icon

Špinenie pred očakávanou menštruáciou

21. júl 2023

Ahojte,viete mi poradiť prosím.
Menštruáciu čakám vo štvrtok,včera som začala špiniť,hnedé aj ružové spinenie,veľmi jemné.
Snažíme sa o bábätko,môže to byť uhniezdenie?
Keďže by mi test ukázal odpoveď? Ovuláciu nemám odsledovanu.
Ďakujem

autor
•
21. júl 2023

Kedy by mi nie keďže by mi

autor
•
21. júl 2023

Alebo mi môžete odporučiť test ktorý je dobrý a má dosť farbiva aby ukázal odpoveď

elmivelmi
•
21. júl 2023

Skor ti ide ms.Sponila by si skor,niekde v strede cyklu asi.Ale to uvidis.

autor
•
21. júl 2023

@elmivelmi v nedeľu a pondelok som mala také pichlave bolesti v podbrušku a potom od včera to spinenie. Na ms je to dosť skoro keď ju čakám až vo štvrtok či ? No Neviem. Určite sa ozvem ako so dopadla...len som chcela vedieť či nemá Niekto skúsenost.. robila som si nádeje že sa možno zadarilo

deti95060810
•
21. júl 2023

sprav si test...mne sa presne toto stalo pri 2 tehu - zo 4 ....

miskamicha
•
21. júl 2023

moze aj nemusi. moze sa jednat aj o lutealnu insuficienciu. to mam ja. bez progesteronu by som babo nevynosila. aky mas dlhy cyklus?
držim palce!!!!😊

autor
•
21. júl 2023

@miskamicha ďakujem. Mavam28 ale dva dni pred zvyknem už spinit

autor
•
21. júl 2023

@deti95060810 robila som ale zatiaľ je negatívny. Dnes je vlastne len 22DC

miskamicha
•
21. júl 2023

pockaj este 2 dni a sprav test. predpokladam ze ovu je niekde v strede 12.-15.den cyklu
mne ukazal mamatest 9 dpo jemnu ciarku 🙂 ja som musela testovat skoro kvoli liecbe. ak nie si netrpezliva tak pockaj kum nebude meskat

elmivelmi
•
22. júl 2023

tak neviem ja ored ms spinim aj 4 dni od 30 skoro.Je to aj o hormonoch ale zasa ked som nila tejotna vzdy pri hniezdeninsom spinila ale uz si nepamatam kt den.Tusim niekde po ovulacii.druhy krat tusim tak ored ms.

autor
•
23. júl 2023

Ďakujem za reakcie. Test dnes negatívny. Cítila som sa trocha inak..napr nevoľnost a podobne ale podľa mňa si to len nahovaram,psychika robí veľa. Stále špinim

elmivelmi
•
23. júl 2023

tak este pockaj mozes si urobit test ked ti ma dojst ms.

autor
•
23. júl 2023

@elmivelmi no skúsim a dám vedieť ale skôr myslím že ozaj sa to rozbieha 🤷 lebo nebol ani len náznak druhej čiarky
Len čisto biely test

elmivelmi
•
23. júl 2023

tak az po alebo v termine pred malokedy ukaze

autor
•
23. júl 2023

@elmivelmi už sa to asi rozbehlo.. myslím ms. Takže len info ako to dopadlo

elmivelmi
•
23. júl 2023

skus pupákovy olej ten zabranuje spineniu,ale ci to naozaj pomoze ale da odporuca pri spineni