icon

Turistika počas menštruácie: Ako na to bez obáv?

16. jan 2025

Kočky v sobotu máme ísť na takú menšiu turistiku ako skupinka aj s deťmi len mám dostať menzes piatok-sobota. Ten prvý deň nemávam nejaké silné skôr ten druhý,tretí. Nejako moc tampony nepreferujem, no tu asi iná možnosť nebude, lebo vložka mi to asi neudrží, či? No a moja obava č.1 je či to nejako nemôže prilákať medvede 😅

nattyond
16. jan 2025

Ja mám presne na takéto prípady menštruačné nohavičky, keďže som neprišla na chuť ich nosiť počas menštruácie 😀 ale ako poistka sú super

autor
16. jan 2025

@nattyond aj to mi napadlo, ale ak dostanem zajtra v sobotu už budem mať ten druhý deň čiže budú už silnejšie a tam neviem či je to ok s nohavičkami alebo s vložkou 🙈 ale hlavne tie medvede ma desia 😅🙈

lulu0123
16. jan 2025

Tampon plus menstruacne nohavicky by som dala.Na kolko hodin idete?

angelous1991
16. jan 2025

Medvede v zime spia vari . Teda by aspoň mali a keď idete skupina a budete o sebe dávať vedieť tak zver sa vám vyhne . A čo sa týka ms .., najhrubší tampón vymeniť tesne pred výstupom , plus menštruačné nohavičky a mala by si to zvládnuť .

horskaholka
16. jan 2025

Medveďa? 😂 Možno jeleňa v ruji, ale medveďa? 🙈😂 Ja teda behám po horách kade tade aj počas menzesu a toto ma nenapadlo 😂 neboj nič neprilákaš.

stellarstar
16. jan 2025

A čo prosím ma medveď spoločné s tvojou ms??

michaela329
16. jan 2025

Viac by som sa bála jeleňa alebo kamzika v ruji 😏 Medveďa isto nie. Kombinujem obvykle veľkú vložku a menštruačne nohavičky - kedysi miesto vložky tampóny.

autor
16. jan 2025

@stellarstar @horskaholka Veď ja reku že keď zacíti krv či ho to nepriláka 😅 a hádam jelene teraz ruju nemajú 🙈
@angelous1991 mali by spať ale nedávno som videla také video kde sa pekne hrali v snehu a užívali si zimné radovánky 🐻
@michaela329 no ja som tiež skôr vložková,tampóny mi moc nerobia dobre. Tak verím že táto kombinácia by to mohla udržať.

stellarstar
16. jan 2025

Tak by ptm ženy ani v zoo nesmeli pracovať 🙈

viky7
17. jan 2025

ja som tiez pouzivala tampon a menstruacne nohavicky... samotne nohavicky vela vydrzia ... a tampon tiez dost odchyti... pred par mesiacmi som sa konecne odhodlala vyskusat kalisok ... a ten je super ... na rozdiel od tamponov nemam pocit, ze v sebe nieco mam... a pouzivam ho tiez s nohavickami....