icon

Tampón v tele zabudnutý viac ako 3 týždne

27. okt 2021

Baby, stalo sa Vam niekedy nieco tak bizarne? 😩😩😩 Ja mam uz 3 tyzdne bolesti podbruska, hnedy vytok...na zajtra som objednana ku gynekologovi, netusila som, ci som prechladla alebo co...a dnes na zachode "porodim" tampon, ktory tam bol minimalne 3 tyzdne (od poslednej menstruacie). Tak toto sa mi este nestalo 🙏 len sa bojim, ci som si neublizila tym, ze to vo mne hnilo tak dlho😩 🙏

irusa
27. okt 2021

@21oktober s tampónom mohol byť, keď ho mala niekde hlboko...z kamarátky vypadol kondom po troch dňoch a vôbec im nechýbal, že ho dali a dole nezložili v tom zápale vášne

tosomja
27. okt 2021

@dzepeta samotný tampón necítiť, ale cudzie teleso v tele pri sexe a hlavne zápach tri týždne a nič s tým nerobiť. Tak neviem, či muž taký fajnšmeker, že mu to voňalo. 🤢🤮 A nevadil mu ani hnedý výtok. Ja keď pociťujem čo i len náznak svrbenia, už abstinujem v sexe, pri výroku so zápachom by som hneď išla k lekárovi.

banderaska29
27. okt 2021

Ahoj, tak ja Ťa chápem lebo mne sa toto stalo pred rokom.. narazil naň môj priateľ. počas sexu. že niečo mu tam "zavadzia"... no a potom som to preskúmala a vybrala ho. detto ako ty musel tam byť niečo cez 2 týždne. nechápala som - ako sa mi toto dokelu mohlo stať. mala som toho ale v práci veľa, stresové obdobie, ani som nevedela, že mám menzes.. neskutočne to zapáchalo. ja som to necítila počas malej potreby ani nijak, ale keď som ho vybrala.... uf . bola som u dr na kontrole, povedala som mu o tom. bral mi stery -všetko bolo ok.. 🙂 takže - keby sa mi to nestalo čudujem sa ale teraz už nesúdim

kristiii
27. okt 2021

Bože, tie čo jej píšete, že ho musela v sebe cítiť..čo by na ňom ako mala cítiť, šak to nie sú Venušine guličky. Každú chvíľu je tu téma typu, môj priateľ má malý penis, vôbec ho v sebe necítim, tak čo by mala cítiť pri jednom malom tampóne. Šnúrku možno zatlačil chlap pri sexe a hups, problém na svete.
Autorka, verím, že budeš ok, keď si prežila doteraz, bude už určite len lepšie.

autor
27. okt 2021

@dzepeta Dakujem za normalnu odpoved. Keby sa to stalo v stave opitosti, tak chapem. Ale nepijem vobec. A zapachajuci vytok mava zena bezne, citila som niektore dni, ze nie je nieco ok + hnedy vytok, preto som sa objednala k dr. Opakujem, nebol to hnilobny zapach, stale som ako obarena.z toho vsetkeho.
A tie, co ma urazate, mam diagnostikovanu obsedantno kompulzivnu poruchu, som prehnana cistotna. Cuch mam vyvinuty velmi dobre. Cize ak by som hnila, urcite by som necakal vyse tyzdna na vysetrenie. Proste bolo to ako bezny zapach, aky sprevadza hnedy vytok.

dzepeta
27. okt 2021

Nic ai z toho nerob. Niektore zeny rady tocia kino v hlave😁 co by bolo keby. A ako sa to mohlo. Ako to ze to tvoj muz necitil 😀🤦🏽‍♀️ A ine kraviny. Proste debata o tom uz nem zmysel😁 ty si sa z toho poucila a nabuduce si das vacsi pozor.

autor
27. okt 2021

@banderaska29 to som rada, ze si v poriadku 🙏 a dakujem aj za povzbudive slova. A vidis, ani si necitila hnilobny zapach. No my sme mali sex iba raz, to bolo hned po menstruacii, muz mi nepovedal nic 😩 takze to necitil. Ja mam proste tie bolesti podbruska, ten vytok zacal az pred tyzdnom a pol, tak som sa hned objednala. Tak dufam, ze dopadnem bez komplikacii ako ty ♥️🙏

21oktober
27. okt 2021

@irusa vieš čo neverím tomu , mám 5 pôrodov za sebou, vaginu teda ako mierne vráta a teda garantujem ti, že môj manžel ktorý je normálny priemerný chlap by to zacítil okamžite. Skús si vopchať tampon do seba ak tam máš ďalší tampón, ja to tam nevopchám a ako vravím vagínu nemám ako 20 tka. Ale to je jedno čo tomu verím ja alebo nie.

banderaska29
27. okt 2021

no keď som ho autorka vybrala, tak som skoro odpadla ako to smrdelo :( ale inak za bežných okolnotí vôbec.. ani na toalete. ani nijak ... a ano som ok 🙂 cytologia bola tiež ok. ♥ neboj sa, stane sa to - vidíš. aj mne sa to stalo čo som nechápala ako sa to môže stať žene 😀

autor
27. okt 2021

@kristiii velmi pekne za povzbudenie ♥️🤗

autor
27. okt 2021

@banderaska29 ako sa hovori: "Nikdy nehovor, NIKDY".
Som rada, ze si v poriadku 🤗
Ja len nechapem, ako je mozne, ze som ho nevytlacila von skor a tak dlho tam drzal 😩

banderaska29
27. okt 2021

@21oktober no ono, ten tampon časom navlhne, zdeformuje sa.. skús ho ponoriŤ do vody a chová sa ako vata. je pravda že keď ho zavedieš čerstvý a vvyberieš po cca 3 hodinách tak drží tvar. ale po 3 týždnoch sa prisposobí prostrediu, narastie a kvázi sa niekde skrčí a usadí. môj partner ho cítil pri sexe, ale on je moc obdarený takže chvála bohu zato, lebo inak by som ho tam mala do neviem kedy 😀 lenže keď som ho napriklad ja potom vybrala, tak bol ako kvázi placka. nebol to tampon svojho tvaru :( dokelu fakt nechápem ani ja ako sa to aj mne mohlo stať ešte aj teraz ma trasie keď si to predstavim

irusa
27. okt 2021

@21oktober ako neviem prečo to píšeš mne..nepochopila som

21oktober
27. okt 2021

@banderaska29 može navlhnut , zdeformovať sa a aj prehniť , ak ona nemá vráta a jej muž penis ako kolibrík , tak je to pre mňa scifi. Priemerná dĺžka vaginy je okolo 10 cm, ak tam je niečo čo tam nepatrí , tak sa to cíti . Muži bežne citia aj zle zavedené teliesko .

21oktober
27. okt 2021

@irusa no lebo ty si písala mne.
@21oktober s tampónom mohol byť, keď ho mala niekde hlboko...z kamarátky vypadol kondom po troch dňoch a vôbec im nechýbal, že ho dali a dole nezložili v tom zápale vášne

irusa
27. okt 2021

@21oktober len ja mám na to rovnaký názor ako ty ..tak trošku vytrhnuté z kontextu

21oktober
27. okt 2021

V každom prípade , pre mňa osobne je to neuveriteľné .

autor
27. okt 2021

@tosomja neskor pisem, ze sex sme mali tesne po menstruacii, vtedy som mala iba bolesti v podbrusku, co som pripisala prechladnutiu. Vytok zacal po tyzdni. Sme normalni, cistotni ludia.
Ako mozes precitat @banderska29, tiez mala podobny problem a necitila smrad.
Nebudem sa uz obhajovat, nie som ziadna humusacka, je mi to jedno, co si myslite
Hlavne sa bojim o seba, nech som v poriadku. 🙏
Pekny den

21oktober
27. okt 2021

@irusa tak sa ospravedlňujem , ale pochopila som to trocha inak .

ladyvi
27. okt 2021

Jejda, necitaj tu tie premudrele zeny, ktorym sa to v zivote nestalo. Mne sa stalo, ze som si zaviedla 2 tie uplne mini po sebe a ten druhy vo mne ostal. Nejak som sa zamyslela, bola v tom, ze som ho uz vytiahla. Prisla som na to az vecer, lebo mi to tak prebehlo hlavou. A ozaj som ho mala v sebe. A nie som ani spinavec, ani pribrzdena, ani socka, ani nemam IQ 50, proste som v roztrzitosti spravila blbost. Tak nerozumiem tym komentarom, normalne sa take veci stavaju. A pre gyndosa je to jedno, boze ved ti doktori vyberaju take veci z kadejakych dier, ze nejaky zabudnuty tampon ich nerozhodi...

nttnnt
27. okt 2021

migaj na pohotovost nech ti nasadia okamzite antibiotika kym ti nevyletia horucky na 40..omg sak uz mohlo byt po tebe s prepacenim..nepochopim inac ved to musel byt smrad na kilometer

ladyvi
27. okt 2021

Mna by tak zaujimalo, ze kolke z tych mudrlantiek si pred zavadzanim kazdeho tamponu poctivo umyvaju ruky 😜

nevenka
27. okt 2021

@pininka1 presne, aj mbe to vadi a vzdy o nom viem. Ale ja som po 3 porodoch a mne okrem OB vsetky vyliezaju aj same. 😅

nevenka
27. okt 2021

@ladyvi ja

irusa
27. okt 2021

@ladyvi ja ale nepoužívam tampóny...a zvyknem si umývať ruky aj po 😉

ndrag
27. okt 2021

ufff, toto je moja nocna mora, ze zabudnem a presne toto sa mi stane 🤐. Drzim palce nech sa vsetko da do poriadku.

banderaska29
27. okt 2021

@21oktober tak vidíš, nie nadarmo je aj žáner sci-fi na svete 😀 mne sa to stalo, mali sme dokonca sex aj pred tým ako ho zacítil a predtým necítil nič a to je môj chlap fakt že fakt obdarený-ani on to nechápal že predtým ho necítil. nesúď - nech to je akokoľvek neuveriteľné. mne sa to fakt stalo a fakt som to nevedela, netušila, necítila.. a nie nemám vagínu ako vráta, hoci som rodila 2 deti prirodzene mám ju dosť úzku 😀

thereisabear
27. okt 2021

Tiež som nechápala, ako sa to môže stať, kým sa mi to tiež nestalo. Ale teda prišla som na to asi po 3-4 dňoch, aj to už bolo hrozné. Inak mne sa to podľa mňa stalo tak, že som nezabudla ten posledný, ale predposledný a tým posledným sa posunul ďalej 🙄

nwnw
27. okt 2021

Toto sa zle aj cita. Ja som zabudla iba raz tampon od vecera do rana 😩 asi 14h. Presne ked deti teploty a kojis aj po stojacky v sprche, aby klesla horucka.
Snad budes v poriadku.

zafir01
27. okt 2021

@klarissa25 tak veru ver.. Ani ja som neverila. Poznám však osobne 2 ženy, obe vš vzdelanie, pracujúce na vyšších postoch v strese. Pri babskych debatách pri vine to akosi z oboch vyšlo von. Tiež tak er mesuac v sebe. Nechápali sme ostatné ženy, že to necítili. Ani pri sexe ani celkovo... Ale divnejsie by bolo, keby o takej veci klamali, čomu neverím. Takže asi áno, star sa môže a zrejme čím taneprazdnenejsua žena a hektickejsi život, tym vyššia šanca