icon

Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve

mucha11
17. dec 2011

Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana

Strana
z22
veronikadany
24. feb 2020

@lenkajh4 na to ani nemyslí.. V nemocnici ležala so mnou jedna kocka, ktorá od začiatku masívne krvacala.
Na sone nebolo vidieť noc, bola tiež v 6. TT. Chceli ju poslať na čistenie, ale 1 dr. povedal, nech ešte počkajú chvilku.
V 8.tt na sone krásne bolo vidieť bit ♥️ a dovtedy ani náznak.
A naozaj krv z nej liala ako z vodovodu. Všetko dobre dopadlo.

lenkajh4
24. feb 2020

@veronikadany ďakujem za nádej. Volali mi s výsledkami,stále prilis nízko,v stredu kontrolné sono+krv ale že sa mám pripraviť že s najväčšou pravdepodobnosťou pôjdem potom rovno do nemocnice
Hodnoty HCG som mala
18.2-145
20.2-240
24.2- 420
No uvidíme 🙈❤️

veronikadany
24. feb 2020

@lenkajh4 ale neboj. Stúpa to, to je hlavne😘

helenakurucova
6. jún 2020

Ahojte, viem že to už je starý príspevok, ale snáď niečo napíše. Ja som mala mimomat. tehot. mala som vybraty pravy vajcovod v roku 2012, potom som otehotnela v roku 2016 a mám krásnu dcérku, a teraz v roku 2020, 2 mesiace dozadu som mala opať mimomat. tehotenestvo, vajcovod mi ponechali, ale je poškodený, takže riziko, že sa to zopakuje je veľmi veľké. Otehotnela už niektorá z vás po tom, čo mala mimomat. tehot. na vajcovode a ponechali jej ho? Ďakujem krásne. Ja sa už bojím ísť do tehotenstva.

norikk
6. jún 2020

@helenakurucova to ma veľmi mrzí 🥺

ross137
Odpoveď bola odstránená
evka3939
23. jún 2020

Ahojte baby minuli rok v septembri som podstupila laparku koli mimomaternicovu tehotenstvu, plod bol zachyteny na lavom vajcovode a vajcovod mi ponechali. Teraz som znova tehu....nervy pracuju na plne obratky...viem to len par dni a som v uplnych zaciatkoch...avsak mam obavu ze toto je tehotenstvo s toho isteho vajcovodu a ze bude tiez mimomaternicove pretoze zacinam citit jemne bolesti v lavej strane, lekar je na dovolenke o tyzden pride. Nechcem panikarit ale je mi to divne 🙄 je tu vobec nejaka zena ktora otehotnela s toho isteho vajcovodu a bola gravidita v poriadku? Resp je tu niekto kto mal opakovane tubarne gravidity len z jednej strany?

ivanka_37
10. feb 2021

lala1501

lala1501
11. feb 2021
martinka152
12. júl 2021

@sonia1990
@sonia1990 ahoj ja som bola v 8 t.MMT potratila som a ani neviem ako , ale samo sa to vyčistilo este ma čaka laparoskopia ,,ja sa budem pitat urcite lekara kedy sa mozme snažit🥰 ,,,,,, Rok sme sa snažili o naše 1 babo a takto to dopadlo ,,,vravim si nevadi tak to malo byt ideme dalej ... nechapem tak veľa zien potrati až mi je z toho do plaču 😪..

miirilla
4. apr 2023

Ahojte.
Tak aj ja mám za sebou mmt. Ja som to mala tak, že doktor to objavil v nejakom 5.týždni, no moje HCG začalo klesať.
Doktor povedal vraj to tehotenstvo samo odumiera a následne sa aj vstrebe. Aj to tak bolo prišiel potrat a všetko šlo von. Takze teraz čakám na prvú menštruáciu.
Prešla si niektorá z vas niečím takym ? Kedy ste sa opäť začali snazit ? Bojim sa že sa to zopakuje zas na tej strane keďže vajcovod bol ponechaný a na žiadnu operáciu som nesla.

Strana
z22