icon

Snažilkovanie a zlá zrážanlivosť krvi

tinka3636
30. jún 2014

Prosim viete mi poradit, ako postupovat? Dakujem

eikenella
30. jún 2014

@tinka3636 ak mas namysli zvysenu zrazanlivost - sklon k trombofilnemu stavu, tak sa berie kyselina acetylsalicova ( anopyrin) a injekcne sa picha Fraxiparine. zalezi od hematologickeho vysetrenia,podla kt. dr. rozhodne, ci jedno, ci druhe, alebo kombinacia

tinka3636
autor
30. jún 2014

@eikenella ...dakujem za odpoved...no cakam na kompletne vysledky, ktore budem mat az buduci tyzden, a zatial mi dr, povedala iba ze ta zrazanlivost jej vysla patologicka....cize chcem len vediet, co mam od nej pytat ked pojdem na kontrolu....

eikenella
30. jún 2014

@tinka3636 neboj sa, ona ti povie. hematologovia s tym maju castu prax. zacnes brat liecbu, na kt. sa ti podari otehotniet a budes v nej aj dalej potom pocas tehotenstva pokracovat. a na povzbudenie, na tejto liečbe sa da otehotniet a donosit zdrave babatko 🙂

tinka3636
autor
30. jún 2014

@eikenella mala si aj ty taky problem? dakujem za povzbudenie...nevies prosim ta ci je tam aj stanovena kolko sa ta liecba musi uzivat pred planovanym otehotnenim? dakujem

eikenella
30. jún 2014

@tinka3636 nie, posobim v zdravotnictve 🙂 hematologia nie je moj odbor, ale stanovena dlzka liecby presne pred otehotnenim myslim ze nie je urcena, komu sa ako podari otehotniet pocas lieby 🙂

tinka3636
autor
1. júl 2014

@eikenella dakujem 🙂

vla77
16. júl 2014

@eikenella nooo...ja mam kobinaciu godasal + pichat zibor...som asi sralo, lebo ma ten zibor strasne boli