Utrogestan a špinenie

lula3108
5. okt 2021

Ahojte, lekar mi kvoli uprave MS a pripadnej ochrany plodu keby sa zadarilo nasadil utrogestan. Mam brat od 15 dna cyklu do 25 dna, potom vysadit.
Takze som zacala brat na 15ty den, vcera bol 23 den a zacala som od rana spinit, mala som extra nizky tlak, motala sa mi hlava, bolo mi nevolno, proste stavy ako pri MS. Myslela som ze sa tym padom dnes rozbehne, ale stale len spinim. Vcera som si utrogestan este dala. Mala by som brat aj dnes aj zajtra, myslite ze by som mala alebo mam cakat uz na MS?
Tabletky normalne prehltam, takze podrazdenim to byt nemohlo. Hlavne mam stavy ako keby som uz mala mat MS ale pritom ma prist az v nedelu alebo neskor.

e1i
5. okt 2021

@lula3108 nevolno ti moze byt aj z toho ze tabletky ješ. Maju taky NU. Ja som na úpravu cyklu vkladala 1 rano 1 večer

alzbeta7
5. okt 2021

Odporučila by som Vám to nepoužívať keď máte nevoľnosti poraďte sa zo svojim gynekológom

miskamicha
5. okt 2021

@lula3108 uzivaj vaginalne,je to lepsie pre pecen

lula3108
autor
5. okt 2021

Dakujem za rady, mne islo skorej o to spinenie a stavy ako pri MS, ze ci to mam ratat ze mi uz prisla alebo ci mam kludne dalej este tie dva dni brat. Davam si ho vzdy hned po jedle a zatial mi z neho nebyva tazko ani zle, co teda ja mam dost citlivy zaludok. Taketo nevolnosti mavam vzdy ten prvy den MS, akurat ze je este na nu skoro a teda len spinim tak to nechapem co sa deje😂

miskamicha
5. okt 2021

@lula3108 lepsie je ho davat vaginalne. Ono nejdrle ani tak o zaludocne tazkosti ako vplyv na pečeň. Pokračuj v uzivani tak ako máš. Na dalsi mesiac skus vkladať.