icon

Tabletky na oddialenie menštruácie

11. máj 2023

Pekný deň ženy, o 2 týždne mam svadbu a akurát na svadbu mi vychádza mendzes a keďže neviem si to predstaviť, aby som bola v svadobnych satach a chodila si menit tampon ,plus bolesti ...tak by som sa chcela opýtať či niekto ma skúsenosť s tabletkami norethisteron..chcela by som menštruáciu oddialiť tak o 3 dní...ako sa tie lieky majú užívať? Za gynekologickou nejdem,pretože u nás v lekárni mi ich dajú aj bez predpisu keďže cena je rovnaká ..ďakujem pekne 🙂

janai1
•
11. máj 2023

V ktorej lekárni len tak rozdávajú lieky bez predpisu?

maminatimka
•
11. máj 2023

Ako sa vola ta tabletka bez predpisu?

suzitok
•
11. máj 2023

@maminatimka vraj Norethisteron 😀

janai1
•
11. máj 2023

@maminatimka nijak, taka neexistuje... Ona píše ze v lekárni jej ich dajú aj keď nemá predpis od lekára

maminatimka
•
11. máj 2023

@suzitok bez predpisu? Mne to musela vždy vypisať...zaujímave..

autor
•
11. máj 2023

Panaboha jedna sa chytí a idú všetky? Toto vás trápi ze bez predpisu? Ja sa pýtam inú otázku a žiadna na to neodpovedala ,to fakt tu len viete do človeka rýpať? Odborníčky

maminatimka
•
11. máj 2023

Ano ja som používala tiež na oddialene...

janai1
•
11. máj 2023

Ja nerypem sa pýtam. Do takej lekárne si zájdem aj ja

suzitok
•
11. máj 2023

@maminatimka ja som tiež mala na predpis a samozrejme po zhodnotení zdravotného stavu a po vyšetrení

suzitok
•
11. máj 2023

Autorka - veď ti povedia v lekárni, kedy máš začať užívať a dokedy

adulka182
•
11. máj 2023

Užívala som ich, tam v letáku je napísané ako sa majú tusim že pár dni predtým ako ma ms začať a potom keď prestaneš ms príde, mne to pomohlo na dovolenku

maminatimka
•
11. máj 2023

A ja musim tiež toto zas riešiť lebo mi vychadza na dovču ☹ ale ja musím jej zavolať...začneš brat asi 3-4 dni pred menštr. každy deň rano večer a keď prestaneš brať tak mne na 2-3 deň už aj pride

maminatimka
•
11. máj 2023

Ale ja to už predlžujen mesiac vopred nue počas dovolenky...

autor
•
11. máj 2023

@maminatimka ďakujem pekneee za normálnu odpoveď 🩷 super bo som sa bála ze mi to celkovo dodrbe menštruáciu, bo konečne ju mam pravidelnú, tak snáď aj mne potom príde bez problémov..

suzitok
•
11. máj 2023

po vysadeni menzes príde hned, ale liek ti ho práveze rozhadze na dalsie mesiace, malokomu nabehne potom normalne, u mna to trvalo pol roka, ale mozno nebudes mat takuto skusenost

marcelmolnar
•
11. máj 2023

Ja som ich tiež mala keď sme išli ba dovolenku aj 2 krát a vez problémov daj si 3 dní pred dostanem menštruácie he tam aj návod každý deň užívať neviem ci presne 3 krát denne ale he to napísané v návode a lekárnička ti poradi

floki1994
•
11. máj 2023

Mne tiez mala prist na svadbu ale nechcela som si dodrbat cyklus nejakym chemicky bordelom a aj lekarka mi to neodporucala brat kedze sme chceli potom riesit babatko...nakoniec meskala aj tak kvoli stresu zo svadby...prisla 3 dni po svadbe ked zo mna starosti a stres opadli 😅

mima977
•
18. jan 2024

Ahojte, nemáte ich niektorá na predaj? rada odkúpim. Vďaka 🙂

autor
•
Odpoveď bola odstránená
•
mima977
•
31. jan 2024

dala som si predpísať u Dr.ale ďakujem 🙂

pictbridge
•
31. jan 2024

Ahoj. Zober si tabletky z lekárne ak máš možnosť a máš presne napísané v pribalovom ako začať užívať. Ja som ich užila pred operaciou ale žiaľ mala som 2 dní do menzes a mne nepomohli . Potom mi pichali injekciu na zastavenie menzesu. Myslím ze týždeň pred menzesom sa začínajú užívať 🙂

evulienkaslx
•
31. jan 2024

gynekolog mi predpísal Norethisteron, pekne mi oddialil menzes, dostala som to do 2 dni od vysadenia, potom sa mi dokonca spravidelnila, lebo som mala aj problemy s nepravidelnostou a silnym krvacanim

andreaspilova
•
5. máj 2024

@maminatimka dibry den,mozem sa este opytat,takze aj ked sa tue lieky uzivaju aj 3t.v kuse,je to v pohode?

maminatimka
•
5. máj 2024

@andreaspilova 3 tyždne je dosť vela na toby som chcela aj suhlas aj od mojej gynky, ona mi to ani nerada vypiše, ja som brala najviac tak tyžden 8 dní, no tento mesiac to bude až 10dní ☹

milka1979
•
Odpoveď bola odstránená
•