Štipol ma ovad do žaluďa
Viem, že chlapov tu bude asi pomenej na tomto fóre, ale možno bude vedieť poradiť aj nejaká žena, za pokus nič nedám.
Včera som bol v lese a trebalo mi močiť. Počas toho som obdivoval krásy prírody a nevšimol som si, ako ma ovad kuše do nádobička, všimol som si, až keď už bolo neskoro. Včera ešte pohoda, ale dnes od rána svrbi jak sviňa a neviem, čo si na to môžem dať, či normálne fenistil, alebo radšej použiť len nejakú "babkovskú" radu vzhľadom na to, kde sa štipanec nachádza?
Je to zboku predkožky na žaludi, asi tak 1 cm od močovej trubice. Tak nwm :(
Ešte mesiac prázdnin. Vydrž a budeš mat povinnosti.
JE to naozaj pravda bohužiaľ. Keď som mal asi 8, raz ma na rovnaké miesto štipol v lese mravec. Netuším síce ako sa tam dostal, ale stalo sa. Vtedy to štipalo, teraz to svrbi.
Skôr som chcel vedieť, či nebude vadiť, ak sa fenistil dostane napr. na miesto pod predkožku a pod, ale zrejme asi nebude.
@misinka0611 To čo su prázdniny? Povinnosti mám furt a žena má aj tak krámy od včera :D Aspoň že to
By ma zaujimalo kolko mas rokov

@arcticcode určite fenistil
@arcticcode daj fenistil, pripadne aj uži nejaké antihistaminikum
@tatianka0000
@misinka0611 baby on je tu uz dlho
Daj ruku pod rit, strpne ti a budeš mat pocit jak od cudzieho 🤣😂😂🤣😂🤣🤪
@tatianka0000 26
@luliu uzivam cezeru kazdy den
@barboritta September 2018 nieje až taká dlha doba aby ma presvedčila o tom, že to nieje nejaké decko čo nevie so sebou. Ano obdivoval krásy prírody nahaty a stipol ho ovad do žaluďa a prvé čo urobi normalny inteligentný chlap pôjde na modrého koníka sa poradiť čo s tym a ešte aj o zene tu dá vediet že má kramy ako keby sa na to niekto pýtal. Už sa ani necudujem prečo je táto stránka na smiech. Lebo tu chodia taketo indivídua. Samozrejme aj mravec ho tam stipol. O 2 týždne ho tam kusne ryba a o mesiac zas užovka.
Ty máš smolu teda. Najskôr oblek na krst robí problémy a teraz ovad. To je smrrrrt 😊
@arcticcode fenistil a studenu vodu. mojho maleho tak osa ustipla, chudacika, takze mam pochopenie. aj octanovu mast mozes, ak mas
@misinka0611 🤣🤣🤣🤣🤣
Fenistil a dithiaden......ale najprv si daj kladivom po hlave.....a hlavne nevonaj kvietky v prirode lebo je velka pravdepodobnost ze ta zase stipne nejaka opica do vajec....🤣🤣🤣🤣🤣
@misinka0611 sory, ze budem drzy, ale precitaj si este raz prispevok. Mocil som a pritom som pozeral na stromy. Ci ty zvyknes mocit oblecena? Normalne pustis do spodneho pradla?
Mravec ma stipol skoro pred 20 rokmi a co teraz? Nemozem za to, ze sa to stalo. Vy tu tiez sustavne vypisujete ktora ma jaku plesen v pi.i a nie je mi to na smiech. Ani raz nebolo
Akoze zastavat ho nebudem,ale prispieval do viacerych diskusii a celkom normalne,nemam pocit ze je to nejaky uchylny pubis.ale tak ked vam to pohladka ego,kopnite si
Neveríme ti. Daj foto 😅😂😂😂
Zeny spomalte. Ja som si podla nazvu temy myslela, ze zas sa niekto nudi. Ale ked som zbadala nick, ktory tu pravidelne prispieva a nie od veci, tak som tomu uverila...
@arcticcode ty si toho ovada videl? Alebo ako vies, ze to bol zrovna on? Ja by som sa fenistil bala, skor aloe vera sprej, ak mas
Mna inak uz 2x ustipol komar do viecka medzi mihalnice, vyzerala som ako kyklop a vzdy som musela ist na ocne... takze moze sa stat kadeco
@candii
@misinka0611
Foto ma v inej diskusii. On je uz dlhsi a rozumny clen nie nejaky punertiak co si robi srandu tak aky mate problem? Nepoviem je tu vela tem aj teraz zalozenych nickov ale uz ked vam tu @barboritta pise ze on tu je uz dlho tak vas nechapem ani tie vase posmesky. Skuste ceknut historiu prispevkov nez nabuduce napisete koninu ;)
no z mojich skusenosti je na stipnutie ovadom lepsia octanova mast ako fenistil, ten je slaby skor na stipnutie komarom.. daj si aj aspon fenistil kvapky ak nemas ine antihistaminikum..
stat sa moze vselico, penis je sucast tela ako kazda ina a chlap sa nemusi pozerat pri moceni len dole nechapem ten vysmech..
mna minule leto kusol ovad do zadku, prvy krat som dostala hystericky zachvat z hmyzu (ja sa ho totiz nebojim) a takmer som to necitila, len jemnulinke stipnutie, pozriem na zadok a v sekunde som myslela ze to je srsen zvreskla som ako u mna nie je zvykom.. deti z toho mali zabavu..
Vážim si, že sú tu aj rozumné ženy ;)
@lindusss2016 No. Včera bolo zamračené a ja chodievam s chlapcom spať na takú opustenú lesnú cestu (dakedy tam bola chata, dnes už je tam lyžiarsky svah, ktorý je v lete samozrejme prázdny). Kým on spí, ja buď som v aute na mobile, alebo čítam knihu, včera konkrétne som pod cestou zbieral lesné jahody a kuriatka (32 som našiel na tom jednom mieste). No a havede pri zamračenom lese je milion. Fakt každu chvíľu po mne dačo liezlo, letelo mi okolo uši, pískalo, proste furt dačo. No a jak som šiel močiť z tej cesty, tak som začal a kukal som do lesa, či náhodou sa niečo neobjaví, už som tam videl líšku, srnu, ďatla a iné radosti, čo bežne v strede mesta neuvidíš. No a už som sa potom kukol na pinďura až keď so cítil štipnutie a bol to ovad. Tak som ho samozrejme "odpinkol" ale už bolo pozde.
Baby ste Ale neprijemne niektore vazne.a moc sice do diskusii neprispievam ale tento nick si tiez pamatam ze pri6spieva uplne normalne do diskusii,ale jasne ,preco by ste sa nezabavali ked mozete.Nevjem co je na tom take neuveritelne,ved je to prekrvene miesto,preco by ho nemohol hmyz ustipnut.Aj klieste ho maju radi ale o tom ste tiez este urcite nepoculi
@amelia000 Och, tak takýchto tém tu je mraky. Ja si do vyhľadávača nehadzem hneď každého človeka. Ty ano?
@arcticcode ocot

@arcticcode no ak je toto fakt pravda tak si ozaj smoliar 😁 ale teraz vážne...s tým fenistilom určite nič nepokazis