Upraví sa mi užívaním antikoncepcie pravidelnosť menzesu?
Prosím poraďte
@lenka181818 ze to je bordel ktory by som uz nikdy do svojho tela dobrovolne nedala...
Nie, neupravi, pretoze to krvacanie pri uzivani antikoncepcie nema s menstruaciou nic spolocne.
mne antikoncepcia narusila endokrinny system, svagrina sa nou dzgala 7 rokov, zrazu ked chcela otehotniet tak nemohla....je to s instvo,ktore ti narusa prirodzene fungovanie organizmu
V podstate mi ju nanutila byvala gynekologicka na nepravidelny cyklus, bola som mlada nemala som ine info a verila som jej tak som to brala vyse 2roky... povedala ze nic ine mi nepomoze, mala som anemiu stacilo mi toto zistit a nemusela som to brat ale to som zistila neskoro....
Mala som 2 druhy, lebo z prvej mi bolo strasne zle, hormony uplne mimo, padali mi vlasy, z druhej som ,,len,, pribrala 9kg zavodnena strasne, celulitida otrasna doteraz sa toho este zbavujem... co je ale najhorsie mala som potom obrovsky problem otehotniet...
ako baby pisu, krvacas sice pravidelne ale s menstruaciou to nema nic spolocne...
Telo ani cyklus sa neda naprogramovat, zisti pricinu nepravidelneho cyklu, ak si mlada tak sa ti to mozno este upravi aj same...
Mne to pomohlo, jedine vtedy som mala pravidelnú ms. Ale tiež som to nechcela brať celý život a a vlastne už ani nemôžem, takže sa musím zmieriť s tým že kým budem mať menzes bude nepravidelny

Upravit upravis... ale za aku cenu...
radsej by som zistovala pricinu nepravidelnosti