Nespavosť v poslednom trimestri

7. máj 2025

Trápi niekoho z Vás nespavosť? Som 32tt, v noci som minimálne 10x hore, neviem sa uložiť, prehadzujem sa, mám pocit že vôbec nespím. Mám obavy aby som to psychicky zvládla.

viktoria1751
7. máj 2025

Vyspí sa kým môžeš keď porodis veľmi spať už nebudeš 😁😁

andrea014jjj
7. máj 2025

Áno mňa trápi nespavosť už od cca 18 týždňa, raz je to lepšie, a normálne sa vyspím a potom mam aj 3 noci za sebou také ze skoro vôbec nespím 🤷‍♀️ bohužiaľ skúšala som vsetko nič nepomohlo, proste sú hormonálne zmeny a nejak sa s tým nedá veľa narobiť....

nin12345
7. máj 2025

Mne sa tiež nedalo spavat a všetci mi hovorili že vyspí sa kým môžeš oddýchni si a neviem čo. Nešlo to. Úplne ľahký spánok a budila som sa neustále. Raz mi bolo nepohodlné, potom sa napiť, potom cikať, potom ma nohy začali bolieť alebo bok alebo ma v bruchu bolelo no hrôza.🤣 Myslím že s tým nespravis nič

majlo1234
7. máj 2025

Vydrz, po porode to bude lepsie-myslim z toho hladiska, ze sa ti bude dat aj chciet normalne spat. Aj j som to tak mala, hroza…sto krat lepsie vstavat v noci k decku, ako sa nemoct vyspat. Neboj, zvldnes

xxxka
10. máj 2025

Ahoj mám to podobne. 😅 to je asi také bežné - človeka už všetko tlačí, bolí, potom 3x cikat, potom zas napiť atd. Niekedy to prehadzovanie v noci vzdám a idem si napr upratať riady a ľahnúť si do obývačky k telke a tam už opäť zaspím. Ale reálne som hore v noci niekedy aj 3-4 hodiny. Ale väčšinou mi pomôže, keď nemôžem spat, tak sa do toho nenútiť, ísť si ozaj niečo porobiť (kľudne aj navariť) a po tej hodinke, dvoch si zase ľahnúť a spat 🙂
Inak super sú také rady že vyspi sa kym môžeš 🫣 veď práve o to ide. Že nemôžeš… 😅 (to keď mi niekto povie už som alergická)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre