icon

Snaha o bábätko po mimomaternicovom tehotenstve

mucha11
17. dec 2011

Ahoj, nájde sa niekto, kto absolvoval mimomaternicové a potom otehotnel. Nám sa nejako nedarí, neviem, ako si pomôcť. Napíšte, ak máte potobné skúsenosti. Ďakujem. Zuzana

mucha11
autor
9. okt 2014

@micilka Ahoj, určite máš šancu. Ja som otehotnela 4 roky po mimomaternicovoom s jedným vajíčkovodom prechodným pod "tlakom". Nezúfaj

micilka
9. okt 2014

@mucha11 ďakujem dúfam že máš pravdu

angels882
12. dec 2014

baby stalo sa vam niektorej ze ste po mimomaternicovom kde vam bol odobraty jeden vajecnik ostali zasa mimomaternicov tehotna na tom druhom co vam ostal?

mucha11
autor
16. jan 2015

@angels882 Ahoj, ja som ostala normálne tehotná, i susedka mala tri normálne tehotenstvá po mimomaternicovom s jedným vajíčkovodom. Hlavu hore.

kristinabal
2. dec 2015

No mne to tak isto nevyšlo chcela som mať po 6tich rokoch bábätko no rozhodlo sa to inak že mimomaternicove tehu. ☹ Bola som na laparoskopii 30.11.2015 a bohužiaľ mi zobrali aj pravý vaječník. Bojím sa či sa bude dať ešte otehotnieť... ☹

vydrnik
2. dec 2015

@mucha11 ahojki.trocha ta idem povzbudit poznam jednu zenu ktora mala 2xmimomaternicove tehu museli jej odobrat jeden vajecnik ale i tak potom otehotnela dnes ma chlapec uz 18r.

blacklady
3. dec 2015

@kristinabal ja som mala 2x mmt na jednej strane, sice mi vajickovod nechali, ale neriskovala som otehotnenie z tej strany, mala som este 1 potrat potom, ale podarilo sa mi nakoniec z druheho otehotniet a v januari sa konecne dockame po 3r snazenia...

kristinabal
3. dec 2015

@blacklady No tak to ti gratulujem.. 🙂 a hlavne nech je malinke zdravučké...

veronikadany
2. jún 2016

@maminka_miminka ahoj,ako dlho si mala nafuknute brucho po laparoskopii?

mravvcek
26. jún 2016

@buffinko prosim sa po laparje pri mimom.tehu si krvacala? Mbe to robili v piatok a nekrvacam? Zacnem alebo az menstruacia pride?

mravvcek
26. jún 2016

@kristinabal prosim ta ked si mala laparku krvacala si po nej? Mne museli zobrat pravy vajcovod ale zatial nekrvacam. Len potrebujem vediet ze ked zacnem ze ci to je normalne. Od laparky mam 3 dni

buffinko
26. jún 2016

@mravvcek ahoj, áno, ja som krvácala, ale mne robili aj kyret maternice. ťažko povedať, či je to po laparo pravidlo, neviem... ak tvoj dr. nevidí nič čudné, bola by som v kľude. 🙂

mravvcek
26. jún 2016

@buffinko no som uz doma len aby som vedela ze ci to je normalne. Mne kyret nerobili

buffinko
26. jún 2016

@mravvcek ak nečakáš v tomto období menzes ani sliznica nebola odstraňovaná pri kyrete, nemáš prečo krvácať... určite je to ok. skôr potom dlhšie trvá, kým menzes príde.

renimac
26. jún 2016

@mravvcek je to normalne... mna doktorovi upozornovali, ze do 2 dni zacnem krvacat, lebo sliznica bola velmi vysoka a bude sa odlupovat. Takze naopak pri laparke po mimomaternicovom je to uplne bezna vec. Podotykam, kyret mi nerobili.

renimac
26. jún 2016

@mravvcek MS potom prisla presne o 4 tyzdne

mravvcek
26. jún 2016

@renimac super dakujem. Tak nebudem panikarit 🙂

mravvcek
26. jún 2016

@renimac myslim ked zacnem krvacat. Lebo sa mi zda vytok ruzovy. Tak asi to zacne

renimac
26. jún 2016

@mravvcek u mna to bolo dva dni silne a potom slabe spinenie 😉 v tejto intenzite je to uplne v poriadku 😉

buffinko
26. jún 2016

no tak nakoniec všetko v poho 🙂 mne urobili aj kyret, takže krvácala som okamžite... držím place, nech dáš rýchlo dokopy 🙂

mravvcek
26. jún 2016

@buffinko dakujeeeem. Len mam blby pocit akoby som si mechur necitila. Len ma strasne boli brucho tak viem ze musim ist cikat

renimac
26. jún 2016

@mravvcek s tym mechurom som aj ja mala problem, ale do par dni sa to upravilo.

buffinko
26. jún 2016

@mravvcek bohužiaľ, aj keď zvonku málo viditeľný, predsa len si prekonala zásah do organizmu.ale neboj, o pár dní budeš úplne fit, uvidíš.

mravvcek
26. jún 2016

Baby dakujem. Pomaha to ked viem ako ste to zvladali vy. Boli telo aj dusa ale snad to skoro prejde 🙂

renimac
26. jún 2016

@mravvcek tak poplakať si aj dnes poplačem, ale čo narobím ☹ snažíme sa odvtedy zatiaľ neúspešne a tak pôjdeme na jeseň asi na IVF a keď nevyjde, podáme si žiadosť o adopciu.

mravvcek
26. jún 2016

@renimac drzim silno paste!!!!!

renimac
26. jún 2016

@mravvcek aj ja tebe 🙂

kristinabal
27. jún 2016

@mravvcek hej krvacala som ale asi tak po 3, 4 dnoch mi to prestalo. A drzím pästičky nech si čo najskor zdravá. Mne sa podarilo po roku otehotniet...

mravvcek
8. júl 2016

Baby je normalne ze dva tyzdne po operacii stale spinim? Pred dvoma dnami to prestalo a dnes znova zacalo.
@kristinabal
@renimac

renimac
10. júl 2016

@mravvcek podla mna ano