Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve
Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana
@otomanko12 kde si??
@vanmar ahoj, prepáč, včera som bola úplne mimo, ráno som musela bežať k lekárke - obvodnej, lebo ma bolelo strašne ucho 😖 . Tak mám krásny zápal ucha , no a nechcela mi dať lieky od bolesti, keďže som tehu. Potom som bola na sone a srdiečko nám bilo ako zvon 😀 . Úžasný pocit, len keby mi to nekazila tá bolesť ucha. Prišla som domov a hneď som si ľahla a spala až do večera a potom som pokračovala. Ešteže doktor na gynde mi povolil si dať aspoň paralen ináč neviem čo by som robila. Na ďalšiu kontrolu ideme až v decembri.
@otomanko12 jéééééj,tak sa veeeelmi teším.držala som všetky palce.rýchlo sa vylieč a užívaj si to.a ozi.doktor nič nepovedal,že tak krátko po mmt a si tehu?ja sa taaaak tešííím s tebou,úúúprimne.pááá
@vanmar doki pokrútil očkami, ale nehovoril nič, dokonca sa mi zdalo, že sa tešil viac ako ja 😀 😀 😀 . Napísal mi dufaston, vraj pre istotu. ďakujem za podporu.
@otomanko12 a píš mi všetky novinky,tešíím sa,vááážne mooooc
@vanmar jasné, ale k dokimu idem až 10.12.. 😀
@otomanko12 no už aj my možme začat skúšat.uvidím čo na to moj povie,lebo sa mu moc dotoho nechce,po tomto všetkom.
@vanmar držkám Vám palčeky. Aj môj muž sa zľakol, keď som mu povedala, že mám dve čiaročky na teste. Hneď ma hnal k lekárovi so slovami, že : vieš, že s tým máme problém! Bál sa totiž, že zas skončím v nemocnici. Alebo, že by bol na domácnosť zase sám??? 😀 😀
@otomanko12 aj to može byt pravda,hlavne či sa moj nezlakol tých projektov,čo decká musia robievat každú chvílu.ale však počkáme,čo prinesie čas.dúfam,že už iba ozaj niečo krásne a veselé
@vanmar určite to bude už len niečo krásne a veselé. Ja som po poslednej operácii ani nedúfala a prišlo skôr ako som sa stihla nadýchnuť 😀 .
ahojte. v stredu som mala zakrok mimomaternicove tehotenstvo, vsetko ok ani som nekrvacala len trolinku spinila , v piatok ma pustili domov a dnes sobota som zacala krvacat .nemate s tymto skusenosti co to je? ci mi prisi l menzes alebo je to s operacie . robili mi lataroskopiu len.prosim o info lebo snad ani nezaspim
@vierkal Ahoj, ja som mala 2x mmt. vždy laparoskopicky. Ja som asi ešte týždeň po prvom trošku špinila a pri druhom ešte tak 3 dni po prepustení z nemocnice. Už si bola na kontrole po operácii u svojho dr.? Držím ti palčeky, aby sa ti už len darilo. 😵
@otomanko12 dakujem dnes idem rano tak uvidim co mi povie a aako dopadnu aj vysledky z krvi
tak vysledky v pohode , v marci, februari sa budeme pokusat zas🙂))))uvidimeme
no prili vysledky s krvi predtym po laparoskopii som mala 500hcg dnes vysledky y krvi prisli a mam 800 idem na konzultaciu do nemocnice som zvedava ako to dopadne.,:(
@vanmar Ahoj, prepáč, že sa ozvývam až teraz, ale na pc som riešila, objednávky, ktoré mi poplietli na pošte.
Tak sme boli 10. u dr. a všetko máme v poriadku. Na genetické sono idem 3. januára a potom o týždeň na poradňu. Tak sa zdá, že sa drobcovi u mňa ľúbi. Dúfam, že si to už nerozmyslí 🙂 🙂 🙂 . Prajem ti krásne Vianoce.
@otomanko12 tak to sa veeeelmi teším.moj je už bez šokov a je v pohode a že v januáry začneme makat na bábatku.sám prišiel s touto myšlienkou.som ja bola v šoku.tak uvidíme.aj tebe aj tvojej rodinke prajem veselé vianoce.a teším sa na dalšie super správy.páá
@vanmar ďakujem .... Páčko 🙂
@vanmar Ahoj, ako sa Vám vedie a darí k bábätku. My sme boli na NT sone a všetko máme v poriadku. Dokonca drobec sa predvádzal, robil kotrmelce. Dr. sa aj čuduje, že mi tehu prebieha bez problémov. Nakoniec poznamenal, že bolo asi dobré, že sme to tak rýchlo spráskali 🙂 .
Ináč VŠETKO DOBRÉ DO NOVÉHO ROKA celej tvojej rodinke..
@otomanko12 ahoooj,a vám všetkým prajem do nového roku len to najlepšie a najkrajšie!no to sa teším,že je všetko oki.a drobec nech sa len predvádza,teším sa aj z toho.my?zatial makáme naplno,dr.mi povedal,že musím dávat pozor,z ktorého vaječníka mám ovuláciu,nemala by som mat z lavého.doteraz som mala iba z pravého,tak uvidíme čo bude dalej.akurát mám plodné dni a moj je ešte do zajtra doma.dúfame,že aj my to spráskame tak rýchlo ako vy. 🙂 podávaj dalšie správy,už teraz som zvedaváááá 😉 pááá
vanmar no dopadla som na prd, do nemocnice sme dosli v hodine 12tej, krvacanie do brusnej dutiny druha operacia zobrali mi celý vajcovod. Pokaslali prvu operaciu tak dufamze druhu spravili dobre v pondelok idem na kontorolu.Podotýkam ze tri dni pretým sme boli na silne bolesti v brusku v nemocnici kde mi dali infuzku a inekciu od bolesti a o pol noci nas poslali domov.:((((nase krasne nemocncice a ochrapany doktory ktory cumeju na teba co vobec od nich chces v noci
@vierkal no nááádhera.toto neni už možné s týmto naším zdravotníctvom.ja si pamatám,že mne robili kyret vo štvrtok,čakalo sa na výsledky.všetko nasvadčovalo tomu,že som stále tehu.bol piatok,sobota,nedela-stále som mala vysoký teh.hormon.a až v pondelok poobede mi prišli povedat,že idem na laparku.tiež si s tým dávali načas.aaach jáááj,dúfam,že už budeš ok,držím palce,páá
@vierkal ahoj, tak ja som si zazila to iste, co ty. 23.11.2013 prva operacia s tym, ze mi zachovali vajcovod. Ked uz som sa pomaly z toho psychicky dostavala, tak kontrolne vysledky dopadli zle, hcg najskor kleslo a potom z 270 zacalo stupat az do 870, v nemocnici si ma nenechali, stale cakali, ci sa s tym moje telo vysporiada same, tak som tam chodila kazdy druhy den od 20.12. az ma 28.12. brala zachranka a isla som hned pod noz. Krvacanie do brusnej dutiny, odobraty lavy vajcovod a dokonca mi tam nasli cystu 7x4cm, ktoru tam pred tym na sone nevideli!!! A to sa mi este primar snazil "ospravedlnit", ze mu to je luto, ale aj taketo veci sa stavaju...

@vanmar jasné v stredu hneď dám vedieť. A ďakujem pekne. Držím palečky k testíku s dvoma čiaročkami. 😵