Skúsenosti s Progesterone
Ahojte, baby nemáte niektorá z vás skúsenosti s Progesterone Ladeepharma 100mg? Pred rokom som bola operovaná na endometriózu, potom som pol roka užívala Visanne, ten zabral super. Ale ešte stále mám menšie problémy so silným krvácaním, takže mi lekár predpísal tento progesterone na 10 dní.
Ahojte dievcata. Prosim vas uzivali ste niektora tento progesteron v davke len 1 (100 mg) kapsula denne v tehotenstve?
@iluviel ano uzivala som,vzdy rano,ale vkladala som si, peroralne bol pre mna tazky, bolo mi zneho na vracanie, tak mi gyn odporucila vkladat a vraj vtedy aj lepsie zabera. Vkladala(do posvy) som si ho teda vzdy rano od 6 do 34tt kvoli tomu ze som na zaciatku tehu krvacala, mavala som aj spinenie cca do 22tt, ale potom to preslo.
Ajojte zienky prosim Vas ako uzivate progesterone ladeepharma 100mg,tehotna nie som,je to na upravu cyklu,ovulacie, uzivam spolocne s inofolic..doktor odporucil uzivat 2x dene rano vecer..vecer viem ze vecer najlepsie uzit pred spanim ale rano mi to moc nieje jasne,vsade pisu neuzivat sucastne s jedlom,tzn. ze rano na lacno uzivat?dakujem za kazdu odpoved😉
@kikulienkakikuska a ty si to nevkladas??
@milos32nika21 nie,doktor mi kazal,nie vkladat ale uzivat
Mne ostali 2 balenia progesterone 100 mg, spotreba 11/2020...darujem
@kybrows dobrý deň aj ja by som mala záujem
@lorry ahoj ja to mam presne tak ako ty a to som si dala ešte len tretiu tabletu a tiež ma štípe tam dole až také akoby rezanie a po užití prvej tablety orálne mi prišlo neskutočne zle a strašne sa mi točila hlava
Ahojte ma niekto nazvyš visanne? Dakujem🙏
Kupim progesterone.Ponuknite
@katerina21 dobry den, este mate prosim?
@luciadujkova už nie 😔
@bubuliatkova ak ich oani nevezme, ja vezmem hned, potreboval by som zajtra poslt postou dakujem
Dievcata prosím a neviete aký je rozdiel medzi duphaston a progestenalle (progesterone)?? Mne raz dali jedno raz druhé 🤷🏻♀️ Nechápem
@mimuska18 Dobrý deň , máte ešte?
@monkabohdalova dobrý deň áno ešte mám

Dievčence a mali ste aj PMS pri užívaní progesteronu? Ja som minulý mesiac nic necítila až kým som ho nevysadila, potom prišla MS. Tento cyklus ma však pobolieva brucho aj prsia ako pred menzesom. Veľmi dúfam ze to vyšlo ale obávam sa tých príznakov ako pred menesom....