icon

Tampón v tele zabudnutý viac ako 3 týždne

27. okt 2021

Baby, stalo sa Vam niekedy nieco tak bizarne? 😩😩😩 Ja mam uz 3 tyzdne bolesti podbruska, hnedy vytok...na zajtra som objednana ku gynekologovi, netusila som, ci som prechladla alebo co...a dnes na zachode "porodim" tampon, ktory tam bol minimalne 3 tyzdne (od poslednej menstruacie). Tak toto sa mi este nestalo 🙏 len sa bojim, ci som si neublizila tym, ze to vo mne hnilo tak dlho😩 🙏

Strana
z3
hennyinnsbruck
27. okt 2021

Ja som tiez raz nevedela ci som ho vybrala🙄davam so snurkou dnu , mam mini tampony takze ho necitit tak som sa v sebe smatrala a hopla niekde „pri zaludku“ bol az🙄🤣🤣🤣🤣

Autorka spomen to isto lekarke👍👍neboj bude dobre

simca06022011
27. okt 2021

Tampon citit uz ked ho ma zena aj 12h v sebe... kde to este 3t... mne sa stavalo, ze som ho mavam dlhsie, spavam s nim atd a ked som mala slabu menstruaciu "nepytal vymenu" a teda podla mna to citit. Aj na konci, ked konci ms... VEd ten vytok, cikanie... vsetko sa na tom zachytava, samo ho zacne taky vlhky vytlacat von na wcku+ sex? ako skusala som za mladi sex (mladost pochabost :D) s tamponom a teda sakra dobre to citit, ked sa posunie hlbsie... takze celkom nerozumiem co sa tu mohlo stat.
Nuz ale k problemu: urcite to spomen lekarke , mozno by nebolo odveci dat zobrat vyter na bakterianu inf, preliecit to 🙂

oblecenie99
27. okt 2021

Nikdy sa mi to našťastie nestalo, ale viem si predstaviť, že sa to stať môže. Co sa týka pocitov, no ja som tampon v živote necítila 🤷‍♀️ keď je zavedený správne, tak nemá ako prekážať.

didi2102
27. okt 2021

Síce od veci ale kamarátke nechali po pôrode dnu tampón keď ju šili,ona o tom nevedela až po týždni to zistila lebo jej bolo zle,čiže všeličo je možné

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
Autor odpoveď zmazal
poppy_00
27. okt 2021

@dzepeta mne sa to tiez nastastie nestalo, ale tiez mna prekvapuju reakcie bab, ze ved musela citit, ze ma v sebe tampon..baby vy citite,ze mate v sebe tampon? Ja pouzivam tampony roky a teda nikdy ani neviem,ze ho mam a myslim si, ze by to ani nemalo byt citit nie? Ved to musi byt potom pre vas nepohodlne

poppy_00
27. okt 2021

@21oktober a preco myslis, ze by ho musel partner citit? Poviem to na hulvata, ale chlapi su rozne obdareny a pokial tampon bol klasicky, co nieje zas tak vela a partnee nebol cernoch, tak tam moze byt este velka vola..a este mozno aj baby mozu byt rozne "hlboke" 😂🤷

gina17
27. okt 2021

Ahoj, baby Ti síce neveria, ale stalo sa mi to isté. Aj sex sme mali a bola som riadne cítiť, úplne som bola zúfalá, nevedela som, čo sa deje. Až po čase, keď som išla na záchod mi vyliezla šnúrka, skoro som odpadla. Mala som ho zabudnutý asi týždeň.

marlent
27. okt 2021

Mne sa stali detto ale "len" 3 dni

simca06022011
27. okt 2021

@poppy_00 neboj, keby si ho mala 12h+ tak by si vedela 🙂 ja s nimi aj spavam a vsetko a kolkokrat ked rano nestiham ani zit, tak lietam s nim aj rano este hodnu chvilu a potom okrem super pocitu, zacne palit, zavadzat a ak je nasiaknut, alebo idem cikat, tak su tam dalsie "prijemne pocity". Zabudnut sa to da urcite.. ak niekto ako tu citam, napr. dava dnu aj snurka, tak ok, neciti.
A k sexu... to hadam nemyslis vazne :D obdareny? az tak rozne hlboke nie sme, ze by sme dali 30cm bez toho aby sme si vsimli :D uz ten tampn by ten chlap musel zatlacit dnu... pripadne by to musel byt nejaky 5cm gasparko a teda zase aj nasi slovenski junaci su obdareni viac ;) Tu v tomto pripade, bol sex dost neskoro cize ten tampon uz mohol byt uplne rozmoceny a kadejaky rozpadnuty, nemuseli to citit. Stastie ze vyliezol von ten tampon 🙂

tianna
27. okt 2021

@21oktober 3 týždne nič? Nie každý má sex viackrát týždenne 😄 ja by som ho v niektorých obdobiach mohla mať v sebe (tampón) aj 4 mesiace bez povšimnutia.. 😂

tianna
27. okt 2021

@poppy_00 jasné, ja cítim a preto ani nepoužívam.. mala som niekoľkokrát, pred pôrodom ešte, po takisto, rôzne veľkosti a teda zavadzal vždy 😖🤐

marianarem
27. okt 2021

Ja by som to brala z tej lepsej stranky...zabudla si na nieco taketo - mozno sa ti uz lepsi to OCD 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
pininka1
28. okt 2021

@nevenka ja som tiez po troch porodoch, ale cisarskych, takze moj gynekolog stale zhodnoti ze som zospodu ako panna 😂😂.

bilancia
28. okt 2021

preboha, to je velmi nebezpecne podla mna, tampony uz vobec nenosim, ked som si v mladom veku raz zabudla na cca 48 hodin a zrazu mi prislo extremne zle, 40tky teploty , uplne som bluznila ,nastastie som nasla na vecku zabudnuty /zabludeny tampon a ked som ho vybrala do par minut som bola zas v normale , odvtedy tampony nikdy

poppy_00
29. okt 2021

@simca06022011 no k tomu sexu som to myslela tak, ze ked bol ten tampon rozmoceny a stlaceny, co vraj aj bol a chlap neni uplne obdareny, tak to nemusel citit 😂

poppy_00
29. okt 2021

@tianna to som nevedela, to musi byt neprijemne..ja pouzivam tie stredne uz roky a ani neviem, ze by som v sebe nieco mala..davas ho dost hlboko?

tianna
29. okt 2021

@poppy_00 áno, najhlbšie ako ide a zavadzia aj ten najmenší 😁 a pri vyťahovaní tak hnusný pocit akoby mi aj sliznicu trhalo brrr 😖🥴😂

autor
29. okt 2021

@bilancia
Dievcata, dakujem za mile a povzbudzujuce slova. Vcera som bola u dr., vyzera, ze vsetko je ok podla sona, urobila aj vytery. Preistotu mi nasadila atb na 3 dni.
A teda pre tie mudre, ako sa to mohlo stat...ta dr. je mladucka a teda vobec ale vobec nebola ani prekvapena, ani pohorsena...udajne, je to bezne a takych pripadov mavaju dost. Cize nebola som ojedinely pripad.

irusa
29. okt 2021

Ja nie som pohorsena...tiež som bola svedkom ako jedna pani hltla spodnou časťou tela tampón a prišla ho dať vybrať na druhý deň..skôr ma zaráža,že za tri týždne si na to neprišla....

autor
29. okt 2021

@irusa tak ver mi, ze to som aj ja zarazena, lebo nechapem doteraz ako sa tam "drzal" tak dlho.

irusa
29. okt 2021

Ale tak nakoniec to má šťastný koniec a v budúcnosti si určite dáš lepší pozor 😊

shawlin
22. nov 2024

Ako to dopadlo? Bola si na vysetrenie?

andrea101112
22. nov 2024

@shawlin Ano. Bola.. Pise to 4 spravy vyssie..

Strana
z3