Štípanie ejakulátu v pošve

lumka5
8. sep 2015

Stretli ste sa niektora s tym? S partnerom sme sa zacali snazit o dieta a mna vzdy este polhodinu po sexe pali vnutro posvy.. Pri prerusovanom sexe to nemavame.. Mate s tym niektora skusenosti? Resp co na to pomaha? Alebo sa mam obavat?

sibalka21
8. sep 2015

@lumka5 niekde som citala ze moze ist o alergiu na spermie. Skus sa poradit s lekarom.

tajka1986
8. sep 2015

@lumka5 ano presne tak. Pokial nemas ine problemy ako vytok a svrbenie pripadne mavas casto mykozy moze byt posva uz dost citliva. Ak citis "iba" to stipanie po styku tak to bude asi alergia ☹ Porad sa s lekarom.

ebi88
8. sep 2015

a to nie kazdu zenu? :D nie vazne, co teda ja viem, este okrem mna, trocha to pali. sak to je semeno, ne med lizat :D

bonaqa2013
8. sep 2015

mňa nikdy nič. Moja znesie všetko.... 😀 😀 😀 😀

vierocka888
9. sep 2015

@lumka5 Ahoj. Tak toto iste mam aj ja. Akonahle ideme naostro, po chvili citim stipanie a palenie. S tou mykozou a zapalni co spominala kocka vyssie to moze byt pravda, lebo s tymi bojujem uz dlhsiu dobu. Takze pokial nemas problem s kvasinkami tak odporucam spytat sa lekara na pripadnu alergiu..... drzim palce 🙂

lumka5
autor
9. sep 2015

tiez som za posledne 3-4 mesiace mala vzdy po menstrucacii kvasinky, preliecujem, ale neviem ci ma moja ehm vagina nejake divne PH 😠 😠 A prave presne tej alergie na spermie sa bojim, ale ked ich ehm prijimam inou cestou tak sa nic nedeje :D tak ja uz neviem. Vcera som o tom citala fora a panika stres som ani zaspat nemohla :(

sweetangel20
9. sep 2015

@lumka5 "prijímam inou cestou " 😀 😀 😀 úžasný opis 😀 😀 😀

zdena12345
9. sep 2015

sme s mojim skoro 11 rokov, toto stipanie mam celu dobu, a naviac byvali aj zapaly... dlhe roky sme aplikovali prerusovanu suloz a bolo ok. Aby som nemala problemy, museli sme pristupit k istym obmedzeniam v pohlavnom styku, ale nie je to nic smrtelne. (nie prilis casto, ejakulat nie do posvy, po okamzita sprcha)
Mame rocneho synceka a cakame druhe. S otehotnenim problem nebol a druhe sa zadarilo az prilis skoro🙂

slunce3
9. sep 2015

@lumka5 si zabila, ale v oku to stipe tiez 😂

deyna
9. sep 2015

nam sa to stava len obcas, ale vtedy aj on citi, ze nieco nie je v poriadku, takze bud je to alergia, alebo uz mate nejaku pliagu v sebe, ktoru treba preliecit. pomahalo nam poriadne sa pred tym umyt, teda hlavne jeho ;)

lumka5
autor
9. sep 2015

@slunce3 😀 😀 😀

nikushka8
22. sep 2015

mám tiež rovnaký problém,ale pomohol Femygel.. aplikuješ pred stykom a je to znesiteľnejšie.. mne z toho pálenia (narušenia PH) potom robili problémy zápaly, tak je to aj prevencia..a čo sa týka lekárov, tí na mňa vždy len kukali, že sa s tým nestretli.. aj ten môj nový má vraj len jednu takú pacientku..