icon

Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve

mucha11
17. dec 2011

Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana

lala1501
13. mar 2017

@xxxxxxx113 taky riadny si uvar pekne masko vyvar 🙂 ro maha

lala1501
13. mar 2017

To pomaha tam malo byt 🙂

xxxxxxx113
15. mar 2017

@lala1501 laluuu pocuj sa ja sa zblaznim ze ked spinim je to ok tak ze dobre ide ma porazit tak po dlhsej dobe z muzom ideme sexovat a pocas som mala krv.zistila som to az po.vcera by som mala.mat aj krami ofucialne tak mlzno som prekrvena ale rano ani kvapka iba vylucok znoci krvavy a bolesti krizov a brucha a zle mi je chapes toooo??????

lala1501
15. mar 2017

@xxxxxxx113 ahoj moja je ro ubkne bezne po styku aj kamoska to mava vzdy ked ma. A uz rodi za chvilu. A ro ze ti je zle je tiez uplne normalne.aj krize maju boliet a bruxho tiez moze len ro nesmie byt velka krcovita bolest inak to je ok

xxxxxxx113
15. mar 2017

@lala1501 bize ja sa strasne bojim vcera sim sa tak vystrasila.vsade pisu ze ked spinis utekaj lekarovi strasia hned a vcera normalne cervena krv lala strach den panika plac ma chytil aj zo spodu boli.krcovita neni len bodava obcas

lala1501
15. mar 2017

@xxxxxxx113 keby to nebolo v poriadku spinis vkuse nie len tak jednorazovo. Neboj sa vsetko bude dobre myslim na teba❤🤰

xxxxxxx113
15. mar 2017

Spinim kazdy den len trosku a krv len pri sexe cervena

lala1501
15. mar 2017

@xxxxxxx113 pre svoj pokoj zbehni k lekarovi ale myslim ze to nic nieje.mozno ti da ascorutin to zvyknu davat

xxxxxxx113
17. mar 2017

@lala1501 no chvala.bohu mala.si pravdu neala.so. k lekarovi ale rano som uz nemala ni c teda iba vylucok z noci a konec a ostatne dni ani nevravim.tiez nic a bolesti iba v pondelok a ostatne dni len bolesti krizov tak dufam ze je vsetko v poriadku.bojim sa ist aj na sono.bo do aprila je daleko. a ty lala ako zlatko vsetko v ppriadku?ja uz vstavam do prace a synovi sa nejak nechce do skolky

lala1501
17. mar 2017

@xxxxxxx113 ahoj moja vidis vravela som neboj bude vsetko tak ako ma byt a babulka bude pekne rast. ja uz tiez nachystana do prace konecne piatok🙂 no ja mam presne 6 dni do ms cakam vo stvrtok.prsia ma bolia uz od pondelka hadam aj obcas aj podbrusko a akurat co mi je cudne ze som stale mokra nezvyknem takto.ale k tehotenstvu to nepripisujem ved ja ani velmi nedufam tento mesiac

xxxxxxx113
21. mar 2017

@lala1501 ahoooj no akoooo.ja som.pn vcera som dorabala rucicky a dost som zacala krcacat ale hodne tak ma dnes vypisal ze tyzden doma.normalne plac.bodka je v poriadku len ze mwchanicke krvacanie.ale silne tak dufaston a dicynone na zastavenie.som ja na nervy jaka som sprosta ze som vobec chcela ale on neccel a ja zabrdala.no sak co ti povim.a ty moje z konecne nedosla ci este skoro? Ako sacitis??

lala1501
21. mar 2017

@xxxxxxx113 ahoj moja .ty si presne ako moja kamoska jej chlap tiez nechcel a ona ze ved pod a to mala este zakaz od dr😀 a tiez krvacala potom aj sa zlakla a bola v nemocnici 2 dni ale na nic neprisli ze vsetko ok a uz bude rodit pomaly. No ja cakam vo štvrtok tak uvidime predvcerom v noci ma dako bolelo podvrusko aj vcera cez den ale dnes uz menej.len som ako keby pred chripkou ako keby na mna liezla☹

xxxxxxx113
21. mar 2017

@lala1501 to sa hovorieva ze ked niektore zeny ostali tehotne a pred mrchou su jak pred chripkou.jaj zena len uz bud v mojej kozi ale nech ti neni zle.bo to je nanic.strasna kyselina cely den😒 uz musime chvilku pockat.drzim palcoky nech uteka mrcha od teba..no a ja uz nesexujem😈 bo som.sa riadne zlakla.fuj a ete ked ma dal na pn no porad mi sanka padla.vhvala bohu sme.ok lezim pod perinou a driemkam aspon si pospim😝 no moc ee nakolko musim s malym do skolky😵.

lala1501
21. mar 2017

@xxxxxxx113 aspon si oddychnes ked si doma tak si to uzivaj .navar cajik a relax😀

xxxxxxx113
21. mar 2017

@lala1501 zlata si .no oddcyhnem ale maly bude behat a pistat ze chce von a ppdobne.dnes sice ide plavat len neviem kto ho tam supne.a ty snazilkuj miluj uzivaj😍

lala1501
21. mar 2017

@xxxxxxx113 dam ri hned vedieť ako to vyzerá so mnou 😍

lala1501
23. mar 2017

@xxxxxxx113 tak dnes prvy dc .skratil sa mi z 35 na 30 a prvy krat od op mam menzes tak ze aj mam krv riadne lebo tie 2 cykly predtym som len tak jemne spinila 🙂 a vy sa mi ako mate s babulkou ?

xxxxxxx113
24. mar 2017

@lala1501 aha takze vlastne sa ti to upravilo ano?? Super takze sup sup zamestnat hlavku niecim inym a ist z drahym niekam oddychnut a ono to pojde tesim sa .ale ako to ze to lekar neriesil ze si len spinila mna riesil hned nezdalo sa mu nieco a hmed skumal.a vcul tiez moc skuma az som doma

lala1501
24. mar 2017

@xxxxxxx113 povedal ze je to normalne ze mi nedozrela sliznica este ci co ze sa to upravi ked sa dostanem do normalneho cyklu asi to chcelo ozaj len cas.no uvidime aky bude tento mesiac ale hlavne ze sa mi yen cyklus skratil.mohol by sa este aapon o dva dni 😂 ved uvidim podla ivulky kedy bude

xxxxxxx113
28. mar 2017

@lala1501 takze to ma aj plus nejaky super aspon sa ti dava organizmus doporiadku.pocuj cica ja ked mam v pnke napisane ze 0-20cize hroziaci potrat a uz nechcem ist do prace.da sa na pnke zmenit inya diagnoza ze by ki dal neobmedzene vychadzky kvoli malemu?oddychujem cele doobedie len poobedie chxem.mat pre rodinu samozrejme vramci kludu.myslis ze sa to da?zajtra idem.na kontrolu

lala1501
28. mar 2017

@xxxxxxx113 fuu tak to netusim moja.skus sa ho ooytat na to a potom mi napis co si zistila. Ja som sa rozhodla ze si idem dat do leta pauzu a az pitom sa zacnem zas snazit.velmi dom uz tlacila na to a tak si teraz vravim ze asi chcrm ist v lete este predsa k moru 🙂

xxxxxxx113
28. mar 2017

@lala1501 lala som velmi rada ze prestanes tlacit nepomoze to ani jednemu a ty sa aspon konecne uvolnis a trosku aj hlavu vyvetras.viem ze mne to pomohlo a velmi pri prvom ked mi povedali ze vzivote nebudem mat deticky.vtedy som po dlhom case povedala.ze musim zacat zit a nesnazit sa a zrazu dosiel timko do mojho zivota bol to zazrak a aj strach vo velmi zlom case a z nespravnym partnerom ale mam ho a je moj zivot.ty pekne hlavku hore drzim velmi palceky a oddychujte ,uzivajte si jeden druheho.😘

xxxxxxx113
6. apr 2017

@lala1501 ahooj ako.sa.mas

lala1501
6. apr 2017

@xxxxxxx113 ahoj moja no vies co mozem povedat ze dobre🙂 tehotenstvo som teraz vyhodila z hlavy a je mi fajn .susttedim sa ma ine veci .zajtra mame bansku jazdu tak sa uz aj tesim😀 a ty sa mas ako s bublinkou ? V kolkom si uz tyzdni

xxxxxxx113
7. apr 2017

@lala1501 super aj ja by som hned isla na taku jazdu😂ale asi by to nedopadlo dobre .super tesim sa elmi uzivaj moja uzivaj.a mozem sa spytat kolko mas rokov?a ja a bodka uz sme v 12tt a stale rovnako zle.tazko zo vsetkeho asi aj zo vzduchu.ale bodka je v poriadku.maly mal vcera zapis tak sme boli na blink bo nemam vychadzky stale .v pondelok mam prvu poradnu.a riesite aj dofcu?

lala1501
7. apr 2017

@xxxxxxx113 ano urcite pojdeme len este nevieme kam😂 mam 32 atara krava uz😂

xxxxxxx113
7. apr 2017

@lala1501 jezis co povie boze o rok starsia😂 odpadnem steba

lala1501
19. apr 2017

@xxxxxxx113 ahoj moja no ako sa mi mas ako rastiete?co nove?alko to znasas🙂

xxxxxxx113
20. apr 2017

@lala1501 ahooooj.moja a dobre len chripku mam soplava som jak aladar.rastieme velke brusko uz a brali mi 3ampulky krvy uz nepamatam.na co zistim v pondelok.ale byva zle ale.uz lepsie je.a ty akooo moja

lala1501
20. apr 2017

@xxxxxxx113 no ja celkom fajn tento mesiac som si dala pauzu ale raz sa mu ako trisku smyklo tak som si uz povedala bude ako bude 😂 pred vcerom som si len tak skusila ovu test a bol dost silny tal som sa uz aj potesila ze mozno to taktp zazrakom vyslo.ale dnes mi klesla teplota takze zas z toho nic nebude ms cakam v nedelu🙂 takze ja takto