icon

Skúsenosti s Progesterone

mimasvihu
20. máj 2016

Ahojte, baby nemáte niektorá z vás skúsenosti s Progesterone Ladeepharma 100mg? Pred rokom som bola operovaná na endometriózu, potom som pol roka užívala Visanne, ten zabral super. Ale ešte stále mám menšie problémy so silným krvácaním, takže mi lekár predpísal tento progesterone na 10 dní.

lienka737
19. okt 2017

@grasiela83 nie, ja deticky nemam ale riesim to uz roky, tak viem od lekarov.

grasiela83
20. okt 2017

@lienka737 ďakujem ☺

grasiela83
20. okt 2017

Dnes je štvrtý deň čo tie lieky beriem progesterone ladeeepharma ale zatiaľ žiadna zmena to spinenie je stále a k tomu mám si ísť pre teh.knižku 30.10. Bojím sa že to nestihnem a skončí to zlé mala niektorá tiež taký problém po koľkých dní vám to spinenie prešlo vopred ďakujem

tatinka
9. nov 2017

@montas ahoj prosim ta kao si znasala vkladat ten progesteron ladepharma ? mne to kazal doktor tiez, ...este som ho nedavala, znasa sa dobre ? lebo pred tym co som mala na vkladanaie utrogestan tak ma boleli vajecniky z neho a nafuktuta som byvala ako balon, potom som mala neviem presne ci laden alebo nieco take a z toho som mala vysoke teploty a bolesti hlavy napriek tomu ze osm ho vkladala a neuzivala pusou, mam obavu ako budem znasat toto,,,,

tatinka
9. nov 2017

ahojte dievcata , prosim vas ktora ste vkladali progesteron ladepharma pocas tehotenstva ako ste to znasali ?

dada7111
10. nov 2017

@tatinka ja som ju zapijala vodou

nika99102
18. nov 2017

Dobry deň zienky citam tu o tom prodesterone ladeepharma 200mg dost vela chcem sa opytat ci pimohol ku tehotenstvu mne doktor dal toto ze mam na 17den od cyklu 1vecer plus mi dal vitaminy folgravid gravid plan neviem ci ste nieco o tom poculi pomohlo to ku bábätku som po dvoch potratoch teraz mi zistili syndrom lepivych dosticiek beriem aj anopyrin

jjuulliisskkaa
3. jan 2018

Kocky ahojte, je mozne, ze mi z progesteronu narastli prsia? Su tazke a bolave dost, som 4den po ivf a prsia mam bolave takto viac asi 3dni, progesterone uzivam uz od odberu vajicok, cize 9dni, no az teraz su prsia vacsie

bambulka2015
3. jan 2018

@jjuulliisskkaa To je normalne. Je to hormon. Nenarastli v pravom slova zmysle. Ked ho prestanes uzivat, tak sa daju do normalu. Ak samozrejme nebudes tehu. Potom sa to vsetko meni tak ci tak.

tatinka
3. jan 2018

@jjuulliisskkaa moze byt z progesteronu ale moze byt aj ujatim embryka a teda tehotenstvom,musis pockat do dna testovania az potom budes vediet pravdu.drzim prsty nech je to tehu...

jjuulliisskkaa
3. jan 2018

@bambulka2015
@tatinka dakujem vam za odpovede 🙂
Kedy je podla vas idealne zacat testovat?

tatinka
3. jan 2018

@jjuulliisskkaa vies co staci testovat tak 14 dni od vkladu,vtedy uz budes mat 100% pravdivy vysledok,ono niekomu ukaze aj na 12ty den uz ale nie kazdemu....

jjuulliisskkaa
4. jan 2018

Kocky, ja som taka unavena, ze som rano skoro zaspala v praci.
Moze toto sposobovat progesterone aj ked ho uzivam vaginalne?
Aj muz mi hovoril, ze uz vcera vecer som bola unavena velmi a hned zaspala

bambulka2015
4. jan 2018

@jjuulliisskkaa Moze aj nemusis. To sa nikdy nedozvies.

Testovat mozes hocikedy. Ci sa ti tam nieco ukaze, to uz je ine. Od ca. 10. sna. ja som nikdy netestovala. Ani na ET ani terza pri KET. U nas sa robi rovno krvny test. Na 14. az 16. den.

tatinka
4. jan 2018

@jjuulliisskkaa ano spavost moze byt z progesteronu aj ked sa berie vaginalne,je to ako pise juliska moze aj nemusi to byt z toho,relaxuj a po 2 tyzdnoch od vkladu urob mocovy test....priznaky su rovnake aj z progesteronu aj z tehotenstva,spavost,bolest prs,citlive bradacky,nafuknutie spodku bruska,pripadne volest spodku bruska,zvacsene prsia...naozaj to nemas ako zistit az do doby testovania

tatinka
4. jan 2018

Ahojte,kocky progesteron ste vysadili v ktorom tyzdni?vysadili ste ho proste len tak ze ste douzivali krabicku alebo ste znizovali davku?do vcera som vkladala dve tbl denne,od dnes kazal dr davku znizit na jednu tbl a uz len dobrat nacatu krabicku,som v 13tt,cize este mi to vyda po jednej tablete do 17tt

lorry
10. jan 2018

Ahojte, zvladate uzivat tabletky progesterone ? Ja ked som skusila oralne vypit 200 mg tocila sa mi strasne hlava, potom som vkladala od 16 dc a dole v posve mi to robilo problemy, pocas menzesu som narazovo krvacala silno jeden , dva dni a bolo mi na vracanie a odpadnutie. Doktorka mi zmenila davku od 20 dc do 25dc len na 5 dni, a 100 mg skusila som oralne vypit zaludok ma boli citim sa divne ako keby ma chcelo prehanat a ked vkladam tam mam potom zapal palenie, stipanie mam citlivu aj vulvu.Ja uz neviem co robit sama menzes nemam kvoli pco, skusala som dufaston, ten mi nesedel jedna tabletka nestacila a 2 ma prehanali do pol hodiny v kuse.

tatinka
10. jan 2018

@jjuulliisskkaa ahoj,no co kolko dni si uzmod vkladu?ako sa drzis?kedy ti vychadza testovat?

jjuulliisskkaa
13. jan 2018

@tatinka ahooooj tak ja uz tehulkujem 🙂 vysla krv pozitivna, u mna to teda neboli priznaky len z progesteronu

tatinka
13. jan 2018

@jjuulliisskkaa super gratulujem🙂,cakate vase prve miminko? Ja som tehula po 9 rokoch snazenia,teraz sme v 14tt,je to nas vymodleny drobcek 🙂

sandrita124
9. feb 2018

@tatinka ahoj gratulujem k úspešnému tehu,citala som si celu diskusiu.a pises ze si sa 9rokov snazila o babo, co je veľmi dlho.Ak sa smiem spytat co vam nakoniec pomohlo?boli ste na ivf alebo to vyslo prirodzene? Ake si mala pocity ked sa nedarilo? My sa s drahym snažíme 2 roky a teraz v januari sme boli na inseminacii a nevyšlo to.bola som veľmi sklamana a plakala som ako male decko.vedela som ze je tam mala úspešnosť ale aj tak ma to vzalo a je mi tazko na dusi bolest,smutok...stracam nadej,od stredy som vecer prestala brat progesteron a cakam na menzes,ale ten zatial nikde.tak nechápe mal by uz prist.neviete do kolkych dni od vysadenie ma prist mrcha?

tatinka
9. feb 2018

@sandrita124 ahoj.som tehotna prirodzenou cestou,vdaka Bohu a vsetk.svatym co ma priviedli k pani bylinkarke Anke Kopacovej,na konovi je o nej diskusia....ohladne progesteronu ked nie si tehotna mrcha pride bez ohladu na to ci ho beries alebo nie,ak isto vies ze nie si tehotna tak skus robit kazde dve hodiny 20 drepov a do troch dni mas mrchu....ono niekomu ju progester.oddiali niekomu nie.neviem od coho to zavisi....nam pomahaju bylinky a radi pani Kopacovej....

tatinka
9. feb 2018

@sandrita124 malo tam byt rady nie radi 🙂

ester177
15. feb 2018

ahojte, chcem sa opýtať, nemá tu niekto na predaj utrogestan? Ak mu ostal. Ďakujem 🙂

nika99102
15. feb 2018

@tatinka mozem sa opytat co vam poradila ako ju najdem na konovi boli ste aj u nej ci ste sa len pisomne kontaktovali

tatinka
16. feb 2018

@nika99102 ahoj,k pani Anke treba ist na prvu navstevu osobne,povies jej svoju a muzovu diagnozu,ake lieky beriete,na co sa liecite a ona ti pove co mate obaja brat,na konovi ju najdes ked si das do fora meno Anna Kopacova,je to bylinkarka z Vrboveho pri Piestanoch,je tu o nej rozsiahla niekolko rokov fungujuca tema a zeny tam stale pisu,na nete sa s nou kontaktovat neda,iba telefonicky sa da s nou spojit,ak sa chces este nieco popytat alebo vediet kontakt na nu tak posli mi ip...

tatinka
16. feb 2018

@nika99102 ked som pisala ze na konovi ju najdes mala som na mysli ze diskusiu o nej najdes ,pisu tam zeny svoje skusenosti,s pani Ankou sa da kontaktovat len telefonicky a osobnou navstevou,na tej diskusii je obcas uvedene kedy mozu k nej zeny prist a kontakt tiez sa tam da najst,ale ten ti mozem dat aj ja...

majuska72
19. mar 2018

@sandrita124 ahoj prosím ťa, meškala ti mrcha keď si užívala progesteron? Lebo ja som dnes dobrala poslednú tabletku, tak som zvedavá kedy príde (aj keď dúfam že už nepríde , čakala som ju už v piatok 🙂 )

sandrita124
26. mar 2018

@majuska72 ahoj ano meskala mi asi 3 dni, potom prisla ☹ a ty si ako na tom?prisla ci sa zadarilo?

majuska72
26. mar 2018

@sandrita124 ahoj zadarilo sa, ale neviem či sa udržalo, od piatku som spinila 😥