icon

Tmavý výtok namiesto menštruácie

bejbytinks
27. mar 2021

Ahojte žienky,chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosť s cca 10 dňovým miernym špinením ktoré je tmavohnedej až červeno čiernej farby,menštruáciu nemávam pravidelnú ale už som ju nedostala dlhšie než kedykoľvek predtým a miesto toho prišlo toto špinenie ktoré trvá už vyše týždňa...jedná sa naozaj o mierne špinenie ale ešte nikdy sa mi to nestalo...keď som mala cystu tiež som mala dlhú menštruáciu ale práveže príliš silnú takto slabé krvácanie som ešte nezažila s výnimkou jedného razu ktoré trvalo ale podstatne kratšie a prv bola do ružova...tento výtok je vyslovene tmavý....a áno,určite najlepšie povie lekár ale keďže som si myslela že sa z toho vykľuje menštruácia neriešila som to nejak a potom som dostala angínu takže do uzdravenia by som pre istotu ani k doktorovi ísť nemala aby som neohrozila iné mamičky.

marpel
27. mar 2021

@bejbytinks nemohlo by to byt tehotenstvo?

bejbytinks
autor
27. mar 2021

@marpel teoreticky mohlo,tiež ma to napadlo ale príznaky nemám snáď žiadne okrem tých ktoré mám už dlhodobo,teda žalúdočné problémy napríklad...ale ja neviem,nepočula som ešte o výtoku s prímesou krvi ktorý trvá tak dlho a bolo by z toho dieťatko...tak 3-4 dni možno ale viac než týždeň?

marpel
27. mar 2021

@bejbytinks ťažko povedať. 🤷🏻‍♀️ Sú rôzne tehotenstva. Niekto nešpinili vôbec, niekto takmer cely čas, niekto s prestávkami. 🤷🏻‍♀️
Ale nemusí ist vôbec o tehotenstvo.

veronikaa006
27. mar 2021

@bejbytinks ahoj, ja som dostala 2 dní pred očakávanou menštruáciou tiež takého hnedé špinenie a som tehu no mám hematóm a preto to hnedé špinenie. Bola som aj v nemocnici lebo som po týždni hnedého špinenia začala krvácať, teraz som doma to špinenie stále pokračuje. To hnedé špinenie je vlastne z toho hematomu ktorý sa vyplavuje. Musím len ležať a beriem lieky na udržanie tehotenstva, proti krvácaniu a na posilnenie ciev. Určite si urob test a keď bude pozitívny choď ku gynekologičke.

veronikaa006
27. mar 2021

@bejbytinks alebo keď si chorá tak jej aspoň zavolaj a poraď sa s ňou.

gaudi90
27. mar 2021

Ahojte , ja mam tiež teraz taky problem sbažíme sa o babo len po neúspešných anovulačnych cykloch lekar nasadil Clostylbegit od ovulácie mam tlaky v podbrušku a neskutocne citlivé bradavky..dnes uz mi 5 DC mešká no včera sem tam ma v podbrušku pichlo bolestivo a mam slabohnede špinenie.. môže to byt tehotenstvo ale aj nemusi

ivka21
27. mar 2021

Ja som tak mala teraz pri druhom týždeň hnedý výtok ešte pred MS a týždeň krv ale len trosku šla také špinenie, šla som k doktorke že sa mi nevie rozbehnúť ms dala mi vyvolávacku a z krvných testov tehotná ❤️

rbandiova
15. okt 2023

@bejbytinks zdravim chcela aby som sa vas opytam , ako to dopadlo prave aja to tak mam este v zivote sa mi to nestalo :/

leameleg
18. okt 2023

@rbandiova ahoj ja momentálne mám problém ze už 10den mam MS... neviem prečo dnes idem k dr. Som zvedavá co mi povie

rbandiova
18. okt 2023

@leameleg ahoj a robila si si test? Ja som bola dnes u doktora ...

leameleg
18. okt 2023

@rbandiova hoj nerobila. Ale bola som dnes u lekára. Tehu nie som ale našiel mi krvavú cystu

rbandiova
18. okt 2023

@leameleg aj mne zrasty 😔citim sa strašne zle , dal ti niejaku liečbu?

leameleg
20. okt 2023

@rbandiova ahoj tak dal.mi 2x injekciu . V piatok budúci týždeň idem na kontrolu a uvidí sa čo ďalej. Je to na porazenie

rbandiova
21. okt 2023

@leameleg ahoj tak tebe aspon injekcie mne len na upravenie cyklu.. duphason (

leameleg
21. okt 2023

@rbandiova je to zaujímavé ozaj.. a nepovedali ,že čo potom?

rbandiova
21. okt 2023

@leameleg že uvidi a potom laparoskopia prefuj vaječnikov :(

leameleg
22. okt 2023

@rbandiova fu som zvedava co to bude určite mi napíš potom. Budem ti držať palce

sonickasvatosova
30. apr 2025

Ahojte babulky mam takú otázočku na vás mala som dostať menstruaciu minulý týždeň v stredu nikde nič ani stopy až do pondelka kde som začala najprv jemne splniť potom to prešlo do hnedého výtoku ktorý po 5 hodinách prestal a od vtedy ani tuk test som si robila ale bol negativny, a dnes co som si robila je tam iba duch. Stretli ste sa niektorá s takým dacím, ďakujem