Skúsenosti s cystou v prsníku
Ahojte mala som roc.prehliadku sono prsnikov.Nasli mi tam 4x9mm ze vraj hustu cystu ze za pol roka na kontrolu .Niekto stym skusenosti?strasne sa bojim ci to nebude nieco zle dakuje.
A radiologicka mi napisala BI-RADS 3
Ja mám roky cysty. Nič netreba riešiť
@sisska96 a niekedy mate take mensie bolesti?
Tiez mam jednu cystu. Robili biopsiu, sledovali najprv po pol roku, potom po roku a teraz staci kazde dva. Vela zien ma take cysty. Netreba panikarit, ale je dobre davat to sledovat.
Keby som sa mala báť za kazdu cystu čo mam.tak som davno umretá od strachu.To sa len sleduje.Na cysty sa neumiera.
@anonym_autor aj mne našli cystu v prsníku pri sone, pred 3rokmi, nebolí ma, sledujú to. Dúfam že nebude musieť von, ale ako mi povedala lekárka na sone, že väčšinou sa s tým nič nerobí, pokiaľ nebolí alebo nespôsobuje problémy. ✊
Ja som mala cystu, už si nepamätám rozmery, ale potom som otehotnela a pár mesiacov som kojila. Cysta sa potom stratila.
Ja ich mám viac v oboch prsníkoch už pár rokov, chodím každý rok na sono, teraz už budem mať 40 tak na mamo. Ževraj sa s tým nerobí nič. Užívam púpalku lekársku keďže ma aj bolia pred menzesom
Inak teraz ako rozmyslam mam dosť citlive na dotyk
@anonym_autor bežný nález, nám niekoľko, občas sa nejaká stratí, občas nová objaví...ja mam aj jeden útvar v sledovaní, ale keďže nerastie, len sa to sleduje. Neboj sa.
Dakujem troska ste ma ukludnili .Aj vi ste mali BI RADS 3?

Ja mám roky cysty. Nič netreba riešiť