icon

Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve

mucha11
17. dec 2011

Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana

xxxxxxx113
20. apr 2017

Jejda sakris ja sa v tychto testoch nevyznam skus netestovat sa a nedavat si pozor a neriesit .ja som.nikdy netestovala bo som stoho somar😂 a potom.bysom sa zbytocne stresovala.ja vam to.moooc prajem ja som.zvedava co cakame boze chcela by som dievcatko neviem ale podvedome myslim.ze chlapec uz sa.mi snivalo ze.to bude chlapec asi 3krat a posledne aj meno som.dala:zipper_mouth: ze.romanko odpadla som

lala1501
20. apr 2017

@xxxxxxx113 a ake mas nachystane mena ?

xxxxxxx113
20. apr 2017

Eliska a kristian len chlapec.este nieje 100%rozhodnuty

lala1501
20. apr 2017

@xxxxxxx113 krasnee🙂

inkanka83
23. apr 2017

@bzsiska mam pocit, že sme tam ležali spolu...mňa si tam nechali do stredy. Hcg mi začalo klesať, tak som obišla bez zákroku a plod sa vstrebal.

xxxxxxx113
23. apr 2017

@lala1501 dakujem ale este som neni uplne rozhodnuta a vy ako

lala1501
23. apr 2017

@xxxxxxx113 no ja akurat dnes zaciatok ms takze prvy den cyklu.tesim sa uz na novu šancu 🙂 mnr sa strasne paci Michaela a Michal popripadde Rebeca a Sofia ale jednoznačne vedie Mišička🙂

xxxxxxx113
23. apr 2017

@lala1501 aj rebecu som navrhla co preslo ale s mojim muzom je to tazko ja mam termin 21.10a eliska a krustian su oktobrove mena🙄 tak neviem a lala.misicka sa ti paci???ja som Michaela a ide ma.porazit ked niekto zhukne ze Michala.porad som najezena😂 a bola.si u lekara?mne povedal ze ked to nepojde normalne tak pomozeme

lala1501
23. apr 2017

@xxxxxxx113 paci sa mi najviac zo vsetkych Miska🙂 ja este kvoli tomi nesyresujem vsak yento mesiac som si davala pozor a predtym som sa snazila len 2 cykly a to nie je vela. A predtym to mimo sa mi podarilo na prvy sup tak dam tomu esteburcite sancu ak to nepojde do konva leta potom zacnem.riesit

xxxxxxx113
24. apr 2017

@lala1501 jaj to ano ak ja v septembri mimo a v januari koncom zarobila ale mi sme sa snazili od konca oktobra teda nedavali sme pozor a ze ked sa ustasti bude dobre ak ne kupime domcek prerobime(co by sme riesili za kazdych okolnosti)a uz ho konecne mame a potom by sme riesili.a trraz uz riesime prerabku ako bude a pod a este aj svadbu co ma mrzi ze to musim takto bo zbruchom na rizikovom to bude zaujimave😵

lala1501
24. apr 2017

@xxxxxxx113 neboj nic vsetko zvládnete 🙂 zvedava sim riadne co budes mat.uz mas aj brusko ?

xxxxxxx113
24. apr 2017

@lala1501 brusko?som jak medved😔 strasne som isla do bokov a brucha. Mam 2,5 kg navyse neoblecirm nic svoje ale yz by si somnou rastla normalne cakam stebou stale kedyyyyy.sak som jak trdlo😍

lala1501
24. apr 2017

@xxxxxxx113 no moja jed ides do bokov bude dievcatkoooo.a krasne mas bruško 😍

xxxxxxx113
24. apr 2017

@lala1501 no neviem pri timkovi som bola takato az okolo 6-7mes dakujem dufam aj jaaa ze by bolo dievcatko😍 ale ked bude chlapec nenahnevam sa 😝

xxxxxxx113
24. apr 2017

@lala1501 takto pri malom😂

lala1501
24. apr 2017

@xxxxxxx113 dievka bude a hotovo. Krásná tehulka si bola a aj teraz buded😍

xxxxxxx113
24. apr 2017

@lala1501 aj ty budes uz sa neviem dockat kedy povies //😍 dakujem nafoto 21kg na vyse snad teraz nebude tolko kg navyse .nerob lebo vymenim dieta v nemocke ak to bude chlapec😂

lala1501
24. apr 2017

@xxxxxxx113 ka tiez strasne tuzim po babe ale tak nech to je co chce hlavne nech je zdrave🙂

bzsiska
27. apr 2017

😲 to fakt? Izba oproti sestričkám ja v strede ty pri okne? To si skvelá, keď si ma takto spoznala. V nemocnici ľudia vyzerajú úplne inak. 🙂

bzsiska
27. apr 2017

@inkanka83
😲 to fakt? Izba oproti sestričkám ja v strede ty pri okne? To si skvelá, keď si ma takto spoznala. V nemocnici ľudia vyzerajú úplne inak. 🙂

inkanka83
27. apr 2017

@bzsiska ahoj, ano ja som ta, co lezala pri okne 😀 ako sa mas a ako sa citis?

bzsiska
27. apr 2017

@inkanka83 tak to je sila. 🙂 🙂 🙂 To ani nevieš, ako som rada, že si sa ohlásila. Ja často myslím na ľudí, ktorých takto stretnem, ze ako to s nimi dopadlo. No ja už super teraz. Ešte minulý mesiac katastrofa, ale už mám plnú hlavu dcérinej puberty a teraz škôlka pre syna. Kebyže nemám jazvy, ani neviem, že sa niečo stalo. Aj keď to ešte pichne pri srdci. A teraz mám okolo veľa známych tehotnych s podobným termínom, ako by som bola mala ja. No ale najviac ma teší, že sa našla príčina mojich problémov...takže šup do toho. ;)
No a ty ako? Hovoríš, že len ťa pozorovali? Tak z toho a zlého je to to najlepšie. Viem, že slabá útecha, no ale aspoň niečo. Najhoršie asi na tom bolo, že si tri dni nevedela, na čom si... Mňa tiež v stredu pustili...

bzsiska
27. apr 2017

@inkanka83 no ja normálne neverím tomu. 😂

inkanka83
27. apr 2017

@bzsiska 😊 ano vysla som z toho najlepsie ako sa dalo. Som rada, ze uz sa mas lepsie 😉 aj telesne aj dusevne.
My s priatelom sa uz opat snazime, tak snad to pride cim skor.

bzsiska
6. máj 2017

@inkanka83 Jujky, tak to ti veľmi držím palce. 🙂 Hlavne s radosťou do toho. Neboj, určite to príde. Ak sa smiem opýtať, koľko máš rokov? Ja už mám 35 a po tomto som to už fakt prestala riešiť. Som sa už naorientovala do práce po materskej. :/ A ti teda geu diagnostikovali alebo normálne tehotenstvo s včasným potratom? Niečo podobné sa mi stalo v 2010 roku. Presne ako ty. Týždeň ma tam držali a nič. 😒

inkanka83
7. máj 2017

@bzsiska nic mi nepovedali. Podla diagnozy to bolo nespecifikovane geu. Ja mam 33 a deti este nemam, a chcela by som aj tri. No hlavne aby sa podarilo aspon jedno. V oktobri som mala zamlknuty potrat v 9tt, v januari geu. Snad sa to do tretice zadari 😀.

ivuzzz
7. máj 2017

ahojte dievcata chcem vas povzbudit mojim pribehom po svadbe sme sa zacali snazit o babo vyslo to hned prvy mesiac bolo to v roku 2011 moj uzasny lekar vsak nic v maternici nevidel takze som k nemu chodila ako na klavir bral mi hcg a stale nic nakoniec hcg zacalo klesat tak som isla na cistenie po zakroku ma prebral primar s otazkou ci uz mam deti pretoze to nakoniec je mimomaternicove a musia ma rychlo operovat mala som uz roztrhnuty vajcovod a krvacala som do brucha nastastie mi ho zasili a o pol roka sme sa mohli znova snazit. podarilo sa az v decembri 2012 ale v 11.tt zamlknuty potrat :( je to strasne ale treba verit ze sa to podari v auguste 2013 sa to podarilo sice na zaciatku som bola hospitalizovana kvoli krvacaniu ale donosila som krasne dievcatko ktore sa narodilo v aprili 2014 a v maji 2016 k nej pribudla sestricka 🙂 drzim vam palce nech sa vam to cim skor podari

bzsiska
9. máj 2017

@inkanka83 ja som zmenila gynekológ a ten mi hneď urobil výter na baktérie. Našla sa ureoplazma. Vravel, že s najväčšou pravdepodobnosťou práve ona má na svedomí moje problémy s tehotenstvom... 😒 Vraj toto vyšetrenie nerobí každý lekár. No ale ten môj bývalý lekár, ako som zistila je nanič.
A psychicky si na tom ako teraz? Držíš sa?

bzsiska
9. máj 2017

A že ju môžem mať roky a nepríde sa na to. Nemala som nikdy nejaké veľké problémy.

lala1501
9. máj 2017

@bzsiska inak aj ja som ju mala