icon

Štipol ma ovad do žaluďa

arcticcode
29. júl 2019

Viem, že chlapov tu bude asi pomenej na tomto fóre, ale možno bude vedieť poradiť aj nejaká žena, za pokus nič nedám.
Včera som bol v lese a trebalo mi močiť. Počas toho som obdivoval krásy prírody a nevšimol som si, ako ma ovad kuše do nádobička, všimol som si, až keď už bolo neskoro. Včera ešte pohoda, ale dnes od rána svrbi jak sviňa a neviem, čo si na to môžem dať, či normálne fenistil, alebo radšej použiť len nejakú "babkovskú" radu vzhľadom na to, kde sa štipanec nachádza?
Je to zboku predkožky na žaludi, asi tak 1 cm od močovej trubice. Tak nwm :(

Strana
z2
amelia000
29. júl 2019

@misinka0611 ano ked ma niekto nejaku temu co sa mi nezda pozriem aj historiu. Podla nazvu som uz sla ceknut aj terajsieho zakladatela ale ked som videla nick viem ze nemusim. Len baby by asi nepisali ze je tu uz dlho a je normalny ak by ho nezaregistrovali z predoslich diskusii. A odporucam ti pozerat historiu, niekedy sa clovek z toho dozvie ozaj vela.

candii
29. júl 2019

@amelia000 myslím, že tu nikto nevyrieši jeho problém cez internet , podľa mňa, je namieste navštíviť lekára , keď ho uštipol na takom citlivom mieste. Dá injekciu, opuch zmizne do druhého dňa.
Ináč, myslím, že sa v celom MK objavujú oveľa nevhodnejsie komentáre ako môj 🙂

amelia000
29. júl 2019

@candii no ale ved moze vyskusat fenistil..octanovu mast a taketo srandy. Co ty by si dala malemu keby ho takto stipol a neopuchal mu a len svrbel? Mna keby daco stiplo do "stredu" a len by to svrbelo tiez by som hned neutekala k dokymu.

misinka0611
29. júl 2019

@amelia000 Toho človek, ten nick nepoznam. Nemám vo zvyku každého lustrovat tu v iných diskusiach. To, čo pisali, pisali až po mojom prispevku. Kde sa priamo či nepriamo zniesla na moju hlavu už vlna kritiky. Otázne je, ako by reagovali keby to bola registrácia dnes s týmto prispevkom a mohol by to byt tento istý človek. Asi trosku inak. To necham už na každej z nás nech sa zamysli 🙂

moonlight1210
29. júl 2019

@arcticcode nabuduce sa budes musiet viac sustredit na “pracu”. 🙂

Od svrbenia by mohla pomoct cibula, alebo octanova mast (ale oboje by som dala cez obvaz, nie napriamo natriet, ci prilozit, aby to este viac nepodrazdili). Tu octanovu mast pekne z chladnicky vychladenu.
A este studeny obklad by mal to svrbenie vzdy nachvilu zmiernit. Len ten treba striedat. (Neviem, ci si v praci alebo dovolenkujes doma. Tak podla toho si vyber.

arcticcode
autor
29. júl 2019

Dal som zatiaľ fenistil a cezeru. Uvidíme. Je to červené a horúce. Ale tak ovadov ma už v živote poštipalo iks, len žiaden do pinďura zatiaľ. Hádam to zajtra už bude lepšie, bo miestami fakt nemôžem obsedieť. :(

ivanka12311
29. júl 2019
sticker
soldi
29. júl 2019

@arcticcode hlavne chlad, a zajtra bude isto lepsie

soldi
29. júl 2019

@candii jasnee, k dr kvoli stipancu od ovada. a injekciu naco? rovno zachranku volat, nie? 🤦‍♀️

candii
29. júl 2019

@soldi Áno. Ja som bola keď ma ustipla včela a po 3 dňoch sa to nezlepsovalo ale zhoršovalo. A to nevravím, na taktom citlivom mieste.

soldi
29. júl 2019

@candii ked je tam zapal ci alergicka reakcia, vtedy je dr namieste. ale pre obycajny stipenec je to zbytocne

ink
29. júl 2019

ja ti neporadím, ale až keď som si všimla tvoj login prestala som preverovať, či nie si fakeový profil. S tebou je sranda.

arcticcode
autor
29. júl 2019

@ink Sranda ako pre koho :(

ink
29. júl 2019

@arcticcode ja sa ti nevysmievam, to určite nie. Želám ti čím skôr úľavu

lus2909
29. júl 2019

@soldi alergia a anfilakticky sok nic ti nehovori.....

diewcatqoo
29. júl 2019

Keby mojho chlapa stiplo nieco do pindura a dozvedela by som sa, ze o tom zalozil debatu na modrom konovi, zvazovala by som nasu dalsiu spolocnu existenciu... 🙄😀

luliu
29. júl 2019

@diewcatqoo to mate pevný vztah 😉

diewcatqoo
29. júl 2019

@luliu to mame ;)

milka2345
29. júl 2019

@arcticcode najlepsie asi octanova mast, fenistilom nic nepokazis.. A k tym rypajucim zenam, neprispievam casto, nezapajam sa, len zvyknem sem - tam precitat. Ale preco by kazda mozno trochu zvlastna otazka hned mala byt vymyslena na robenie si srandy?! A je aj vrcholne trapne hned na kazdeho klikat a sledovat kde kedy kam prispieval. Ak nemam co k teme povedat normalne tak jednoducho neprispejem a neriesim ci je to vymyslene alebo nie.

natalschen
29. júl 2019

@arcticcode cau, mam dlho odskusanu radu od kamosky, ktora nam vzdy 100%-ne zafungovala na stipance, fenistil pomohol len na 10 min.a potom zas ... len neviem posudit, ci by si to vydrzal na tak citlivom mieste, ak by to moc stipalo, tak hned umyt - na kusok vaty dat listerine (ustna voda) - ale musi byt ten mentolovy s alkoholom (fresh burst), nie "zero alcohol", a prilozit na 10 min.na stipanec - chladi, prestane svrbiet, stiahne zapal a aj odpuchne. Kamoska mi povedala ze v pripade potreby opakovat po hodine, ale nikdy som nemusela lebo u mna to vzdy zabralo uz na prvy raz, uz ma ani nenapadne riesit to fenistilom, ktory moc nezabera... Tak neviem, ci by si to skusil na tom mieste. Inak na opuchy a horuce miesta je vyborny aj lioton gel (na krcove zily)- chladi s zmensuje opuch, mozno aj to by pomohlo, ale kupovat ho kvoli jednemu razu sa ti asi neoplati

natuska87
29. júl 2019

@tatianka0000 jeho nick tu je už dlho a vždy vystupuje ako muž, ja verím...Až na tú informáciu a manžel."dňoch"...😎

willino1
29. júl 2019

normálne som sa zabavila ... 🙂 ale počula som o babe, ktorá sa išla vycikať do lesa, chytila kliešťa práve na "inkriminované" miesto .... 🙂 v panike si ho išla dať vybrať na pohotovosť... 🙂 tí mali o zábavu postarané... 🙂

judar
29. júl 2019

Dobre no...fenistil aj ocot ti bude na jednu vec...s prepacenim na prd lebo svrbiet ta to bude tak ci tak...mna osa stipla medzi prsty na nohe a zdochinala som skriabanim sa este aj v noci a ako tak jedine co ma ako tak odradilo od skriabania bola alpova mast a alpa

janulka1802
29. júl 2019

A manželka čo na to? Ja by som môjmu veru davala i obklady keby bolo treba trosku sa smejem ale verím že je to fest nepríjemné tak ako baby radia niečo studené prip ten fenistil určite to prejde

eliska13
29. júl 2019

@arcticcode ešte dobre, že si fotku neprilozil😂

januska20
29. júl 2019

a podľa mňa to nebol ovad ale ovadica .. 😉 keď priletela rovno tam..

Strana
z2