Trápi ma nespavosť - imsomnia
Ahojte ...tak zakladam dalsiu diskusiu ..tentokrat ma zacala trapit nespavost ..uz asi mesiac ...dva tyzdne a nieco beriem tabletky calmaben najskor neucinkovali vobec teraz trosku zaberaju ale ako nahle vysadim tak zase nespim ..s prirodneho som vyskusala sedativ pc,valeriu ..a vlastne dost toho co je doatupne ale nic s toho nezabera mmsom s toho zufala chodim aj na akupunkturu ..ale uz stracam nadej ..velmi ma zacali boliet cele ruky tym asi ze dobre nespim a telo si nevie oddychnut ..je to masaker ..bez lieku nezaspim ani na minutu ..cez den sa tiez neda ...jednoducho lahnem a som stale hore ..telo nevie vypnut a pritom na nic nemyslim ..chcela by som ist eate neurologovi ..ak ste niektora malo aj vy take trapenie a nieco Vam pomohlo dajte vediet ..velmi pekne dakujem
@kittykat22 asi aj ja budem potrebovať
@hermiona29 ahoj ako si vyriešila problém s nespavosťou?
@kittykat22 teraz spíte už dobre?
@lea02 ahoj, spim krasne 🙂 som bez liekov 8 mesiacov 🙂
Uprava: ja som nakoniec musela na lieky, pretoze som nespala az do roku 2021 a odpadla som v MHD. Bola som rok na liekoch aby som sa naucila spat.

Zdravím všetkých nespávačov, chcel by som sa podeliť s mojou skúsenosťou, ktorú som mal. Asi 3 roky som trpel chronickou nespavosťou, nebol u mňa problém aj celý týždeň nespať. Najskôr som to neriešil, ale keď už som bol na dne svojích síl, rozhodol som sa vyhľadať odbornú pomoc. Tak som navštívil psychiatra, ten ma liečil klasickým spôsobom antidepresíva /trittico, mirtazen/, keď ani to ma neuspalo, tak pridal hypnotika /sanval, stilnox, atď.../. Lieky ma sice uspali, ale dlhodobé uživanie sa neodporúča a tak som ich užival asi rok. Nespavosť sa vôbec nelepšila. Tak som sa raz sťažoval svojmu blízkemu, aké mám problémy a ten mi poradil, že je prútikár a že mi vyskúša pomerať v dome geopatogénne zóny a tak aj spravil. Po zameraný GPZ zistil, že mi idú po celom dome a hlavne v spálni nad hlavou. Doporučil mi odborníka na GPZ, ktorý ich dokáže pomocou tieniča GPZ odstrániť. Tak som si ho pozval domov všetko ešte raz pomeral, umiestnil tienič GPZ a odvtedy všetky problémy zo spánkom a iné zdravotné problémy skončili. Keby som to nezažil na vlastnej koži, neveril by som! Odporúčam aj takúto možnosť zvážiť. Pekný deň.