icon

Snažilky z Centra Gynpor Sliač. Chodíte tam?

animasoul
13. nov 2008

snazilky tiez z okolia tam chodite?!

Strana
z13
jojka83
16. sep 2014

@prirda55 Ahoj, dnes ma doktor objednal na laparoskopiu na Sliač. Keď mi to vravel bola som vriadnom šoku. Povedal mi že ráno prídem odoperujú ma a ak bude všetko OK na druhý deň môžem ísť domov. Chcela by som sa ťa opýtať či je potrebné si tam brať aj neajké veci ako pyžamo papuče .... a či sa tam aj platí. Pretože ja som bola v takom šoku, že som sa zabudla na všetko opýtať. Strašne sa tej operácii bojím. 😢

angelic
23. sep 2014

@jojka83 Ahoj, ja som bola na laparo, hysteroskopii min. stvrtok na Sliaci. Vsetci su tam velmi mili, mna odoperovali o deviatej- trvalo to asi polhodku. a vecer o siedmej som sla domov. nemala som zle stavy po narkoze, ani bolesti. na druhy, treti den ma akurat tahalo brusko a chodila som ako stara babka 🙂 ale stvrty den som sa presla po byte ako modelka 😉 . Doporucujem wobenzym 3x5 tab denne po operacii- to je na rychle hojenie ran. Vzala som si do nemocice i pyzamo, aj papuce. Platila som 20 euro. Niet sa coho bat, neboj 😉 Drzim palce.

jojka83
24. sep 2014

@angelic Ahoj veľmi pekne ti ďakujem za info dúfam že všetko dobre dopadne a zoberú mi preč len to čo je tam navyše a zvyšok mi tam nechajú. Ešte jednu otázočku mám brala si si tam aj zdravotnú kartu?

angelic
25. sep 2014

Ahoj, pred operaciou sa s Tebou bude rozpravat operujuci lekar a anesteziologicka- tak si to mozes prebrat s nim- ze nech nezoberú nič okrem toho čo je navyše.. a ja som mala doporucenie od mojho gynekologa na A4, papiere z interneho predoperacneho, a este jednu A4 od primara z gynporu- kde som bola na dohodnuti si terminu. ked sa budes objednavat- da sa i telefonicky, pre istotu sa opytaj ake papiere potrebuju. Kedy si objednana? Den pred by Ti mal niekto pichnut injekciu na riedenie krvi, ja som mala aj nejake tabletky- tiez kvoli krvi. A od vecera nejes,nepijes- treba si potom zapamatat kedy si naposledy jedla, pila , tiez datum poslednej ms. nemala by si byt prechorena- hlavne asi nadcha a kasel. Ja som uz bola vcera na vyberanie stichov- bolo to raz dva. Ak Ti budu nieco vyberat, je predpoklad ze si Ta tam nechaju radsej i na noc- ale daju Ti vodu, piskotky - a na ranajky neviem- uvidis. Zalezi od toho ako sa budes citit, a kedy Ta zoperuju- kedy Ta pustia. Ak to mas daleko od bydliska bolo by pre Teba mozno lepsie i prespat. lebo cestou domov som citila kazdy hrbol, kazdu dieru na ceste- aj ked manzel so mnou isiel ako s malovanym vajcom . 🙂 Skus sa naladit tak, ze samotny zakrok je pre tvoje dobro a nenechaj sa ovladnut strachom 😉

bobulkapetka
9. okt 2014

@iwusia ako ste sa nakoniec dostala k mudr. galadovi? ja som sa chcela prv objednať telefonicky, sestrička mi povedala, že ma objedná až keď budem mať odporúčanie od môjho gynekológa a kópiu dokumentácie-odporúčanie mám ale kópiu dokumentácie nie tú mi žiaľ nedal môj gynekológ. tak som tam znovu volala a sestrička mi povedala len to, že hociktorú stredu mám prísť. tak teraz neviem či sa predsa treba objednať alebo stačí len prísť. Ďakujem za vašu odpoveď.

iwusia
10. okt 2014

@bobulkapetka ja som sa ku Galadovi nedostala, som u Dr.Kralika na Sliaci. Ale tusim ze on ma ambulanciu vo Zvolene, vedla Szedeliho ak sa nemylim..oproti plavarne.

sunny111
22. jún 2015

Ahojte, boli ste niektorá v Gynpore na IUI?

jajuska1
2. sep 2015

Ahojte baby prosim vas poradte mi bojim sa hrozne caka ma konizacia cervixu a chceme z partnerom este babo.je to zlozita operacia?budem moct mat babo?ktora to mate uz za sebou vopred Dakujem

xjanulkaax
5. sep 2015

@jajuska1 ahoj ja som sice bola v aprili na laparoskopii, chromopertubacii ale gynpor mozem ozaj len odporucit 🙂 operoval ma priamo primar MUDr. Galad, aj som k nemu od januara chodila na folikulometrie ale super clovek a lekar.. ja som mu doverovala.. neboj nic, vsetko dobre dopadne a drzim palce, nech sa potom coskoro drobec zadari 🙂

sofijasofija
28. nov 2015

Som 4 deň po hysterectomii na SliačI v GYNPORE. Včera ma pustili domov.Mám 49 rokov a mala som v maternici miomy a to veľmi veľké takže ma nemohli operovať laparoskopicky ale brušným rezom. Iba som to odkladala ale teraz už nechápem prečo. V GYNPORE natrafíte na tak skvelých ľudí od pána primára až po sestričky že vás nenechajú v strese ani v bolestiach, postarajú sa o vás ako o bábätká.No chvíľami neveríte že ste na Slovensku.

taska2
13. apr 2016

dievčence som 3 tyždne po operacii,som maximalne spokojna s primarom aj so setričkami ,dobra starostlivosť nemala som bolesti po operacii ako ked ma robili u nas a hlavne vrelo doporučujem

pinguinka
26. apr 2016

Ahojte, na štvrtok som objednaná na konzultáciu a chcem sa len spýtať či neviete či sa niečo platí?

taska2
28. apr 2016

@pinguinka ano plati sa 67 aj nejake centy za noc

pinguinka
28. apr 2016

@taska2 tak boli sme tam a neplati sa nic...vysetrili ma,zaradili do ivf,zobrali krv a o tyzden zas

taska2
28. apr 2016

ano na konzultaciu nie myslela som v nemocnici na jednodnovej na Sliač ,zle som porozumela

taska2
28. apr 2016

@bobulkapetka ja chodim primarovi Galadovi do Zvolena už 6 mesiacov,zakaždym sa objednavam ,mna tam poslal moj gynekolog

taska2
28. apr 2016

@jojka83 nemusiš sa bať operacie, nebudeš mať vobec bolesti tak sa tam dobre staraju ja som bola pred 6 tyždnami a mam pokoj ,jeden den som prišla a na druhy den som šla domov ,len ak budeš mať naročnejšie tak možno budeš dlhšie ,plati sa 67 aj nejake drobne ,držim palce

echino
19. aug 2016

@ikke
Rozhodne ti to neodporúčam, vlastná skúsenosť!!! Skús radšej sa objednať do CIBAMED Prievidza. Ľutujem, že som nešiel tam...

pillipilli
19. aug 2016

z mojej skusenosti Gynpor Sliac nikdy viac!!!!! A bouzial aj vela zien co poznam neodporuca. Staci sa opytat v Banskej Bystrici kolko zien k nim dovezu lebo oni to poseru.

lubicabarnova
10. feb 2017

Moja osobná skusenost s GYNPOROM je uprimne fantasticka. Viac ako 2 roky sme sa s manželom snazili o babatko. Druhý zákrok nám úspešne vyšiel a momentálne som v 38tt, to znamená ze za týžden, dva máme svoju vytúženu bábiku Kristinku pri sebe. Celý tím bol velmi ochotný, ustretový a ohladuplny, platili sme za zákrok 100€. Už pol roka predtým sme chceli ist na zákrok, ale Doktor Králik si všimol, že mám velký myom a musela som ist na operáciu, aby som babatko nahodou nepotratila,alebo nebolo postihnuté. Moj gynelokog to ani neriesil. Ked som za pol roka opat prišla, doktor Králik mi robil oba zákroky, a neviem si ho vynachválit.

11zuzu
7. apr 2017

Ahojte, prosím, môže mi niekto dať aktuálne info o gynpore? Platí sa, prístup a tak. Som vďačná za odpovede. Zuzaba

sofijasofija
7. apr 2017

Zdravotná starostlivosť taká ako má byť. Vysoká odbornosť lekárov, ľudský prístup sestričiek.Komfort a pohodlie tak ako doma. Nič zbytočne nenaťahujú, objednajú ťa v deň operácie, a ako sa najrýchlejšie dá, pošlú ťa zotaviť domov. Mne ešte v deň príchodu domov po operácii p, doktor Riško zavolal či je všetko v poriadku. Bývam až v Seredi. Doporučila som tam už aj svoje kamarátky, a to jednu z vážnymi problémami.A všetko dopadlo dobre.Takto má u nás vypadať zdravotná starostlivosť-

martinsen
19. jan 2018

Ahojte, žienky, absolvoval, niektorej z vás partner spermiogram v GYNPOR-e na Sliači, Ako to tam prebieha? Aké sú tam podmienky na zber vzorky ? Môžem ísť s mužom aj ja?

monika123654
13. nov 2018

cavte baby neviete nahodou ci je nejaka moznost v gynpore zaplatit si nadstandardnu izbu s tym ze by tam manzel so mnou ostat az do prepustenia??nakolko sme z daleka a idem tam na operaciu tak by som chcela vediet ci je tam nejaka taka moznost aby tam muz mohol byt so mnou aby nemusel vela cestovat.dakujem

veronika1571993
3. apr 2021

@lubica69 mozem sa inf idem na laparoskopiu praveho vajecnika.za co vsetko si budem platit?15. 4.mam konzultaciu u pana primara vopred dakujem

lubica69
3. apr 2021

@veronika1571993 ja som platila len za lôžko na ten deň pri odchode . Nič viac.Ale opýtaj sa radšej primára. Držím palce.

Strana
z13