icon

Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve

mucha11
17. dec 2011

Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana

xxxxxxx113
1. mar 2017

@majaxy dakujem moooc 😘 dufam ze dojdrme do uplneho konca

xxxxxxx113
1. mar 2017

@lala1501 ahoj ako sa mas.ja stale rovnako zle.mi je stale skoro cely den a dojde vecer a nejak mi pride chut na vsetko jedlo.a ty ako.tehu virus poslany mas poslanytolko krat ze aj dvojicky budu😍 chcem sa taspytat mozem v tehu askorutin?bo sa mi robia modriny po nohach.praskaju mi zilky a som stoho na nervy.dakujem za pomookoc❤

lala1501
1. mar 2017

@xxxxxxx113 ahoj moja s dvojickami nezartuj staci jedno😀 vied co ten ascorutin dosť casto uzivaju ale ja ak naozaj nemusis by som to nebrala predsa je to liek. Dnes som9dc tak netrpezlivo uz cskam na tie moje plodne dni sle ešte su daleko tak si užívame len tak pre radosť 😀 ty sa mi hlavne drz😍

xxxxxxx113
2. mar 2017

@lala1501 no tak nedam vydrzim asi to budu krxove zily alebo kereho oneho .dakujem moc. A sup pracovat neboj aj keby dvojicky boli tak by si bola rada jednym supom hned😅 mne byva stale zle a ta unava neskutocna je cele zle v robote ako matoha

lala1501
2. mar 2017

@xxxxxxx113 vravi sa kym ti je zle tak je dobre. Vraj to je dobre znamenie lebo hormon pekne stupa to mi vravel gyndos😂 pekny den prajem 😍

xxxxxxx113
4. mar 2017

@lala1501 lala bodaj by si mala pravduale treti den spinim vzdt sa zlaknem neviem ci je to ok sa bojim strasne .som jak trafena len ten srach po tom vsetkom ma neopusta.a vy ako manzilek pracuje na bodke v brusku?

lala1501
4. mar 2017

@xxxxxxx113 ahoj moja uplne ta chapem ja by som tiez mala zo všetkého strach.to spinenie vuacete baby pisu ak je to malo a len hnede tak by to malo byt ok🙂

xxxxxxx113
4. mar 2017

@lala1501 nic len maly fliacik a koniec.cely den oddychujem maly je s byvalim vonku tak sa snazim oddychovat.ak to zasa bude tak pojdem na pohotovost..lala toto je cele.zle ten strach ach jaj

lala1501
4. mar 2017

@xxxxxxx113 tak to nic nie jeked len fliačik.musíš verit ze ro bude dobre.ja verím aj za teba.hlavne sa nestresovat a odpočívať nech sa ma drobec dobre 🙂

xxxxxxx113
7. mar 2017

@lala1501ahoj no bola som u lekara bo som spinila stale a vcera sa zlakol ze to bude asi menzes ale dnes rano na ultrazvuku je vsetko ok😍uz nam bije aj srdiecko a od vcera nespinim jupiii a ty si ako na tom .a lala pocuj mozem ist do aquaca?bo sa bojim a maly mi pisti sa kupat tak reku ci mozem nevies?.

lala1501
7. mar 2017

@xxxxxxx113 boze to jee super😍 ja mam teraz depku daku včera mi 2 kamosky oznamili ze su tehotne a to boli posledne dve v mojom okoli takze som uz sama.ale to prejde len to musim predychat.no a s tym aqua viem ze sauna ee ale bazen hadam hej.jedine je tam mozna daka mykoza ale ak niesi nachylna tak by to malo byt v pohode🙂

xxxxxxx113
7. mar 2017

@lala1501 ale nie nesmies mat depky aj ked viem ze sa to lahko hovori.ja som revala strasne a hodna na psychiatriu ale nejak som to prekusla a idem dalej.ja viem ono to zamrzi ked vidis ze vsetky tehulkuju.ale vela je takych co budi zavidiet tebe .a drzim palceky aby trbe to vyslo bo si drzala palcoky ty mne a ja budem trbe az do konca.tomu ver😘 ten bazen sa bojim len ha mam skrateny uz krcok po rakovine krcka maternice tak sa bojim

lala1501
7. mar 2017

@xxxxxxx113 boze moja ty si mala rakovinu?to som nevedela .ale hlavne je ze si sa z toho doatala.teraz ti este viac drzim prsty lebo si to zasluzis a obdivujem ta

xxxxxxx113
7. mar 2017

@lala1501 jak mal.maly rok som mala na valentina 2011 operaciu.ale uz som ok a vcul zasa toto v septebri.snad uz bude len dobre... Hlavne nech sme v poriadku a donosim zdrave babo a ty tak isto drzim mov palcoky verim ze bude dobre

lala1501
7. mar 2017

@xxxxxxx113 aj ja verim a dajujem za povzbudenie velmi si to vážim ❤

lala1501
10. mar 2017

@xxxxxxx113 ahoj tak ako sa mi mate s bublinkou ? Ja som aka vcera pozityvny ovu test tak se sa trosku posnazili uvidie co bude ake tento mesiac ovulujem z prava tak tomu daku sancu nedavam.ale ovuka prisla o 5 di skôr sko minuly mesia tak aspon cyklus sa skrati konečne to sa tesim velmi 🙂

xxxxxxx113
10. mar 2017

@lala1501 ahoooooj zlatickooo no pekne sa len snazte a uzivajte si sexu a lasky a vas a ono to pojde😍 ja som.nikdy nevedela ten ovu test robit😒a nikdy som ani nemerala bazalku.ale zatial sa mame dobre bodka poslucha uz mi nebyva tak zle ako predtym sme tak.ako na mori..draheho mam prec isiel za dcerou na tyzden a mamou .doma nikto nevie ze tehulkujeme.teda myslim rodinu..niektoru priatelia vedia a v praci ale inak nik..a inak sa mas

lala1501
10. mar 2017

@xxxxxxx113 inak celkom fajn. Nevedela som sa uz dočkať víkendu. Ozaj by dom uz pristala materskú lebo ma to uz nebavi v robote 😀 nie je tam zle ale uz som tam dlho tak je to taky stereotyp 😂

xxxxxxx113
10. mar 2017

@lala1501 tak to verim 😂 ja zatial znasam ale sok ko padne 13:00 a idem zaspat.cele zle.a uz ma ani moc praca nebavi.pol dna v kuchyni pol dna roznasat jedlo.odpadavam po osmicke .neboj po materskej sa budes tesit do prace.uz aby si ju mala.stale.myslim na teba ze kedy uz

xxxxxxx113
12. mar 2017

@lala1501 lalaaa pomooc pocuj mama ma.nakazila .boli ma hrdlo a kycham a smrkam.co si mozem dat?mozem orofar sprej na hrdlo,paralen?viem ze paralen ale neviem.kolko krat denne a ten sprej som si neni ista.a ako sa.nam.mas???

lala1501
12. mar 2017

@xxxxxxx113 paralen môžeš ale co najmenej a ten soray nie.ak ta booi hrdlo tak kloktaj slanu vodu alebo si rozrob alpu s vodou 🙂

lala1501
12. mar 2017

@xxxxxxx113 no a mam sa v celku fajn ovulka mi prebehla tak cakam ci pride navsteva 🙂 mexham sa prekvapiť. Cely vikedn sme behali kade tada tak ani neviem ze daky bol.ale dnes som po dlhej dobe spala do 10 co u mna nie je zvykom stale som hore u o 7 .tak som konečne vyspata.no a vcera som si dala ananasovy dzus ten sa odporuca po ovulke som akoro umrela take krce v bruchu alebtak mi treba lebo to iste som sparvila aj minulý mesiac ale myslela som ze to je náhoda len ze mi bolo zle a vwru nebola to nahoda😀

xxxxxxx113
12. mar 2017

@lala1501 dala som si paralen ten horuci.a dva caje a uz sa potim cele.zle unavena som .nahriala som sa horskym slnkom. Lala takze cakame kedy budu dve ciarky?????juhuuu drzim palceky velmi silno drzim aby boli //.pekne v poriadku vsetko bolo.a kedy mas dostat ms?

lala1501
12. mar 2017

@xxxxxxx113 o 12 dni by dom mala🙂

lala1501
13. mar 2017

@xxxxxxx113 no ako moja je ti uz lepsie prechadza to aspon trochu ?

xxxxxxx113
13. mar 2017

@lala1501 zlatko ani ne .kycham soplim zima mi je katastrofa nech uz to je odomna prec.aj maleho to chyta aj draheho asi.maly uz dnes kycha a smrka odpadnem .a ty ako.nejake priznaky?

lala1501
13. mar 2017

@xxxxxxx113 zacinaju ma prsia pobolievat tak ako vzdy pred ms ale ta je etse ďaleko tak len cakat.ale ak ma priay tak nexh cim skor aby som sa mohla znovu snažiť 🙂 ty sa len pekne liec vela caju pi tepleho nech sa vypotis a vela ovocia papaj

xxxxxxx113
13. mar 2017

@lala1501 nedojde mrcha bo ju zbijem tam nech si pocka 9mes 😈 a ja pijem asi budem nenavidiet caje.tolko co som vypila to nevypije ani tava..a ovocko papam aj zeleninu .teda snazim sa😉 a muz bol v lekarni pytat nieco pre tehotne tak vysvetlil a doniesol stop kasel a septilen.to na bolest hrdla a skriabanie

lala1501
13. mar 2017

@xxxxxxx113 slepaci vyvar si sprav to mne vzdy pomoze kes som chora aj nase staré matere to považovali za najlepší liek🙂 joj moja keby si mala pravdu tyxh 9 mesiacov velmi by som si ro priala .tak na mna mysli 🙂

xxxxxxx113
13. mar 2017

@lala1501 neboj vude to ja tomu verim len sa nesmies upinat nato.a vyvar son dnes cuxala c pracu ale to nebol taky ako doma