icon

Snažilky s endometriózou

pink_lady
4. mar 2008

Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉

lenand
11. mar 2008

ja ani nie moja mamka je cukrarka pecie zakusky tak mi nieco prinesie z roboty ale inac este nemam kupene na velku noc nic

lianka7
11. mar 2008

jeeej,tak to je super,mozes poslat zopar 😀 😀 😀 😀

lenand
11. mar 2008

to len na sviatky sa tak mam inac poznas to ako obuvnikove deti cjavascript:addEmoticon('🙂','vBody')
javascript:addEmoticon('🙂','vBody')hodia bose tak je to aj u nas

lianka7
11. mar 2008

😀 😀 😀 😀 viem si predstavit 😀 😀 😀 😀

pink_lady
autor
11. mar 2008

Awojte!

Lianka - pozri aj pre mna nieco 😅

Zle mi bolo - no neviem, mala som horucu cokoladu so slahackou a ta slahacka sa mi zdala nejaka kysela - ale nevedela som na isto 😀 no a potom mi bolo priiiserne, bala som sa ze ovraciam auto - taaak som sa potila 😎 😀 😀 😀 A v takom peknom aute som sa viezla 😅 😉

Lenand dufam ze olinka to rychlo prejde. Baby ultrazvuk celkom O.K., dostala som nove tabletky, doktorko zas troskuu poblbol, ale tak, no je to lepsie, sa zasmiat ako sa v ambulancii triast od strachu no nie? 😀

lenand
11. mar 2008

co mi to tam popisalo za blbosti 😒

lenand
11. mar 2008

pink dnes mas rande 😉

lenand
11. mar 2008

dnes uz nejdem do prace ostavam doma oli velmi kasle budeme doma do konca tyzdna nech to poriadne vylezi

csilla76
11. mar 2008

Ahojky kocky. 🙂 no takze poslusne hlasim ze uz sme doma,muzikovi znovu odsavali hnis a vysistovali 😒 miesto vytrhnutého zubku.pozajtra ma ist na kontrolu .tak dufam ze sa mu to zahoji dovtedy.boli sme este co-to k peceniu pokupit v Tescu,inac ja som bola na kavicke pri mamke kym muzik isiel na stomatologiu.

csilla76
11. mar 2008

lianka tak ti drzim palce aby si nasla nejaku vhodnu a dobre zaplatenu pracu pre seba a mozes aj pre mna 😉 od zajtra aj ja zacinam jarné upratovanie,teraz este idem rychlo urobit tvarohove halusky a tiez upiect len taky rychly jablkovy kolac 🙂 a potom vam poslem az si prosite. 😉

csilla76
11. mar 2008

pink no neviem ze by to ztej slahacky ti bolo zle vcera?dufam ze ti je uz lepsie aj depka presla.ze?tak skore uzdravenie prajem a tesim sa ze sono bolo v poriadku a dokino tiez v pohode posrandoval 😀 lenand aj tvojmu olikovi zelam skore zlepsenie aby sa uzdravil 🙂 inac stym danovym priznanim ja len na 4 mesiace dostavam naspat preplatok bo len od septembra som nepracovala ale tych pár tisicok sa my zide,a muzik neviem ci dostane nejaky preplatok-uvidime.no dobre baby idem varit potom sa este ukazem. 🙂

pink_lady
autor
11. mar 2008

rande nebude on odvolali ho do prace 😢 v takych povolaniach sa to stava 😎 Csilka asi z tejj slahacky to bolo, a mozno aj stres poslednych dni. Nie si na skype ako pozeram.☹

Lenand pekne sa liecte a skoro sa uzdravte 😉

lenand
11. mar 2008

csilla oli velmi luby halusky s tvarostekom tak mu mozes poslat dnes velmi ani nechce papat iba pije mliecko teda granko ale on to potom dobehne teraz sladko spinka a ja si popijam kavicku .pink a kde pracuje 😎 ze ho odvolali

pink_lady
autor
11. mar 2008

lenand - zachranar 😎

lenand
11. mar 2008

tak to je sportovec ako ty tak to by vam mahlo fungovat 😉 zeby potencionalny otecko 😉

pink_lady
autor
11. mar 2008

ktovie lenand ktovie 😀 mozno 😀 miluje deti 😵

lenand
11. mar 2008

takze teraz sa pekne poliec apotom......... 😉 😵

lenand
11. mar 2008

csilla a aj kolacik mozes poslat jablckove su dobrucke 🙂 🙂 🙂

csilla76
11. mar 2008

no takze tvarohove halusky hotové posielam aj olikovi,ked chce tak aj trosku slaninky na nu 😝 🙂 .pink este som nezapla skype bo som vacsinou v kuchyni tak nema to vyznam ale vecer zapnem 😉 idem urobit kolacik a potom este dojdem. 🙂

lenand
11. mar 2008

mnam kolacik csilla ty nam robis ake chutky 🙂

lenand
11. mar 2008

kocky co porabate 🙂

csilla76
11. mar 2008

lenand tak posielam kolacik mnáám jablckovy 🙂 inac kukám tv a tak....

lenand
11. mar 2008

ide teraz vecernicek tak mam trochu cas inac mam upratanu detsku izbu este obyvacka a kuchyna ale to az v piatok olinkovi som dala novu zaclonku objednala som z quelle taku zekenu a co tvoje zaclony ake boli

csilla76
11. mar 2008

juj to tie zaclony od alenu uz dosli ale to som pre svagrinu objednavala -totiz ona zije v madarsku tak preto na meno jej mamy,teraz som len obrus objednala. 🙂 iste je je peknucka ta nova zaclonka v olikovej izbe 🙂 a ma aj nejaky motiv??

lenand
11. mar 2008

nie iba zelena on ma v izbe balkonove dvere a tasko sa zhana detska dlha zaclona jednu som mala z alenu zo slonikmi a teras mu budem striedat

pink_lady
autor
11. mar 2008

Caute 😎 Ako sa mate? baby ja som v totalnom strese. Musela som si kupit tlaciaren - ina palka veru ☹ 😝 teraz som maturovala nad instalaciou ale uz to tusim je 😝 😀

lenand
11. mar 2008

csilla prajem ti aby ti to do tretice vyslo a aby si doma mala take šidlo ako ja 🙂 vyžaruje s teba taka dobrota a to ta poznam iba zztoho co pises 🙂 🙂 🙂

lenand
11. mar 2008

idem este precitat rozpravky a potom pridem cav pink

csilla76
11. mar 2008

dakujem lenand 🙂 a aj my si prajeme aby nam to vyslo 😉 inac vcera vecer my muzik hovoril ze asi tak velmi ako on chce bábo nechce nikto....bolo to take zlate-dojate od neho ze skoro som sa rozplakala.pink a z coho stresujes? 😕 co sa deje?kupila si k pc tlaciaren??waw to je super 🙂

pink_lady
autor
11. mar 2008

csillka do zajtra by som mala vytlacit asi 1000 stran 😎 😀 😝 😝 Rozmyslam, redukujem,...Ono to az take super s tou tlaciarnou nie je, draha na moj vkus ☹ A musim tlacit do roboty, dufam, ze mi aspon toner preplatia 😅