icon

Skúsenosti s čistením maternice po objavení polypov

5. máj 2026

Ženy, šla som si dnes dať ku ženskej predpísať tabletky na oddialenie menštruácie a odišla som so žiadankou na čistenie maternice, videla tam nejaké polypy. Jednodňová chirurgia. Zabudla som sa ale opýtať, či sa bežne hneď na druhý deň môže ísť do práce. Aké máte vy skúsenosti? Očakávať krvácanie?

katka329
5. máj 2026

@anonym_autor klude nápis správu poradila by som ti

anonym_204c99
5. máj 2026

Ja som bola pred 2 mesiacmi, krvacala som asi 5 dni slabo, potom par dni spinenie. Bola som vo stvrtok, na piatok som si zobrala dovolenku a v pondelok nastupila do prace. Ale nemala som uz na druhy den ziadne bolesti, mam sedave zamestnanie a myslim, ze by som to zvladla v pohode aj bez dovolenky

autor
5. máj 2026
@anonym_204c99

Ja som bola pred 2 mesiacmi, krvacala som asi 5 dni slabo, potom par dni spinenie. Bola som vo stvrtok, na piatok som si zobrala dovolenku a v pondelok nastupila do prace. Ale nemala som uz na druhy den ziadne bolesti, mam sedave zamestnanie a myslim, ze by som to zvladla v pohode aj bez dovolenky

@anonym_204c99 prosím ťa, menštruácia ti prišla v termíne ako vždy?

majus2106
5. máj 2026

ano, menstruacia prisla nacas, tusim o 2 dni skor, ale to je u mna bezne

autor
5. máj 2026
@majus2106

ano, menstruacia prisla nacas, tusim o 2 dni skor, ale to je u mna bezne

@majus2106 ďakujem

janinah
5. máj 2026

Daj si pauzu od prace aspon dva dni.den operacie neratam.Nebud hrdinka,hlava by chcela robit,ale organizmus oddych potrebuje.

autor
5. máj 2026
@janinah

Daj si pauzu od prace aspon dva dni.den operacie neratam.Nebud hrdinka,hlava by chcela robit,ale organizmus oddych potrebuje.

@janinah Vezmem si na druhý deň dovolenku a na tretí deň idem k ženskej na kontrolu, tak to tiež ostanem doma potom.