icon

Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve

mucha11
17. dec 2011

Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana

patka905
2. feb 2018

@mionag ti vole no mne hneď povedali na pohotovosty že som mimo maternice a to som bola 6tiznov tehotná som mala hrozné bolesti v ľavom boku aj mi odobrali vajíčkovod aj tebe ????

xxxxxxx113
3. feb 2018

@patka905 zlatko dva mesiace po porode som ostala tehotna.tetaz bude mat matias 4mesiace..moja dost rychlo sa podarilo a ked ti mozem poradit kup si magnezium.podpori to plod aj maternicu

patka905
3. feb 2018

@xxxxxxx113 waw tak to ti gratulujem moja prajem ti abi si mala dievčatko
No ale ja som v gb a tu nemajú vôbec nič na udrzavanie 😕

xxxxxxx113
3. feb 2018

@patka905 dakujem ja tebe gratulujrm hlavne sa setri a ked mozes kup si magnezium .uvidis dobre bude len netahaj tazke veci

zuzkakrizekova
3. feb 2018

Ja som mala tiež mimomaternicove A po 5mes. Sa mi podarilo otehotniet

patka905
3. feb 2018

@xxxxxxx113 ďakujem moja šetrím sa
No uvidíme

patka905
3. feb 2018

@zuzkakrizekova ahoj aj ti zobrali vajíčkovod ??

zuzkakrizekova
3. feb 2018

@patka905 vôbec neviem nič mi nepovedali vôbec som sa nič ne dozvedela čI je všetko V poriadku

patka905
3. feb 2018

@zuzkakrizekova jak dlho si bola tehotná ? A mala si aj operaciiu?

zuzkakrizekova
3. feb 2018

@patka905 bolo to asi 2 mesiace vôbec sa mi nechcelo malé ukázať až na konec má poslali na príjem A tam mi to odstránili zo spodu

patka905
3. feb 2018

@zuzkakrizekova no tak toto som ešte nepočula že zo spodu??? Ti vole tak to máš šťastie lebo každej čo počujem tak odoberajú

zuzkakrizekova
3. feb 2018

@patka905 no mne zo spodu A už na druhý deň som bola doma a

patka905
3. feb 2018

@zuzkakrizekova Ahaa
Ja som mala operaciiu no mám rez jak po cisárskom reze..
a som bola po 4dnoch doma.

zuzkakrizekova
3. feb 2018

@patka905 A ty si V akom mesiaci bola jak ti to prezradili že he mimo maternice

patka905
3. feb 2018

@zuzkakrizekova ja som bola 6tizdne
A sa divím že ti si bola 2mesiace a nebolo vidieť ???

zuzkakrizekova
3. feb 2018

@patka905 tak som mala menštruáciu A nevedela som že som V tom takže som to nedávala nejako do pozornosti A tak som šla na prehliadku A tam som sa dozvedela že som tehotná ale že plod neni vydno tak som prišla zas O týždeň A tiež sa ne ukázalo

patka905
3. feb 2018
kormelia11
3. feb 2018

@zuzka6432 a kde máš tu cystu vo vaječníku alebo na

zuzka6432
4. feb 2018

@kormelia11 povedali že je to vodova cysta, čiže na vaječníku pravdepodobne. Ale snáď sa to vstrebe, uz ma to menej bolí tak som zvedavá keď pôjdem o týždeň na kontrolu 🤔

kormelia11
4. feb 2018

@zuzka6432 ak je na vaječníku tak dávaj veľký pozor ja som tak prišla o vaječník a vajcovod

zuzka6432
4. feb 2018

@kormelia11 to vážne ?😞 To mi je ľúto. No aj som s tým bola u dr a ona ma poslala do nemocnice , odkiaľ má poslali domov zevraj po ms by to malo zmiznúť. Ja mám pravý vajickovod nepriechodny a robím všetko pre to aby som otehotnela, žiaľ po roku stále nič a teraz cysta. Tak mám z toho depresie, mám 24 a už teraz toto.... Lenže si myslím že tú cystu mi vyvolal gynex, pretože pred dvoma mesiacmi som bola u dr a nič , odvtedy som užívala gynex a zrazu 7cm vodova cysta. Lenže zas len vďaka gynexu mám vôbec ovuláciu.🤔

kormelia11
4. feb 2018

@zuzka6432 môže byť že z nich ja mam problémy s cystami od 15rokoch keď som mala 24r tak mi zobrali celú tú lavu stranu lebo ak je cysta na vaječníku môže vaječník pretočiť co som netušila a mne tak otočila vaječník až 4x čiže odumrel aj vajcovod išli ma operovať s tým ze zoberú cystu a zobudila som sa už s touto správou hotová som bola

zuzka6432
5. feb 2018

@kormelia11 to som ani ja netušila že až toto môže cysta spôsobiť. Ale ak je pravá strana ok tak je super, ja bohužiaľ tu pravú mám zlú a na ľavej cysta. 😒

luanas
23. mar 2018

Ahojte, dievčatá aj ja som po mimomaternicovom tehotenstve, len sa vás chcem spýtať kedy ste dostali prvú menštruáciu, bo to čqakanie je strašné.

zuzka6432
23. mar 2018

@luanas ja som dostala po 5 týždňoch 🙂

ericka789
27. máj 2018

Ahojte. Chcem sa spytat, som po mimomaternicovom tehotenstvo. Laparoskopiou mi zobrali pravy vajcovod. Moja otazka znie, ako dlho ste cakali so sexom? Jedna lekarka z nemocnice mi povedala, ze po tyzdni uz mozem, druha povedala Ze dva tyzdne treba cakat a na nete som citala az 6-8 tyzdnov. Ja sa citim vyborne. Bolesti nemam.... ako dlho ste vy cakali? Dakujem

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
ericka789
9. máj 2019

@malicka1986 Ahoj. Nam sa podarilo po
Cca pol roku. Po operácii sme počkali asi mesiac. A potom sme to nechali "na prirode" . Držím palce

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
mionag
10. máj 2019

@malicka1986 mna rezali nie ako pri sekcii ale normalne mam rez zacinajuci asi 5 cm nad pupkom a ide az "do nohaviciek". Cize zvislo zhora nadol. Odborne:stredna laparotomia. Nikto sa nevyjadril kolko treba cakat aby si brusna stena odpocinula ale gyn povedal ze zo zenskeho hladiska odporuca 2 cykly. My sme pockali viac. Chystali sme aj svadbu tak sme to uz nechceli prekombinovat. V podstate som otehotnela na prvykrat ked sme to skusili a bolo to 10 mesiacov po operacii. Osobne zastavam nazor ze aj telo si musi odpocinut. Teraz uz som 4 mesiace po sekcii. Mame krasne dievcatko a zase nam nakazali 1 rom cakat. Ale ze kebyze sa podari mesiac alebo dva skor tak svet sa nezruti. Tu uz ide o jazvu na maternici ktora sa musi dobre zahojit aby nepradkla pri dalsom tehotenstve.