• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Štítna žľaza a otehotnenie. Viete niečo bližšie?

20. júna 2017 
@jerrymona tak to je super, dufam, že aj nám sa tak rýchlo zadarí, dúfam, že to je ten jediný problém. Ale všetky výsledky z CAR máme dobré, okrem tohto :slight_smile: ďakujem za odpoveď.
11. jan 2011 o 17:10  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tinara23 velmi vam to prajem. :slight_smile: my sme mali zas aj zly spg, takze neviem ako to, ze nas postihlo az taketo stastie, ale som bohu za to velmi vdacna. :dizzy_face:
11. jan 2011 o 17:14  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahojky, jsem v podobné situaci jako asi všechny tady. :frowning2: Po svatbě jsme se těšili na miminko, ale bohužel mi zjistili zvýšenou funkci ŠŽ. Takže nám bylo zakázáno těhotnět (to bylo v září 2010). Měla jsem taky vysoké protilátky - ale pro změnu TRAK (projevovalo se to bolestí očí). Na snížení mi moje endo nasadila Prednison(na ŠŽ beru Propycil). Po 2 měsících braní Prednisonu se protilátky snížily na normu. Jestli se dají tímto lékem snížit všechny druhy protilátek ovšem netuším. V únoru jdu na kontolu, tak uvidím jak dopadnu. Přeju hodně úspěchu všem snažilkám :slight_smile: a zdravím všechny maminy :slight_smile: .
11. jan 2011 o 17:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona pozrela som album malá Caroline je nádherná :slight_smile: nech Vám robí iba radosť :slight_smile:
11. jan 2011 o 17:31  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@svoba ja som v den,ked mi zistili missed abort mala TSH 5,522 :angry: :angry:
11. jan 2011 o 17:33  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tinara23 dakujem. :dizzy_face: a uz vyzera takto.
11. jan 2011 o 17:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
11. jan 2011 o 17:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
já ted četla, že je nutný testovat opakovaně. prý ty hodnoty lítaj. kolísaj. štve mě, že jsem po potratu, snažili jsme se přes rok a nikoho to nezajímá. doktoři na mě kašlou.
11. jan 2011 o 17:38  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@marikac to mi je velmi luto... :unamused: hlavne preto sa stitka v tehotenstve musi tak casto sledovat. :confounded: a to zial niektori doktori nerobia...
11. jan 2011 o 17:38  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona - nádherná slečna! :slight_smile:
11. jan 2011 o 17:38  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte baby, ma tu niekto autoimunitne ochorenie stitnej?
11. jan 2011 o 17:41  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona si zlata,dakujem, aj mne je to luto. Skoda, ze pred tehotenstvom sa taketo vysetrenia nerobia.
11. jan 2011 o 17:42  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucinocka ja sa hlásim :slight_smile:
11. jan 2011 o 17:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona joj krásna babuľka :slight_smile:
11. jan 2011 o 17:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@svoba presne tak hodnoty lietaju ja som mala TSH 3.12. - 5,53 a 29.12. - 3,38
11. jan 2011 o 17:51  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona ja mam ty protilatky hooodne vysoke, a hypo budu mit uz porad, u me asi neni moc sance, aby se protilatky napravily, protoze ty cisla jsou fakt echt :stuck_out_tongue_closed_eyes: ja si musim nechat na konci ledna odebrat krev na KO a pak jeste poupravi davku a jinak na KO az v cervnu :slight_smile:
11. jan 2011 o 17:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tinara23 a ako sa to lieci? lebo ja som doteraz mala taku onicom endokrinologicku, stale mam zvysene protilatky proti stitnej ale hormony mam nastavene dobre..uz cez 10 rokov beriem euthyrox..
Pokusavame sa o baby 5ty mesiac a nic, tak mam strach ci nebrani stitna tomu..
Teraz mi prvykrat meska ms 4 dni, po ovulacii som 13 den..test negativny.. tak tiez zacinam pochybovat ci stitna nerobi sarapatu..
11. jan 2011 o 17:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
a aké máš hodnoty TSH a protilátok ? ako tu baby písali, tak je dobre keď klesne TSH pod 2.
11. jan 2011 o 17:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona ta uz je velka :slight_smile: tady je nas maly :slight_smile:
11. jan 2011 o 18:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tinara23
TSH3 3,314 ( 0.55-4.78)
FT3 4.93 ( 3.50-6.50)
FT4 17.99 (11.6-22.7)
anti TPO 460,8 ( hranica pod 60)
11. jan 2011 o 18:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucinocka tie protilátky máš vysoké, tak skús ísť za endo, nech ti zvýši dávku, aby si klesla s TSH. Moje TSH je 3,38 a beriem euthyrox25. ale len prvý mesiac, tak neviem ako zareagujem, až v marci idem na kontrolu.
11. jan 2011 o 18:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tinara23 ja mam euthyrox 100, urcite bude treba zmenit davku , lebo od juna zijem natrvalo pri mori a mam vacsi prisun jodu..no nic, budem musiet tam zajst :-/
11. jan 2011 o 18:53  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@svoba @tinara23 vdaka. :slight_smile:
@lucinocka ja mam autoimunitne ochorenie. a je jasne, ze ked nemas stitku v poriadku, tak moze branit, ze nemozes otehotniet. :confounded:
@estrellita ved aj ja uz to mam dozivotne :confounded: , ale co uz...
a tvoj maly je tak zlaty...kolko uz vazi a meria?
11. jan 2011 o 20:24  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@tinara23
@jerrymona a cisto teoreticky keby som bola tehotna uz, moze to nejak naskodit plodu? vysoke protilatky?
11. jan 2011 o 20:28  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucinocka vysoke protilatky som mala aj ja, takze asi nie, ale tsh by malo byt priblizne 2-2,5. tam by to mohlo dopadnut blbo. :confounded:
11. jan 2011 o 20:30  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona zitra jdeme na 3.mes. kontrolu, tak pak napisu, jake miry ma :slight_smile: ale kdyz jsme ho vazili vcera doma na nasi vaze (s nama a bez nas), tak mel cca 5,5 kg (porodni vaha 3,7 kg) :slight_smile: a co mala?


@lucinocka nn, protilatky ne, ale musi se sledovat tsh a ft4 a ty, kdyz nejsou v poradku kvuli protilatkam, tak se zvysuje/snizuje davkovani leku
11. jan 2011 o 20:34  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@estrellita ok tak daj vediet. carolinka ma 5730g a 60,5cm. posledny krat bola vazena pred tromi tyzdnami a pribrala odvtedy iba 410 g. :confounded:
11. jan 2011 o 20:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jerrymona ta je rozkošná :dizzy_face:
@estrellita a kulíšek taky :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: pěkně vám děti rostou :dizzy_face: :dizzy_face:
12. jan 2011 o 11:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@lucinocka a od kedy berieš 100 euthyrox?lebo ja striedam obden 100 a 75 už rok ale moje hodnoty sa pekne upravili TSH som mala teraz 0,7 :wink: euthyrox už beriem 5 rokov....my sa tiež snažíme už piaty mesiac a zatiaľ nič :cry:
12. jan 2011 o 12:21  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@mojo23 uff uz dlho, min. 2 roky..mozno aj viac..zacinala som na 25 a stale mi dvihala..uz skoro 10 rokov beriem tabletky
12. jan 2011 o 12:31  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok