Už rok nekončiaca mykóza
Uz som ozaj zufala, nezaberaju mi ziadne lieky, vkuse dookola, uz nevladzem ani sediet, skusala som uz aj oralne lieky, bola som na diabet, imunolog vys., detoxikacne teliesko, nic nic nic, po nociach uz placem, uz ozaj neviem co spravit, potrebujem okamzitu ulavu :( prosim ako ste sa toho zbavili nadobro
@bigdream kazdy den sa pouziva ten gel. ale ak je mykoza, tak urcite treba aj tu 10 dnovu kuru energia zivota vlozkou aspon vybrat .
A ako by som sa mala nakazit od pratnera keby aj ked stale pouzivame kondom, ja si ho poznam, sme spolu dlho a neverny urcite nie je, aj sa preliecil pre istotu on tak si laskavo take reci nechajte pre seba, to ze vasi muzi su neverni neznamena ze vsetci, a ak si niekto mysli ze mykoza sa da dostat len pohl. Stykom tak ano je nevzdelany
mykozu treba vyliecit v creve. gyn maste mi nepomahali nic, imonologicka tiez nezistila nic. pomohlo az vysetrenie vzorky stolice - vysledok mykoza masivna, bolo tam uvedene aj na ktore antimykotika je citliva. tak mi gyn predpisal antimykotika oralne, vtedy som vybrala dve davky - tie zabrali lebo to zabili v creve. jeden rok som mala prisnu dietu - ziadne cukry, uplne som vynechala muku a cukor vo vsetkom. ziadne pecivo. uz stvrty rok beriem denne probiotika a neplanujem vysadit. doma chodim naostro - nosim domace sukne, saty, na spanie nocne kosele. pradlo iba bavlnene bombardaky 🙂 po sprche sa utieram iba cistym papierovym obruskom, nikdy nie uterakom ako cele telo. dva roky pouzivam menstruacny kalisok. inak uz som tri roky bez problemov, klop klop, lebo predtym sa to roky tahalo ze svrbela pomaly kazdy mesiac...
@oliolijanka lenze da sa to napisat aj normalne a nie ze liec si milenku, plus ja tie mykozy mam vkuse, nie ze to prejde a zas, takisto ich mam aj ked spolu nie sme, a jeden cas sme spolu kvoli tomu ani nespali ani nebol tu a stale som to mala, tak asi viem co hovorim, a nemusite ma tu silou mocou presviedcat ze som podvadzana, ja viem ze je aj taka moznost, ale vysvetlujem preco u mna nie
Aj z kondomu to moze byt. Mam kamaratku ktora tiez nemôze jeden druh ze ma hned mykozu. Skuste aj ten vymenit za inu znacku
Skús cesnak...vlož si ošúpany v tenkej gaze zabalený,samozrejme nie len jedenkrat
@anaj_janka nebude to stipat? Na ako dlho?
Toho som sa bála aj ja,ale nestipal a to som použila celý strúčik bez gazy (na noc,potom zas nový ďalšia noc .. ).Zalezi od sily zápalu,ja som mala na 3den pokoj. Neviem či sa to má nepretržité,asi u teba to bude dlhší uzdravovaci proces,veď lieky koľko máš,aby zabrali...,skus. drzim palce
@anaj_janka okey skusim, dakujem
Preboha, cesnak si nevkladaj, popali ťa, naozaj
@alfonzia10 ani materské mlieko na zapálené oko...isto nie 😂😂😂 to sú staré recepty,nad kt.sa nám otáčajú panenky,ale funguju

@nikoleta2010 píšem že som bola panna 😉