Snažilkovanie a vrodená vada priateľa
Ahojte. Mám jednu otázku. Viem bolo tu tú viac krát ale potrebujem malú radu, povzbudenie. S priateľom sa snažíme o bábätko cca.3 mesiace nieje to veľa preto sa nechcem dať ešte vyšetrovať ani nic také len ma trápi jedna vec. Je veľa párov ktorý sa snažia a nedarí sa ale ja mam takú jednu dilemu. Priateľ sa narodil s vodenou vadou oblečiek ako miminko bol operovany a teraz ma za sebou 6 operácii a jednu ladvinu nemá. tiež s močovým mechúrom. Mám v hlave či to nemá náhodou nejaký vplyv na plodnosť či vobec bude môcť mať. Ak máte prosím nejakú radu alebo ak poznáte niekoho s podobným niečím a mohol alebo nemohol mať detičky napíšte mi prosím ďakujem za každu radu
@veroniak12 nad tým sa radšej ani nezamyslam. Dúfam že vobec aj budeme moct mat
každé narodenie dieťaťa je lotéria - najmä čo sa týka zdravia. doporučujem nezaťažovať sa touto otázkou....Tehotenstvo si treba užívať....Je to krásne obdobie...😉

moze, no aj nemusi, to je take no. nik ti nepovie, ci to bude mat aj vase babatko alebo nie. skor by som sa zamerala a snazila sa aj tak nadstavit, ze si budem vtlkat do hlavy, ze sa prosto narodi zdrave