icon

Strata chuti na sex pri PCOS: Aké sú riešenia?

1. máj 2026

Ahojte kočky,

už cca pol roka ma trápi ale že totálna strata chuti na sex. Začína ma to trošku frustrovať, lebo vidím aj u partnera že by tú chuť u mňa veľmi rád privítal, ale nehovorí ani nerobí nič zlé - chápe to a podporuje ma. No je to taký pocit že by som mu strašne chcela dopriať, len keď už aj ten sex je, tak je veelmi suchý. A nemyslím len suchý/nudný, ale fakt aj vnútri cítim že je suchá, tak ma to počas styku aj bolí alebo je to skor neprijemne. Po tom ako mi nedávno praskla cysta, som bola u gyn., a tá mi dala pupalkový olej, kt. pomáha na hormonálnu nerovnovahu, zmiernuje PMS atď.. mal by sa brať aspoň 3 mes. vkuse, tak uvidim aký bude vysledok. Mali ste ho niektorá ? Riešili ste takuto vec so svojou gynekologičkou ? Dala vám nejaké tabletky ?

Ďakujem za odpovede

anonym_983b3f
1. máj 2026

@anonym_autor ahoj mam to rovnako mam PCOS a teda tym ze nefungujú hormony málokedy mam chut na sex , skusala som uz vsetko mozne nepomohlo nič takze vzdy sa dotlačim nech je iniciatíva aj z mojej strany a uz počas si to nakoniec aj užívam.. len ty mas este teda problem aj so suchostou

autor
1. máj 2026
@anonym_983b3f

@anonym_autor ahoj mam to rovnako mam PCOS a teda tym ze nefungujú hormony málokedy mam chut na sex , skusala som uz vsetko mozne nepomohlo nič takze vzdy sa dotlačim nech je iniciatíva aj z mojej strany a uz počas si to nakoniec aj užívam.. len ty mas este teda problem aj so suchostou

@anonym_983b3f , fúha to mi je ľúto, a čo si napríklad skúšala ?

anonym_9b0e51
2. máj 2026

@anonym_autor neriesila
Hold proste som sa prinutila a prestala sa lutovat a vsetko hadzat na pcos

autor
3. máj 2026
@anonym_9b0e51

@anonym_autor neriesila
Hold proste som sa prinutila a prestala sa lutovat a vsetko hadzat na pcos

@anonym_9b0e51 , aj potom tá chuť prichádzala sama od seba po nejakom čase či riešite to tak doteraz ?

anonym_9b0e51
3. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_9b0e51 , aj potom tá chuť prichádzala sama od seba po nejakom čase či riešite to tak doteraz ?

@anonym_autor nastavila som si psychiku inak
Aj som schudla, sama sebej som sa viac pacila, prislo to samo
Prestala som sa lutovat ze mam pcos atd atd , je to oen vyhovorka

autor
3. máj 2026
@anonym_9b0e51

@anonym_autor nastavila som si psychiku inak
Aj som schudla, sama sebej som sa viac pacila, prislo to samo
Prestala som sa lutovat ze mam pcos atd atd , je to oen vyhovorka

@anonym_9b0e51 , inak to je pravda, že ta psychika sa celkom aj mení keď si to človek pripúšťa viac že má nejakú chorobu.. a na postave makam tiež, vtedy sa tiež citim o dost sebavedomejsie.. a ďakujem za tip, pomohli ste mi zatiaľ asi najviac

anonym_9b0e51
3. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_9b0e51 , inak to je pravda, že ta psychika sa celkom aj mení keď si to človek pripúšťa viac že má nejakú chorobu.. a na postave makam tiež, vtedy sa tiež citim o dost sebavedomejsie.. a ďakujem za tip, pomohli ste mi zatiaľ asi najviac

@anonym_autor vdacne