Nooo, veď hej. Ono je to všetko v podstate jedno, hlavné je, aby bol ten výsledok úspešný.

nemko
11. mar 2011

@mirkatom jasne, ved pocas stimulacie sa da vsetkoo prisposobit a kazde telo je ine, mozno to vyjde a bude to posledne ivfko 🙂 drzim palce 😉

mirkatom
11. mar 2011

Koľko máte za sebou pokusou ? Kedy idete najbližšie na vklad ?

mirkatom
11. mar 2011

@nemko Ďakujem pekne, nápodobne veľa šťastíčka a treba veriť, aj keď je to ťažké ..

matahacik
30. mar 2011

ahojte pripajam aj ja skusenost s Bravellom, brala som tieto injekcie pri prvom IVF, kedze mam uz 38rokov a znizenu cinnost vajecnikov, podarilo sa odobrat len tri vajicka, a nakoniec len jedno embryo sa zdravo delilo, ale bohuzial to aj tak nevyslo, takze ma caka druhe IVF v lete...
ale inak Bravelle som znasala dobre, ohss nebol, len spuchnute brucho bez boleti, pila som denne asi od 4dna stimulky 4litre tekutin, a najme po vklade dojc.vodu Lucku, ovocne stavy.....pichala som si tri Bravelli, a k tomu potom neskorsie aj menopur..doplatok si uz nespominam, ale celkovo som za celu stimulku doplacala na injekciach cca 300Eur

lenka111111
28. júl 2011

prosim ma niektora navyše bravelle,mala by som zaujem napište mi dakujem..

bobi3
3. aug 2011

@lenka111111 ahoj lenka, ja nejaké Bravelle doma mám, ale neviem koľko, musím pozrieť
odkiaľ si?

Strana
z2