icon

Tabletky Clomiphen

monika6533
8. jún 2012

ahojte kocky...takze ani po operacii a dvoch rokoch snazenia tu babatko este stale nie je. ako predposledna moznost mi doktor predpisal tabletky ktore stupnuju ovulaciu- pri ovulacii sa teraz nebude tvorit 1 ale viac vajicok. tabletky sa volaju clomiphen( zijem v rakusku) neviem ci to niekto pozna. vcera som dostala mrchu...volala som mu a povedal mi ze ich mam brat od soboty 5 dni. 2x denne jednu tabletku. potom mam vo stvrtok kontrolu...iba som sa chcela opytat ze ci ma niektora z vas s takym niecim skusenosti, popripade take cosi pocula a ci viete ci je vacsia uspesnost...ja som pozerala na internete tuna v par forach kde su baby pisali iba negativne vysledny. natrafila som na par pozitivnych ale velmi malo. hlavne hovorili ze maju velke bolesti hlavy..nespavost, problemy s travenim a podobne...co sa tyka otehotnenia po tabletkach nepisal nikto...vdaka.

strapco13
8. jún 2012

@monika6533 u nas je to liek clostilbegyt..kukni tu na Mk je o nom tema..alebo potom ako fytosoja..co je sojova nahrada tohto lieku
vdaka tej soje mi kamoska teraz otehu, prve dieta malaaj vdaka clostilu 🙂
je tam riziko ze sa uvolni viac ako jedno vajicko

monika6533
autor
8. jún 2012

Strapco...to viem ze sa uvolnuje viac ako jedno vajicko...ja len dufam ze to neynamena ze je vacsia moznost na dvojicky...alebo? ja zacnem s tabletkami zajtra....vo stvrtok mam kontrolu...tak som zvedava co mi povie lekar...potom idem na dovolenku za dva tyzdne tak uvidime ako to bude dalej pokracovat..malo sa bojim no velmi dufam, ze z toho cosi bude...uz by aj bolo na case po vsetkom tom co sme si presli...