Tabletky Esmya
Ahojte. Máte niektorá skúsenosti s tabletkami Esmya ?.Resp.užíva ich už (keďže sú nové na SK) niektorá z vás a ako to na nich vplýva?
@tamimacko ahhooj, ako čítam Tvoje príspevky..tak podobne som na tom aj ja, aj vekom, aj problémom a včera som musela už vyhľadať gyn. pohotovosť, keďže môj gyn. mal dovolenku...tak ma prijal primár..ktorý rozprával niečo o kyretáži...môj gyn. mi tiež odporučil dr. Bielika v BB, mám hrozný strach a to podbruško sa mi zdá, že nejak rýchlo rastie, možno pracuje aj podvedomie☹
ahojte dievcata. v skratke moja skusenost s esmyou... poskodila mi pecen som po pecenovych testoch, zhrubnuta cela stena maternice,nemenstruujem uz 4 mesiace. po konzultacii u doc. Bielika, mam stanovenu novu diagnozu, ziadny myom ,ale adenomyoza. bud sa mylili dvaja lekari, alebo sa myli jeden ? neviem. operacia ma ale nemynie. odporucam, viac nazorov od roznych lekarov, kym pojdete pod noze. ☹
Aj ja Vás znovu zdravím dievčatá,
v pondelok nastupujem do nemocnice na myomektómiu (odstránenie myómu) to v tom lepšom prípade. V tom horšom to možno bude aj odstránenie maternice, ale všetko ukáže až operácia. Už sa nedá nič robiť, myóm mi po liečbe esmyou narástol namiesto toho aby sa zmenšil a už má "nadštandartné" rozmery takmer 11 cm priemer. Bojím sa asi ako každá z Vás, ale budem v konečnom dôsledku rada, keď sa ho zbavím, tak mi prosím držte palčeky, budem to asi potrebovať.
@noemi0311 Ahoj.Držím palečky,at operace dopadne dobře.Pak se určitě ozvi,Já nastupuji v úterý také na operaci.M.
@saxana15 ☹ To je divné.At ti to dobře dopadne,Zkus ještě nějakého jiného lékaře.Na mudr Bielika jsem slyšela samu chválu.Držím palečky.
😉 no ja som pila ked som chcela otehotniet alchemilku a caj od mOJZISOVEJ... 😉 ja verim ze caje pomahaju...mam to osvedcene 😉 takze cajikuj...a urinoterapia...nooo za pokus to stoji...v januari uvidis...ze ako...myomy sa zmenšovať velmi nezvykli len napr.po porode ked ti rapidne klesnu hormonu a myom akoby zacal hladovať...ale hlavne je aby nerastli a ostali neaktivne...uz aj ja sa musim dokopat na preventivku...aj ked mam trosku strach...ako to bude vyzerať 😖
Ahojte dievčatá,
tak som už doma, mám za sebou lapartomickú myomektómiu. Myóm je fuč, bol fakt obrovský, takmer 11 cm. Pokiaľ máte nejaké otázky kľudne napíšte, určite odpoviem, ale dnes už nie, som prišla po 8 dňoch domov z nemcnice a som dosť unavená, ubolená a nevyspatá. Pa
@noemi0311 Ahoj.Tak to je super.jsem ráda,že ti to dopadlo dobře.Já nastupuji zítra a ve středu jdu na operaci.Tak se modlím,aby také dopadlo dobře.Měj se hezky a přeji brzské uzdravení.M.
Chcem sa pýtať, či tu niektorá z Vám má za sebou laparotomickú myomektómiu, odstránenie subserózneho myómu z maternice rezom cez podbruško. Ak áno, prosím napíš mi.
Ahojky děvčata.Tak se také ozývám.Ve středu mě operovali.Podařilo se odstranit ten hnusný myom laparoskopicky a byl 9 cm a vážil skoro půl kila.Jsem ráda,že ho mám pryč.M.
Ahoj dievcata,
mam myom a moja zenska mi tiez predpisala liek Esmyu. Chcem sa vas vsak opytat, kedy resp.v akom case ste to zacali uzivat ? V letaku sa pise, ze na zaciatku menstr. cyklu, cize ked mi zacne menzes mam si dat v ten den prvu tabletku ? Ja som totiz moju doktorku asi zle pochopila, bolo to uz pred mesiacom co mi to predpisala a kazala mi prist o mesiac na kontrolu. Bola som vtedy u nej akurat po skonceni menzesu. A v tom letaku ma to zmiatlo ze sa to ma uzivat na zaciatku cyklu. Asi som to dokaslala, prosim poradte mi. Velmi pekne vopred dakujem 😉
@lucy887 Ahoj.Já jsem začala užívat na začátku menses,ale pokud si začala jinak,tak se asi nic nestalo.Na kontrolu jsem šla také po měsíci užívání Esmye.
Ahoj dievcata. Tiez mam myom. Pred rokom na prev.prehliadke mal 1cm. Nikto tomu nevenoval pozornost. Nemala som zatial ziadne tazkosti. V poslednom case mam bolestivu memstruaciu. A nedari sa nam otehotniet uz dlhsi cas. Pocas mojoch dni krvacam len slabo.Chcem sa opytat ake tazkosti ste mali?
http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda, skúste prírodné riešenie zdravotných problémov

@lauritkapri kazdej otazke je vpravo dole policko "odpovedet", tam kliknes a zobrazi sa odpoved, v podstate radi kazdej to iste teda cistiaci (asi detoxikacny) caj a zenske caje, a tie vraj miesa pre kazdu zvlast na jej konkretny problem, neviem co je na tom pravda... ale klikni hore na "kniha vylecenych pacientu" znie to cele velmi presvedcivo, len nikde nie je cena za tie caje, vraj mu treba zavolat a dohodnut sa na konkretnych veciach. Neviem co si o tom mysliet...