Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve
Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana
@renimac bodajby si mala pravdu.zle mi je trosku.zaludok tazky.neviem ak to neustane pojdem nanpohotovost @lala1501 drzim palceky snad budeme obe tehulkovat na spravnom mieste az do konca.. Baby dakujem moc ❤ musime vydrzat do piatka.uvidime kde sa nasa bodka nachadza.budem sa.modlit aby bola tam kde ma👶
@xxxxxxx113 ja som sa modlila teraz každý deň, aj sa naplakala, asi pomohlo 😊. Bude to dobre, daj potom vedieť 😉.
@xxxxxxx113 drzim palce moja s určite daj vediet ako to s tebou vyzerá 😍
Tak ms nedosla ani brucho neboli ako na ms takmer vibec beboli len prsia ale test negativny. Ty si ako na tom prestalo to brucho?
@xxxxxxx113 to bolo tebe to nad týmto 🙂
@lala1501 lala nemusi byt pozit.pockaj chvilku ja som robila 4dni meskania.uvidis drIm palcekyyyyy😍
@xxxxxxx113 dakujem moja dam urcite vedieť. Ak ma dorazit tak by mohla cim skor nech sa mizem zas snazit 🙂
@lala1501 moja brusko neboli ale zub ma boli neuveritelne .dala som si paralen pomohlo ale zasa zacina porazi ma.a ty nevolaj mrchu nech len 9mesiacov je prec a ziadny skor prichod nebude.budeme spolu pekne tehulkovat😘
@xxxxxxx113 tak zajtra sup k zubarovi 🙂 aj ja tam idem ale bohužiaľ pracovne 😀 trochu ma pobolieva lavy bok neviem z coho ale podbrusko nic teraz😒
@lala1501 nejdem zajtra tam nieje 😒 v stredu pojdem po praci.co robis?ked zubnikov chodis.co ti lala mozw byt???drzkaj sa miiiii
@xxxxxxx113 robim srstricku🙂 neviem co to moze hadam to mic take nebude
@xxxxxxx113 tak prisla dnes😔
@lala1501 to ma moooc mrzi😢 velmi neboj ono sa to podari a mozte zacat pracovat na babatky dalej
@xxxxxxx113 meviem ci sa vobec mam tento mesiac snazit led teraz som ovulovala z dobrej strany😕
@lala1501 neboj hlavne sa snaz nato nemysliet a robte tutu bez toho aby ste sa snazili .ja som vnoci mala sex a krvacala som😢 nie vela len trocha ale mam od noci bolesti krizov a vajecnikov a este aj mi je zle😢bojim sa len nemozem ist lekarovi nestiham.lebo maleho do skolky a na siedmu musim byt v praci
@xxxxxxx113 krvácanie po sexe moze byt to je dost caste a aj tie bolesti neboj sa 🙂 neboj sa bude to dobreeee musi byt lebo ty si mi vzirom a tak mam nadej ze sa to podari aj mne❤
@lala1501 zlatko este spinim bojim sa sestricke som volala dohukala ma ale ze to je normalne podbrusko nadute😔to vazne?ty mne lebo ty drzis mna nad vodou😍
@xxxxxxx113 ano aj kamoska tak spinila a brucho ma zdute este do dnes a vsetko u nej je ok.drzim ti palceky moja velmi😘
@lala1501 jaj boze brusko mam stale jak medvedik citim sa strasne zduta tazka.troska este spinim staru krv .som povedala mm ze nic uz nebude .sa mi smial ze on nechcel ze ja som chcela😝.a kupat sa mozem v horucej vode vo vani?sak uz sa bojim aj puknut si sprepacenim🙏 a ty ako sa citis.nestresuj sa ovulaciu ani nicim uzivajte si s mm a nerozmyslaj nad babom uvidis samo to dojde ja tomu verim
@xxxxxxx113 nie kupat by si sa v horucej vode nemala radsej si daj len sprchu a tiez nie daku vrelu.ja som si hoeuci banu davala vzdy ma vyvolanie ms.takze ziadna vana🙂
@lala1501 uz som po vani a ja vzdy horucu a bolo mi mdlo po nej takze nic nebude.
@xxxxxxx113 to z tej horucej vody ja mam pocit ze niekedy odpadnem.neboj sa dobre bude ale uz si radsej nedavaj viac.ake jedna ti neuskodi. Uz nech je piatok a pises dobre spravy🙂
@lala1501 uz budem poslusna a ziasnu neplechu u som prestala uplne spinit.chvala bohu.no ja sa toho piatku strasne bojim ale aj neviek dockat.lala bpdaj by si mala.pravdu
@lala1501 mame to 5tyzden 6den vsetko zatial v poriadku kontrola za 2tyzdne juchuuuu😍
@xxxxxxx113 srdecne gratulujem 😉 a horuca vana v tehu ee... Len tesne pred porodom 🙂.
@xxxxxxx113 gratulujem mo velmi teraz bude uz všetko len dobre😍
@lala1501 baby moje dakujem strasne som rada tesim sa velmi moooc.uz ziadna vana max len vlazna. Lala moc drzim palcoky aby si uz aj ty bola
@xxxxxxx113 dakujem ti budem sa snažiť. Posli mi daky tehotensky virus nech to aj na mna uz pride😀 a hlavne ma stale informuj ako pokracujes a ako sa citis ❤🤰
@xxxxxxx113 strašne som ti držala palce, gratulujem a veľmi veľmi sa teším s tebou

@xxxxxxx113 vies co ak by ta to malo ukludnit tak chod na pohotovost a povedz im ako sa veci maju oni to pochopia po tom co si prekonala.ale kludne ro moze byt aj z toho jedla zw si si to podrazdila.ja zatial nic tiez ma inak obcas picha v lavej strane ale podbrusko ako na ms vobec neboli.