Strie na prsiach po tehotenstve

23. nov 2023

Ahojte, ako vyzerali vase prsia po case ked ste prestali dojcit? Ja som velmi chuda a pred tehotenstvom som mala male pekne prsia no pocas tehotenstva som z kosika A presla na kosik D. Na bruchu sa mi neurobila ani jedina stria mala som ho ploche a pekne ako predtym uz tyzden po porode no na prsiach sa mi ich urobilo kopu pocas tehotenstva (na jednom viac ako na druhom). Uz teraz sa mi tie prsia nepacia a bojim sa ze po ukonceni dojcenia budu ako dake vechte :((( Da sa tomu nejako pomoct okrem kremovania aby to potom nevyzeralo tak hrozne?

rurutiax
23. nov 2023

Strie nikdy nezmiznú, iba vyblednú časom. Ja som počas tehotenstva dopukala všade kde sa dalo. Je to skrátka obeta, ktoré materstvo prináša. Musíš sa s tým iba zmieriť.

autor
23. nov 2023

@rurutiax ano to ja viem ze nezmiznu mne ide skor o to ze vlastne sa natiahla ta pokozka a ked uz v prsiach nebude mlieko tak ci ovisnu velmi kvoli tomu. A ci sa to da nejako podporit?

lossless
23. nov 2023

Skus BiOil, ja som ho pouzivala sice preventivne pocas tehotenstva, no vraj pomoze aj ked uz strie vznikli

rurutiax
23. nov 2023

Aj mne dosť ovisli, mala som E prsia. Môžeš jedine skúsiť cvičiť svaly na prsiach, aby sa trošku nadvihli, ale s tým skúsenosť nemám. Potom už len jedine plastika na zdvihnutie pŕs.

autor
23. nov 2023

@lossless ano ten som pouzivala ale ono to nema s kremovanim a mastenim nic spolocne... mne to olejovanie nezabranilo striam

autor
23. nov 2023

@rurutiax dakujem za odpoved

niqua
23. nov 2023

Ahoooj..po prvej dcerke pred 10 rokmi som mala teda riadne kokršpanelie usi...ale cvicenim sa mi naozaj upravili, samozrejme uz nikdy nebudu to co byvali, ale ide to...teraz dojcim zase uz rok a zase to budu ušiska jak hrom...nevadi...tie deti zato stoja...

autor
23. nov 2023

@niqua och dakujem celkom si ma potesila ze aspon trochu sa s tym nieco da urobit. Ano stoja to je jasne len ja sa akosi s tym neviem vyrovnat aj pred muzom sa niekedy hanbim vyzliect... snad ma to casom prejde

niqua
23. nov 2023

Prejdeeeeeeeeeee...uvidis...a naozaj to cvicenim ide...mna skor rozculoval ani nie tvar a ovis prs...ale ze sa mi zvacsili bradavky :D tym cucanim...toto ma najviac stvalo a aj stve...ale nic strasne samozrejme..

autor
23. nov 2023

@niqua aj mne sa zvacsili.. este k tomu jedna viac ako druha🙈

simik22
23. nov 2023

@niqua aké cviky prosím?

tramtada31
23. nov 2023

Podľa mna závisí od prvotného tvaru prs. Ja som dojčila 1r. a 2r. a prsia ovisnute nemam, ale ani ich nemam nejaké veľké. Skôr po schudnuti mám len take Bcka.

autor
23. nov 2023

@tramtada31 no prvotny tvar bol male pekne pevne ale uz tak nevyzeraju😄

niqua
23. nov 2023

@simik22 ja som joginka...ale naozaj hocijake cviky na prsia...aj plavanie urcite pomoze 🙂)

jesenzima
23. nov 2023

Ja som pred tehotenstvom mala prsia A, možno, a po dojčení mi ostali len bradavky 😃 tak sa nechaj prekvapiť, možno sa ti to "vcucne" ako mne 😅

niqua
23. nov 2023

@jesenzima 🤣joj moja prepac...ale si to vtipne podala...