icon

Nespavosť v poslednom trimestri

7. máj 2025

Trápi niekoho z Vás nespavosť? Som 32tt, v noci som minimálne 10x hore, neviem sa uložiť, prehadzujem sa, mám pocit že vôbec nespím. Mám obavy aby som to psychicky zvládla.

viktoria1751
•
7. máj 2025

Vyspí sa kým môžeš keď porodis veľmi spať už nebudeš 😁😁

andrea014jjj
•
7. máj 2025

Áno mňa trápi nespavosť už od cca 18 týždňa, raz je to lepšie, a normálne sa vyspím a potom mam aj 3 noci za sebou také ze skoro vôbec nespím 🤷‍♀️ bohužiaľ skúšala som vsetko nič nepomohlo, proste sú hormonálne zmeny a nejak sa s tým nedá veľa narobiť....

nin12345
•
7. máj 2025

Mne sa tiež nedalo spavat a všetci mi hovorili že vyspí sa kým môžeš oddýchni si a neviem čo. Nešlo to. Úplne ľahký spánok a budila som sa neustále. Raz mi bolo nepohodlné, potom sa napiť, potom cikať, potom ma nohy začali bolieť alebo bok alebo ma v bruchu bolelo no hrôza.🤣 Myslím že s tým nespravis nič

majlo1234
•
7. máj 2025

Vydrz, po porode to bude lepsie-myslim z toho hladiska, ze sa ti bude dat aj chciet normalne spat. Aj j som to tak mala, hroza…sto krat lepsie vstavat v noci k decku, ako sa nemoct vyspat. Neboj, zvldnes

xxxka
•
10. máj 2025

Ahoj mám to podobne. 😅 to je asi také bežné - človeka už všetko tlačí, bolí, potom 3x cikat, potom zas napiť atd. Niekedy to prehadzovanie v noci vzdám a idem si napr upratať riady a ľahnúť si do obývačky k telke a tam už opäť zaspím. Ale reálne som hore v noci niekedy aj 3-4 hodiny. Ale väčšinou mi pomôže, keď nemôžem spat, tak sa do toho nenútiť, ísť si ozaj niečo porobiť (kľudne aj navariť) a po tej hodinke, dvoch si zase ľahnúť a spat 🙂
Inak super sú také rady že vyspi sa kym môžeš 🫣 veď práve o to ide. Že nemôžeš… 😅 (to keď mi niekto povie už som alergická)