Hnedý výtok v 7. týždni

endy227
16. apr 2023

Dobry den prajem. Som v 7 tyzdni tehotenstva, vcera som mala na papieri jasnocervenu krv , a dnes uz hnede spinenie( hnedy vytok). V stredu by som mala ist na UPT.
CO BY STE MI PORADILI SPRAVIT? mam ist na pohotovost s tym alebo mam pockat do zajtra a zavolat svojej gynekologicke.?? Dakujem za kazdu radu

anavixy
16. apr 2023

Ides na UPT tak naco by si mala ist na pohotovost? Nemusis ani volat gynekologicke, tebe nic nehrozi, maximalne potratis prirodzenou cestou 🤷🏻‍♀️ Hnedy vytok je zbytok toho jasne cerveneho krvacania. Staci ist ku gynekologicke keby si do stredy intenzivne zakrvacala, vted y by mohlo ist o prebiehajuci potrat. Na pohotovost sa chodi ked chces dieta zachranit (maximalne vtedy ked dlho, viac dni, velmi silno krvacas, si malatna, slaba, bleda…), potrat mozes preckat aj doma a nechat sa len skontrolovat u svojej gyn.

mima1608
16. apr 2023

Na pohotovosti sa budú snažiť dieťatko zachrániť. Pokiaľ ho ty nechceš, tak tam budeš zbytočne chodiť

sandyan
16. apr 2023

Ja som potratila v januari v nedelu sa u mna objavila krv utekala som na pohotovost, no u mna islo o zadrzany potrat. Poslali ma domov az do utorka kedze utorok robia kyratze s tym ze sa potrat moze spustit sam doma, a ked teba caka v stredu UPT zbytocne pojdes si myslim...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre