Snažilky XXL - problémy s otehotnením kvôli váhe
Ahojte diečatká som už zúfalá takže takto... s mm sa snažíme o druhé bábätko bude to dva roky .. som z toho smutná lebo pri prvom som nevedela ako som otehu ... mala som všetky možné vyšetrenia a som v poriadku hormonálny profil chcem sa opýtať je tu nejaká snažilka XXL ktorej sa aj napriek kilám podarilo otehotnieť? čo pre to spravila? aké problémy boli spojené so snažením? mali ste PCO ?myslíte si že kôli obezite nemôžem otehotnieť? nemôžem skúšali ste schudnúť a potom ste otehotneli?lebo po porode mi ostalo veľa kíl a tým pádom nemám ani menštruáciu. skúšala som fytosoju inofolic beriem duphaston ... prosím Vás budem rada za akúkoľvek informáciu ... mám nadváhu 35 kg ... takže mám cez sto kg.. pomaličky chudnem ale túžba po bábätku je väčšia ako chudnutie 🙂 tak dievčatká šup šup podeľte sa o vaše skúsenosti možnože sa nechám inšpirovať 🙂 Ďakujem (ináč naposledy bola takáto diskusia založená v roku 2009 a nič moc k nej nebolo dúfam že tu sa nám to podarí krásne rozbehnúť 🙂
@xxelisxx ale čo 🙂 no tak to ti blahoželám že si otehu bez liekov bez všetkého 🙂 ja si fakt myslím že za to môže najviac psychika ... mne doky tiež povedala že možno by stačilo schudnúť aj 5 kg ... hm .. ale neivem ako by som ako sto kilová hrošica zvládla tehu ... a všetko s tým spojené ... ako ti prebiehalo tehu ? ja som pri prvom ked som tak pribrala mala dosť veľké problémy s tlakom ☹ tak sme to ukončili sekciou v 36 tt ☹
Tato tema sa dotyka(la) aj mna. Tak pridam povzbudive slova: ked som otehotnela s mensou, mala som 121kg pri vyske 175cm. Otehotnela som behom 3 mesiacov. Tehu bolo absolutne v pohode, dokonca vedlajsi efekt bol, ze za prve mesiace som schudla 10 kil, co mi byvalo tak zle. A tak som isla rodit s vahou, s ktorou som otehu. A to som mala 38 rokov. Takze vysoka vaha moze, ale tiez nemusi mat na otehotnenie a priebeh tehotenstva vplyv. Inak som pocas tehu v uplnej pohode zvladala vsetky bezne pohybove aktivity vcetne plavania a lahkej turistiky, nemala som ani ziadne opuchy ani ziadne ine problemy.
Drzim vam vsetkym palce!
@22beba snazila len vzdy bez uspechu ale teraz som rozhodnuta nabehnut do fitka aj s trenerom len musim vyckat lebo som cerstvo po laparke...
@janina1007 aha .. no to aj mne doky odporučila ale nechcem to zatial takto riešiť tiež idem pochudnúť aspon pod tu 100 sa dostať a uvidíme čo to spravi 🙂
@zuzimia wooow tak to super 🙂 ja mam teraz 116 kg ale to už mám 7 kg dole takže tiež je som na veľká baba .. ale teším sa s tebou .. a bola si silná aj pred tým? a mala si pravidelnu ms? pretože ja som otehu ked som mala 83 kg ... a teraz mi doky povedala že koli tomu že som pri prvom pribrala sa mi mohly hormony zblbnuť ... ale keď mám zase aj hormonálny profil v poriadku tak ja už teda neviem ... akurát som mala zvyšené pečeňové testy
baby, tak ja mam teda tiez cez 100kg a podarilo sa nam otehotniet cca po 2 mesiacoch "snazenia" 🙂 dnes som začala práve 5. mesiac 🙂 držím nám všetkým palce 🙂)
@22beba no vypocitala som si to BMI a vysla obezita 😀 kazdy mesiac som mala pravidelne menzes ako hodinky, preto uz ked mi meskala 3 dni, som vedela, ze nieco sa chysta 🙂 ako to prezivam? vies coo 🙂 doteraz, musim klopat, doteraz ziadne problemy, nevolnosti, ja keby som nevidela to moje zabiatko na utz, ani neverim, ze v tom bruchu nieco mam 🙂 a brusko ci mam? 😀 ja ti neviem 😀 minule som tak stala pred zrkadlom a kricim: Roooooooooobert?? myslis, ze to je slanina alebo dieta? 😀 on samozrejme povedal, ze dieta, ze sak si v 5 mesiaci, kedy ti ma rast brusko ked nie teraz 😀 😀 tak sa tak nafukujem pred zrkadlom, ze to uz je urcite to brusko 😀 😀 😀

@janina1007 moja a nesnažila si sa schudnúť? ja držím diety stále dookola a vobec nemám pevnú volu ... a ked ju mám tak mi dlho nevydrží ach ... ☹ držím ti palce aby sa ti zadarilo ... veď ale pozri sa v mojom okolí mám samé ropuchy 😝 jedna mala dokonca 128 kg a už majú 4 deti ... takže toto ja nechápem že niekto kto je silný môže mať deti a niekto sa musí takto trápiť ☹