icon

Slabulinké špinenie a skúsenosti po kyretáži

kikadada
18. apr 2024

Dobrý deň prajem mamičky. 21.2 som bola u gynekológa na kontrole a žiaľ mi povedal že dieťatko sa prestalo vyvíjať a to cca v 7 týždni a mala by som byť vtedy 9+2 týždni tehotenstva. Na kyretáž som musela ísť 26.2 a keď som bola po, tak len kus som krvácala a odvtedy nič, len tri až štyri dni slabulinké špinenie. Minulý týždeň v stredu na štvrtok som krvácala silnejšie a v piatok slabulinké špinenie a včera hnedý výtok a samozrejme s partnerom si nedávame pozor keďže túžime po dieťatku. Mala niektorá prosím vás s týmto skúsenosti? Ďakujem.

viestta
•
18. apr 2024

Nemali by ste nechat maternicu po kyrete nechat zregenerovat? Alebo aspon pockat na koniec sestonedelia a prvu riadnu menstruaciu

reaan
•
18. apr 2024

@kikadada zazila v septembri. Po kyrete troska krvacania a spinenia presne ako ty. Po par dnoch sa objavilo slabe krvacanie ako som dvihala syna. Moja dr. mi odporucila pockat 4 cykly. Neviem ci je to u teba taka velka tuzba alebo ta tlaci cas, ale pride mi nezodpovedne nenechat maternicu "dat sa dokopy" po kyretazi...

kikadada
autor
•
18. apr 2024

@reaan ja som už čítala príspevky, že po kyrete po prvom menzese alebo aj bez menzesu znova ženy otehotneli a bolo všetko v poriadku

barka1
•
18. apr 2024

@kikadada po kyrete sa naozaj odporuca počkat pol roka. Uspesne tehotenstva bývaju skor o prirodzenom potrate. Na internet ktokolvek napíše cokolvek. Riad sa doporučením lekara.

reaan
•
18. apr 2024

@kikadada tak ak si citala prispevky, je to v poriadku. No niektorym to nevyslo. Mozes a nemusis byt ten pripad. Aj WHO odporuca pockat min. 3 mesiace. Prajem vela stastia, je to na tebe

e1i
•
18. apr 2024

@kikadada po kyretazi min. 3 mesiace pauza. Moze byt problem so sliznicou, musi sa to vnutri zahojit...

viestta
•
18. apr 2024

@kikadada ja sa ta spytam kam sa ponahlas? Ak je tvoja fotka v profile tvoja, si mladucka baba, neviem naozaj kam sa ponahlas. Nehovoriac o tom, ze naozaj nie je vhodne otehotniet hned po kyrete. Vsak riskujes dalsi potrat

saxana000
•
18. apr 2024

Po.spontannom vycisteni sa mozete snazit hned.po kytete sa ma cakat lebo krcok bol otvarany na silu a vystelka maternice doslova zoškrabana tupou lyžicou steny su oslabene a keby aj prislo k oplodneniu nemusi prist k uhniezdeniu.pripadne mozu nastat ine problemy.daj tej chudere cas nech obrastie vystelkou aspon 3 cykly.a toto ti mala vysvetlit doktorka.