Štipol ma ovad do žaluďa
Viem, že chlapov tu bude asi pomenej na tomto fóre, ale možno bude vedieť poradiť aj nejaká žena, za pokus nič nedám.
Včera som bol v lese a trebalo mi močiť. Počas toho som obdivoval krásy prírody a nevšimol som si, ako ma ovad kuše do nádobička, všimol som si, až keď už bolo neskoro. Včera ešte pohoda, ale dnes od rána svrbi jak sviňa a neviem, čo si na to môžem dať, či normálne fenistil, alebo radšej použiť len nejakú "babkovskú" radu vzhľadom na to, kde sa štipanec nachádza?
Je to zboku predkožky na žaludi, asi tak 1 cm od močovej trubice. Tak nwm :(
@amelia000 Toho človek, ten nick nepoznam. Nemám vo zvyku každého lustrovat tu v iných diskusiach. To, čo pisali, pisali až po mojom prispevku. Kde sa priamo či nepriamo zniesla na moju hlavu už vlna kritiky. Otázne je, ako by reagovali keby to bola registrácia dnes s týmto prispevkom a mohol by to byt tento istý človek. Asi trosku inak. To necham už na každej z nás nech sa zamysli 🙂
@arcticcode nabuduce sa budes musiet viac sustredit na “pracu”. 🙂
Od svrbenia by mohla pomoct cibula, alebo octanova mast (ale oboje by som dala cez obvaz, nie napriamo natriet, ci prilozit, aby to este viac nepodrazdili). Tu octanovu mast pekne z chladnicky vychladenu.
A este studeny obklad by mal to svrbenie vzdy nachvilu zmiernit. Len ten treba striedat. (Neviem, ci si v praci alebo dovolenkujes doma. Tak podla toho si vyber.
Dal som zatiaľ fenistil a cezeru. Uvidíme. Je to červené a horúce. Ale tak ovadov ma už v živote poštipalo iks, len žiaden do pinďura zatiaľ. Hádam to zajtra už bude lepšie, bo miestami fakt nemôžem obsedieť. :(

@arcticcode hlavne chlad, a zajtra bude isto lepsie
ja ti neporadím, ale až keď som si všimla tvoj login prestala som preverovať, či nie si fakeový profil. S tebou je sranda.
@ink Sranda ako pre koho :(
@arcticcode ja sa ti nevysmievam, to určite nie. Želám ti čím skôr úľavu
Keby mojho chlapa stiplo nieco do pindura a dozvedela by som sa, ze o tom zalozil debatu na modrom konovi, zvazovala by som nasu dalsiu spolocnu existenciu... 🙄😀
@diewcatqoo to mate pevný vztah 😉
@luliu to mame ;)
@arcticcode najlepsie asi octanova mast, fenistilom nic nepokazis.. A k tym rypajucim zenam, neprispievam casto, nezapajam sa, len zvyknem sem - tam precitat. Ale preco by kazda mozno trochu zvlastna otazka hned mala byt vymyslena na robenie si srandy?! A je aj vrcholne trapne hned na kazdeho klikat a sledovat kde kedy kam prispieval. Ak nemam co k teme povedat normalne tak jednoducho neprispejem a neriesim ci je to vymyslene alebo nie.
@arcticcode cau, mam dlho odskusanu radu od kamosky, ktora nam vzdy 100%-ne zafungovala na stipance, fenistil pomohol len na 10 min.a potom zas ... len neviem posudit, ci by si to vydrzal na tak citlivom mieste, ak by to moc stipalo, tak hned umyt - na kusok vaty dat listerine (ustna voda) - ale musi byt ten mentolovy s alkoholom (fresh burst), nie "zero alcohol", a prilozit na 10 min.na stipanec - chladi, prestane svrbiet, stiahne zapal a aj odpuchne. Kamoska mi povedala ze v pripade potreby opakovat po hodine, ale nikdy som nemusela lebo u mna to vzdy zabralo uz na prvy raz, uz ma ani nenapadne riesit to fenistilom, ktory moc nezabera... Tak neviem, ci by si to skusil na tom mieste. Inak na opuchy a horuce miesta je vyborny aj lioton gel (na krcove zily)- chladi s zmensuje opuch, mozno aj to by pomohlo, ale kupovat ho kvoli jednemu razu sa ti asi neoplati
@tatianka0000 jeho nick tu je už dlho a vždy vystupuje ako muž, ja verím...Až na tú informáciu a manžel."dňoch"...😎
normálne som sa zabavila ... 🙂 ale počula som o babe, ktorá sa išla vycikať do lesa, chytila kliešťa práve na "inkriminované" miesto .... 🙂 v panike si ho išla dať vybrať na pohotovosť... 🙂 tí mali o zábavu postarané... 🙂
Dobre no...fenistil aj ocot ti bude na jednu vec...s prepacenim na prd lebo svrbiet ta to bude tak ci tak...mna osa stipla medzi prsty na nohe a zdochinala som skriabanim sa este aj v noci a ako tak jedine co ma ako tak odradilo od skriabania bola alpova mast a alpa
A manželka čo na to? Ja by som môjmu veru davala i obklady keby bolo treba trosku sa smejem ale verím že je to fest nepríjemné tak ako baby radia niečo studené prip ten fenistil určite to prejde
@arcticcode ešte dobre, že si fotku neprilozil😂
a podľa mňa to nebol ovad ale ovadica .. 😉 keď priletela rovno tam..

@misinka0611 ano ked ma niekto nejaku temu co sa mi nezda pozriem aj historiu. Podla nazvu som uz sla ceknut aj terajsieho zakladatela ale ked som videla nick viem ze nemusim. Len baby by asi nepisali ze je tu uz dlho a je normalny ak by ho nezaregistrovali z predoslich diskusii. A odporucam ti pozerat historiu, niekedy sa clovek z toho dozvie ozaj vela.