Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve
Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana
baby stalo sa vam niektorej ze ste po mimomaternicovom kde vam bol odobraty jeden vajecnik ostali zasa mimomaternicov tehotna na tom druhom co vam ostal?
No mne to tak isto nevyšlo chcela som mať po 6tich rokoch bábätko no rozhodlo sa to inak že mimomaternicove tehu. ☹ Bola som na laparoskopii 30.11.2015 a bohužiaľ mi zobrali aj pravý vaječník. Bojím sa či sa bude dať ešte otehotnieť... ☹
@kristinabal ja som mala 2x mmt na jednej strane, sice mi vajickovod nechali, ale neriskovala som otehotnenie z tej strany, mala som este 1 potrat potom, ale podarilo sa mi nakoniec z druheho otehotniet a v januari sa konecne dockame po 3r snazenia...
@blacklady No tak to ti gratulujem.. 🙂 a hlavne nech je malinke zdravučké...
@maminka_miminka ahoj,ako dlho si mala nafuknute brucho po laparoskopii?
@kristinabal prosim ta ked si mala laparku krvacala si po nej? Mne museli zobrat pravy vajcovod ale zatial nekrvacam. Len potrebujem vediet ze ked zacnem ze ci to je normalne. Od laparky mam 3 dni
no tak nakoniec všetko v poho 🙂 mne urobili aj kyret, takže krvácala som okamžite... držím place, nech dáš rýchlo dokopy 🙂
Baby dakujem. Pomaha to ked viem ako ste to zvladali vy. Boli telo aj dusa ale snad to skoro prejde 🙂
@mravvcek hej krvacala som ale asi tak po 3, 4 dnoch mi to prestalo. A drzím pästičky nech si čo najskor zdravá. Mne sa podarilo po roku otehotniet...
Baby je normalne ze dva tyzdne po operacii stale spinim? Pred dvoma dnami to prestalo a dnes znova zacalo.
@kristinabal
@renimac

@micilka Ahoj, určite máš šancu. Ja som otehotnela 4 roky po mimomaternicovoom s jedným vajíčkovodom prechodným pod "tlakom". Nezúfaj