Skúsenosti s Bravelle?
Ahojte,
začala som túto tému s cieľom vymeniť si skúsenosti s užívaním lieku BEAVELLE. Ja s inekciami 75 UI zacinam stimulovať prve ivf zaciatkom buduceho tyzdna. Snažila som sa ziskať nejake informacie o skúsenostiach s ním a hlavne o uspešnosti ivf stimulovane tymto liekom. Zistila som vsak, ze skoro nikto ho nepozna. Zatial sa mi teda nepodarilo zistit v ktorych pripadoch sa predpisuje a preco tak malo. normalne mi to vyslo na 3%.
Nie je to malo? inak moja diagnoza je sekundarna sterilita - teda bez zistenia nejakch zavaznych pricin.
Kazdá informácia mi pomôže a verím, že pomôže aj ostatným. tak rychlo sem s infoškami 🙂
Ahojte, prosím o infošku, koľko ste doplácali za Bravelle 75 ?Čaká nás druhé IVF. Pri 1. ivfu som brala iné lieky a netuším prečo taká zmena, keď sa nám vtedy podarilo 11 embryjok.
Nooo, veď hej. Ono je to všetko v podstate jedno, hlavné je, aby bol ten výsledok úspešný.
Koľko máte za sebou pokusou ? Kedy idete najbližšie na vklad ?
ahojte pripajam aj ja skusenost s Bravellom, brala som tieto injekcie pri prvom IVF, kedze mam uz 38rokov a znizenu cinnost vajecnikov, podarilo sa odobrat len tri vajicka, a nakoniec len jedno embryo sa zdravo delilo, ale bohuzial to aj tak nevyslo, takze ma caka druhe IVF v lete...
ale inak Bravelle som znasala dobre, ohss nebol, len spuchnute brucho bez boleti, pila som denne asi od 4dna stimulky 4litre tekutin, a najme po vklade dojc.vodu Lucku, ovocne stavy.....pichala som si tri Bravelli, a k tomu potom neskorsie aj menopur..doplatok si uz nespominam, ale celkovo som za celu stimulku doplacala na injekciach cca 300Eur
prosim ma niektora navyše bravelle,mala by som zaujem napište mi dakujem..
@lenka111111 ahoj lenka, ja nejaké Bravelle doma mám, ale neviem koľko, musím pozrieť
odkiaľ si?

@bbtina ja mam z 1man.2 deti:17 a 14...a teraz uz z priatelom sa snazime od 2006 a neuspech,1potrat,2xmimomater.a to som prisla o obidve vajcovody,tak 1ivf-neusp.ET-neusp..teraz to bolo 2ivf.,ale mrazacikov nemame,boli 2embrie a tie vlozil a neviem co bude...nie nikto nepovedal nic,to len bol moj pre vysledok,a az v stredu to zhodnotia v nemocnici..ta tak je to na nervy..ale aspon keby koniec bol uspesny...pa